Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.02.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.02.2005

obiectiv

 

Sa simt ca sunt utila si ca pot ajuta compania pentru care lucrez si nu in ultimul rand sa-mi fie recunoscute meritele atunci cand e cazul. Ma simt atrasa de activitatea de laborator, de dezvoltarea unor produse noi folosind ingrediente cat mai naturale.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Bonusuri pentru realizarea obiectivelor!

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bacau, Roman, Piatra Neamt, Targu Neamt

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 01.08.2016

experienta profesionala

 

01.05.2012 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Urmarirea si implicarea efectiva in fluxul tehnologic, obtinerea produselor de panificatie si franzelarie conforme din punct de vedere calitativ si cantitativ;
Respectarea si ajustarea retetelor in functie de parametrii materiei prime pentru mentinerea produselor conform standardelor de calitate ale firmei cu costuri minime;
Intocmirea cronogramei de lucru in functie de comenzile primite de la Departamentul de Vanzari;
Mentinerea concentrarii echipei de lucru asupra obiectivelor astfel incat sa ne atingem obiectivele de performanta dorite cu un minim de efort.
Verificarea si instruirea personalului in vederea mentinerii igienei spatiilor de productie si auxiliare;
Participarea la cursurile periodice de igiena organizate de firma.

01.03.2012 - 31.05.2012

Departament: achizitii

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

- indeplinirea activitatilor zilnice de secretariat;
- preluarea si directionarea apelurilor telefonice;
- asigurarea protocolului in cadrul intalnirilor, in conformitate cu cerintele zilnice;
- redactarea corespondentei de afaceri necesara desfasurarii activitatii zilnice;
- asigurarea transmiterii / receptionarii documentelor prin posta, fax, e-mail;
- elaborarea si redactarea documentelor si situatiilor cerute de management;
Radu Nastase

01.05.2006 - 31.03.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

- INTOCMIREA DOCUMENTATIEI TEHNICE SI TEHNOLOGICE PENTRU TOATE PRODUSELE DIN FABRICATIE
- EXECUTAREA PROBELOR DE CONSUM SPECIFIC PENTRU SORTIMENTELE NOI, PRECUM SI PENTRU CELE LA CARE ESTE NECESARA CORECTIA
- COLABORAREA PERMANENTA CU PERSONALUL COMPARTIMENTULUI C.T.C. IN VEDEREA REALIZARII UNEI PRODUCTII DE CALITATE CORESPUNZATOARE SI CONSTANTE
- AM AVUT SANSA SA PARTICIP LA INSTALAREA UNEI LINII SEMI-AUTOMATE DE PRODUCTIE, AM FOST INSTRUITA SA-MI INSTRUIESC OAMENII DIN ECHIPA PENTRU A MENTINE INSTALATIA IN PARAMETRII DE PERFORMANTA PENTRU CARE A FOST PROIECTATA;
- AM TINUT PENTRU O PERIOADA RELATIV SCURTA POZITIA DE SEF PRODUCTIE TIMP IN CARE AM FOST NEVOITA SA MENTIN ECHIPA UNITA SI FUNCTIONALA IN CIUDA CONFLINTEOR INTERPERSONALE INERENTE.
PERSOANE CARE POT OFERI INFORMATII DESPRE MINE:
- ADRIANA NITU - 0745/608.906 - INGINER TEHNOLOG, COLEGA DE MUNCA
- MARIA DINU - SEF PRODUCTIE

20.04.2005 - 05.05.2006

Departament: marketing

Titlu Job: referent rate

Responsabilitati:

- informarea clientilor cu privire la modalitatea de creditare si anume: documente necesare obtinerii creditului, conditii si criterii de eligibilitate;
- verificarea tuturor documentelor prezentate de client si validarea lor;
- introducerea corecta a tuturor informatiilor primite de la client in programul de software;
- intocmirea dosarului de creditare si trimiterea acestuia spre analiza catre biroul de credite;
- informarea clientilor privind acceptarea sau respingerea dosarului de credit;
- respectarea programului de lucru, a regulamentului de ordine interioara si organizare al companiei.

01.08.2004 - 30.04.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

- urmarirea fluxului tehnologic;
- intocmirea rapoartelor de productie;
- obtinerea produselor de calitate;
- efectuarea analizelor de laborator (grasime lapte, aciditate lapte);
- primirea comenzilor si livrarea la timp a produselor.
- am condus o echipa de 7 oameni
Chirita Roxana - sefa de productie

studii

 

Facultati:

1999 - 2004 Facultate / Colegiu: Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati. Durata studiilor 5 ani, invatamant de zi
1994 - 1998 Liceu: Controlul si calitatea produselor alimentare la Liceul de chimie industriala din Onesti.

Facultati in straiatate

Premii

Traininguri
May 2009 - May 2009: Stabilirea obiectivelor SMART
Un training de 3zile pentru imbunatatirea abilitatilor de a gandi o strategie de dezvoltare si punere in practica a unei idei intr-un plan de actiune coerent in care sa tinem seama de cat mai multi factori de stres ce pot aparea pe timpul implementarii proiectului.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)

franceză(incepator,incepator,incepator)

italiană(incepator,incepator,incepator)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close