Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.06.1965

obiectiv

 

Aprofundarea cunostintelor de contabilitate si dezvoltarea carierei in acest domeniu.

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Altele, Administrativ / Logistica, Productie, Achizitii, Inginerie, Prelucrarea lemnului / PVC, Financiar / Contabilitate, Service / Reparatii

Oras de lucru: Iasi

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2005 - 16.06.2008

Departament: productie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

responsabilitati principale de normare a muncii:elaborare norme de timp pe locuri de munca uzitand de normativele existente in domeniu iar in lipsa acestora determinarea normei de timp prin cronometrare directa a operatiei executate si fotografierea zilei de munca, modificarea/actualizarea manoperei in functie de modificarile intervenite in structura produsului si a tehnologiei de fabricatie, implementarea manoperei in sistemul informatic in scopul intocmirii calculatiilor de pret si a stabilirii progamului de fabricatie, intocmirea situatiilor de lucrari (in ore norma/ ore efective) dupa notele de predare a produselor catre magazie, intretinerea bazei de date referitoare la manopera, necesare de muncitori pe locuri de munca, consumuri de materiale,

12.03.1990 - 01.11.2005

Departament: productie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Responsabilitari de normare a muncii: organizarea de fluxuri tehnologice, implementarea si dezvoltarea activitatii de urmarire a productiei si normare a muncii in sistem informatizat, completarea normativeor existente cu alte operatii specifice prin cronometrare directa si fotografierea zilei de munca.
Responsabilitati de planificare/ urmarire a productiei: Intocmire programe de fabricatie pe sectii, lansarea comenzilor interne si a fiselor limita aferente acestora, determinarea consumului de materiale pentru executia unui produs, necesare de materiale, rapoarte de productie zilnice si lunare in costuri de productie si manopera, urmarirea realizarii comenzilor si a incadrarii in consumurile planificate, inventarierea productiei neterminate.
Inregistrarea produselor firmei (DMI) la OSIM.

01.08.1983 - 12.03.1990

Departament: productie

Titlu Job: tamplar /finisor

studii

 

Facultati:

FACULTATEA DE MECANICA/MASINI UNELTE

Activitati extracurriculare

Stabilitate, loialitate, capacitate organizatorica, seriozitate, capacitatea de a gestiona probleme multiple, capacitate de analiza si sinteza, ordonata, adaptabila, capacitate si dorinta de asimilare cunostinte noi.

Premii

Cursuri de contabilitate -desfasurate prin Centrul de Formare Profesinala al AJOFM Iasi.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close