Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.01.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.09.2006

obiectiv

 

Dezvoltarea cunostintelor pe care le dobandesc.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Administrativ / Logistica, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2016 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: intrastat reporting analyst spain&portugal

Responsabilitati:

Responsabila pentru raportul Intrastat de vânzări pentru birourile din Spania și Portugalia legate de ansamblul schimburilor de mărfuri între statele membre ale UE. Această responsabilitate include: raport lunar la agențiile vamale locale din Spania, respectarea regulamentului local, respectarea programului de păstrare a evidențelor legale.

01.06.2008 - 31.03.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Urmarirea incasarilor de la clienti, efectuarea de plati catre furnizori, monitorizarea contractului de credit pe termen scurt cu privire la respectarea prevederilor contractuale aferente costului creditului, intocmirea si transmiterea documentelor solicitate de banca, verificarea deconturilor de deplasare interne si externe, urmarind incadrarea cheltuielilor de deplasare in limitele legale si prevazute in contractul colectiv de munca, verificarea deconturilor de cheltuieli, verificarea decontului de cheltuieli pentru cheltuieli in numerar precum si actele justificative prezentate pentru justificarea avansului acordat persoanelor cu atributiuni de aceasta natura, intocmirea situatiei privind redeventa datorata in functie de valoarea serviciilor facturate precum si situatia privind redeventa datorata de sucursale pentru diferite programe, analizarea serviciilor si produselor oferite de bancile comerciale, verificarea lunara a jurnalului de cumpararai pentru activitatea de productie si de investitii, pe surse de finantare, centralizarea TVA colectata in jurnalul de vanzari si confruntarea cu balanta de verificare, verificarea decontului de TVA transmis de sucursalele societatii cu balanta de verificare, intocmirea decontului de TVA pentru sediul central si pe total companie, intocmirea declaratiei INTRASTAT.
D-na Negulescu Maria- Sef Departament Financiar
bonuri de masa

01.02.2008 - 01.06.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidenta obiectelor de inventar si a mijloacelor fixe utilizand programele Fox Pro si Oracle, contabilitatea furnizorilor, inregistrarea delegatiilor si intocmirea unor situatii catre conducerea societatii.

09.11.2005 - 01.11.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Efectuare plati la furnizori, operare in programul de contabilitate- gestiune, plati si incasari, procese verbale de compensare, avansuri etc., urmarirea incasarii facturilor de la clienti, intocmirea statelor de plata si ordinelor de plata catre Trezorerie, depunerea la termen: statele de plata, O.P. catre Trezorerie, TVA-ul, impozitul pe profit si alte declaratii, detinerea, completarea, intocmirea si urmarirea contractele de munca,formulare de angajare,transferare sau lichidare,delegatii, introducerea datelor privind angajatii in programul Revisal, calculul concediilor medicale,elaborarea documentatiei necesara pentru participarea la licitatii.

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Facultate / Colegiu: Contabilitate si Informatica de gestiune la Universitatea Petru Maior, Facultatea de Stiinte Economice, Administrative si de Servicii din Targu Mures.
1996 - 2000 Liceu: Finante- Contabilitate la Colegiul Economic Transilvania din Targu Mures.

Premii

Hobby-uri
Dansurile latino

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(incepator,incepator,incepator)

spaniolă(incepator,mediu,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close