Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.09.1972

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.01.2001

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Utilizarea experientei acumulate anterior , intr-o companie medie spre mare , in cadrul careia spiritul de echipa si spiritul profesional sunt tratate cu respect si rasplatite !

Beneficii: -Training initial -Respect reciproc -Obiectivitate -Bonusuri performanta

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Achizitii, Import - export, Auto / Echipamente, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, Constanta

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2008 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer logistica

Responsabilitati:

Procesul logistic de care sunt responsabil se refera la deservirea in timp si conditii optime a necesitatilor Platformelor de foraj utilizate de departamentul offshore drillind atat referitor la necesitatile materiale si utilitare , cit si organizarea miscarilor de personal al angajatilor Petrom si subcontractori .

Realizari:

Momentan , pastrarea standardelor actuale !

01.06.2007 - 31.10.2008

Departament: achizitii

Titlu Job: dierctor logistic zonal est

Responsabilitati:

- Bugetarea , coordonarea , supervizarea , imbunatatitea intregului proces logistic desfasurat in zona subordonata (zona est cuprinzind 4 depozite zonale Constanta , Braila , Bacau , Iasi) .
- Recrutarea si initierea de resurse umane pentru posturile responsabile din punctele de lucru subordonate .
- Conlucrarea permanenta cu departamentele de vinzari deservite (3 divizii) .

Realizari:

- Nominalizarea si combaterea factorilor negativi care generau pierderi de timpi in sensul achizitionarii de mijloace tehnice utilizate la incarcarea / descarcarea produselor din si catre depozitele din subordine .
- Raportarea volumului de activitate la numarul de personal si propunerea de recrutare (sau disponibilizare) daca concluzia o impune .
- Echipa subordonata numara 29 de angajati ( 4 gestionari , 13 soferi , 12 lucratori depozit ) .

01.10.2006 - 01.06.2007

Departament: achizitii

Titlu Job: coordonator logistic zonal

Responsabilitati:

Coordonarea intregii activitati logistice pe plan local , gestionarea partidelor de marfa din si catre depozitul central precum si iesirilor catre clientii deserviti .

Realizari:

Eficientizarea activitatii distribuitorilor , restructurarea planului de depozitare , urmarirea si obtinerea confirmarilor de livrare in procent de 100% .

01.07.2003 - 31.08.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: sef depozit

Responsabilitati:

-Organizarea activitatii la nivel de depozit a intregului personal din subordine : 2 asistenti sef depozit , 4 operatori facturare , 5 soferi distributie , 15 lucratori depozit . Participarea la receptiile de marfa si supervizarea acestora , verificarea si supervizarea activitatii de verificare pentru produsele destinate colaboratorilor,urmarirea utilizarii cit mai eficiente a spatiului de depozitare precum si posibilitatea absorbtiei unui volum mare de marfa neprogramat , respectarea normelor de protectia muncii , organizarea inventarelor si supervizarea aplicarii datelor acestora .

Realizari:

-Am raspuns promt si pozitiv la cerintele departamentelor de vinzari , marketing si dezvoltare in situatia in care in decursul anului 2005-2006 compania a cunoscut o dezvoltare de aproape 100% raportata la numarul de magazine (2005.iun-90 magazine / 2006.aug-160 )
-Am condus o echipa care in 2003 numara 16 oameni , iar in 2006 aceasta echipa numara 26 de oameni
-etc

03.05.2002 - 03.05.2003

Departament: achizitii

Titlu Job: gestionar

03.05.1998 - 03.05.2002

Departament: achizitii

Titlu Job: gestionar

03.05.1997 - 03.05.1998

Departament: achizitii

Titlu Job: gestionar

studii

 

Facultati:

- Liceul Industrial de Marina (Navrom) Constanta
- Bacalaureat
- Facultatea de management financiar Contabil Spiru Haret an 2 .

Activitati extracurriculare

Decent , nu-mi place sa fiu in centrul atentie , insa se intimpla , iar pina acum contextul a fost pozitiv !! Munca in echipa , asumarea responsabilitatilor , spirit organizatoric !

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close