Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.08.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:27.12.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Departament: Marketing, Administrativ / Logistica, Telecomunicatii, Achizitii, Import - export, Prelucrarea lemnului / PVC, Banci, Audit / Consultanta, Management

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2008 - 01.12.2013

Departament: achizitii

Titlu Job: general manager

Responsabilitati:

Responsabil de elaborarea bugetului anual de vănzări şi cheltuieli, supunerea acestuia Adunării Asociaţilor. Prezentarea rapoartelor sintetice şi analitice de vânzări lunare / semestriale către Bord.
Responsabil pentru autorizarea tuturor plăţilor interne şi externe, urmărirea încasărilor de creanţe.
Stabilirea direcţiilor de dezvoltare a setului de obiective anuale / trimestriale (portofoliu de furnizori – produse, condiţii comerciale, resurse financiare alocate etc.).
Participarea la târguri şi expoziţii internaţionale de mobilier şi de specialitate pentru scopuri de analiză de piaţă.
Negocierea condiţiilor comerciale cu furnizorii externi. Stabilirea bugetelor anuale de achiziţii / vânzări pentru fiecare dintre aceştia.
Colaborarea cu departamentele de vânzări in proiecte cheie.
Supervizarea angajaţilor din departament. Trasarea de sarcini generale / specifice.

12.12.2005 - 31.03.2008

Departament: achizitii

Titlu Job: director de import

Responsabilitati:

- Responsabil de logistica operaţiunilor legate de derularea tranzacţiilor de import de mobilier de birou şi comercializarea acestuia în reţeaua Mobexpert din ţară şi municipiul Bucureşti;
- Sustinerea în magazinele din reteaua Mobexpert a training-urilor de produs pentru gamele furnizorilor agreaţi; consultanţa acordată directorilor de vânzări;
- Colaborare cu departamentul de marketing pentru elaborarea materialelor publicitare pentru mass media şi a celor de prezentare a produselor (cataloage Office).

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, specializarea Afaceri Internaţionale - Academia de Studii Economice, Bucureşti
1997 - 2001 Profil matematică-fizică-franceză bilingv - Colegiul Naţional "Moise Nicoară", Arad

Activitati extracurriculare

Competenţe şi abilităţi sociale:
Spirit de echipă.
Abilitate ridicată în adaptarea la medii multiculturale, dobandită in decursul experienţei de muncă in relaţiile cu companiile europene şi cele provenite din Asia.
Abilităţi de comunicare şi negociere, date de experienţa în calitate de director de import.

Competenţe şi aptitudini organizatorice:
Experienţă în logistică (dobândită în ultimii 8 ani).
Spirit de lider (am fost responsabil de conducerea unei echipe de lucru).
Management de proiect, dobândită in urma derulării proiectelor speciale derulate, în calitate de furnizor direct de produse şi servicii specifice.
Time management (necesar pentru respectarea termenelor strănse de livrare a bugetelor, procedurilor, rapoartelor, analizelor etc).

Premii

Atestat de limba franceză - Interpret cu studii medii

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close