Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.12.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.06.2008

obiectiv

 

Obiectivul profesional urmarit este de a lucra intr-o echipa profesionista, dinamica, cu un bun potential de avansare si afirmare, sa am un rol bine definit , in care sa pot pune in valoare calitatile si aptitudinile pe care le posed.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii: masina, telefon

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center, Chimie / Biochimie, Merchandising / Promoteri, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2016 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Monitorizare productie: in sectiile TRANSARE, INJECTARE SPECIALITATI, TRATAMENT TERMIC si SECTIA UMPLERE
-verific respectarea parametrilor de lucru pt fiecare sortiment in parte pe fiecare etapa a procesului de productie
-verific respectarea si completarea corecta si integrala a documentatiei HACCP (fise de trasabilitate)
-raspund de asigurarea constanta a calitatii produsului inainte si dupa tratamentul termic, de eficacitatea productiei
-asiguram necesarul de materie prima pt sectia injectare din sectia transare si zona de decongelare
-asigur necesarul de marfa pt sectiile ambalare-etichetare-livrare in timp util in functie de prioritati
-fac raportul zilnic de productie specific sectiei si il transmit superiorului
-zilnic verific trasabilitatea a 2-3 produse finite alese prin sondaj si in functie de randamentul obtinut iau masuri pt optimizarea procesului de productie cu consumuri si pierderi minime.

01.08.2015 - 31.03.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Furnizor important de materie prima refrigerata si congelata:monitorizare si calcul de profitabilitate a rapoartelor de transare

01.10.2014 - 30.06.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

-promovarea produselor din portofoliu
-sustinerea vanzarilor si realizarea targetului lunar de vanzare
-preluarea comenzilor de la clienti
-identificarea de noi clienti, negocierea si incheierea de contracte noi
-mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii
-monitorizarea activitatii concurentei:prezenta in piata a produselor acestora si preturile lor

01.10.2012 - 31.10.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: vanzatoare ,macelarie

Responsabilitati:

-Receptionam calitativ si cantitativ materia prima (carcasele de porc) si organele provenite din abatorul propriu
-Efectuam vanzarea cu amanuntul catre client si inregistrarea fiecarei cantitati pe bon fiscal in casa de marcat
-Inventarierea lunara a marfii aflate in stoc

01.10.2006 - 31.07.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog industria alimentara-sef sectie

Responsabilitati:

-Receptia calitativa si cantitativa a materiei prime congelata si refrigerata;
-Planificarea si realizarea productiei dupa forecast (previziune de vanzari realizata de echipa de vanzari si sefii de sectie);
-Intocmirea rapoartelor de productie zilnice si lunare si inregistrarea lor in sistem electronic (programul SAP)
-Realizarea si mentinerea unei calitati optime si constante a productiei
-Membru activ al echipei HACCP
-Calcularea si imbunatatirea retetelor pt obtinerea unui raport optim calitate-pret
-Efectuarea de probe si teste de produse noi
-Respectarea normelor stricte de igiena in fabrica si a normelor de protectia muncii
-Cunostinte despre membrane si condimente
-Stransa legatura cu celelalte departamente: vanzari, marketing, call-center, ambalare si expeditie
-Cunostinte preparare salamuri crud-uscate si cu mucegai (salam de Sibiu)
-Cunostinte de utilizare a utilajelor din sectiile de transare, fierbere si crud-uscate

01.05.2005 - 31.10.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog-sef sectie transare si abatorizare

Responsabilitati:

-Receptia calitativa si cantitativa a materiei prime (carcasa) in fabrica
-Receptia cantitativa a animalelor in viu (vita si oaie) in abator
-Planificarea si realizarea comenzilor de carne transata pe piese si carcasa catre clienti (porc, vita, oaie)
-Realizarea si mentinerea unei calitati optime si constante pt carnea transata pe piese dar si in carcasa
-Intocmirea rapoartelor de productie zilnice si lunare si inregistrarea lor in sistem electronic (programul CSB).
-Membru activ al echipei HACCP
-Respectarea normelor stricte de igiena in fabrica si a normelor de protectia muncii

01.07.2004 - 31.05.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog-inceputul carierei(sectia transare)

Responsabilitati:

- Receptia calitativa si cantitativa a materiei prime refrigerata(carcasa) dar si congelata
- Planificarea si realizarea comenzilor de carne transata pe piese si carcasa catre clienti (porc, vita)
- Realizarea si mentinerea unei calitati optime si constante pt carnea transata pe piese si in carcasa
- Respectarea normelor stricte de igiena in fabrica si a normelor de protectia muncii

studii

 

Facultati:

1999 - 2004 Facultate / Colegiu: TCCPA la Universitatea ,,Dunarea de Jos,, Galati, Facultatea ,,Stiinta si ingineria alimentelor,,specilalizarea ,,Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare,, din Galati. Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)

germană(mediu,incepator,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close