Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.10.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.01.2013

obiectiv

 

Ca tânăr și proaspăt absolventă in domeniul ingineriei, îmi doresc un loc de muncă care să mă ajute să-mi dezvolt abilitățile intelectuale și personale la toate nivelurile. Fiind tânăr, entuziasmul meu, deschiderea spre nou și dorința de a evolua, mă ajută să mă acomodez in orice domeniu. Am o atenție distributiva si la detalii, în același timp pot lucra bine sub presiune și încerc să obțin cunoștințe în cât mai multe domenii. Lucrez bine intr-o echipă, dar de asemenea, pot face lucruri individual, avand mereu dorinta de autocunoastere. Mi-ar placea sa lucrez într-o companie care are aceleași perspective ca mine (respect, încredere, performanță) și îmi oferă șansa să mă dezvolt pe toate planurile.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Inginerie, Protectia mediului, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer ofertare

Responsabilitati:

Responsabilitati principale:
-studierea pietii din mediul online si alegerea potentialelor proiecte;
-pregatirea documentelor de calificare in vederea participarii la licitatii;
-intocmirea ofertei tehnice si analiza acesteia impreuna cu documentatia tehnica, planuri, proiect, pentru a asigurara indeplinirea tutoror criterilor necesare proiectului
-realizarea ofertei financiare ( in Excel, IntelSOFT) avand in vedere pretul de piata a materialelor, echipamentelor, conditiilor de lucru, durata estimativa a lucrarilor, perioada de incepere si finalizare, personalul necesar, etc.
-trasmiterea ofertei tehnico-financiare dupa analiza acesteia si pastrarea legaturii cu contractorul in vederea negocierii.

01.11.2018 - 31.03.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiect

Responsabilitati:

Responsabilitati principale:
-pregătirea productiei lucarilor(materialelor, resurselor umane, etc) in paralel cu devizul necesar proiectul, gestionarea planurile de execuție a proiectului, ;
-determinarea programului de lucru prin studierea planului de proiect și a specificațiilor; calcularea cerințelor de timp; secvențierea elementelor proiectului;
-pregătirea rapoartele privind stadiul proiectului prin colectarea, analizarea și sintetizarea informațiilor din teren;
- în pregătirea bugetului și să monitorizeze cheltuielile și profitabilitatea; să facă compensații între costul proiectului și costul final;
- dezvoltarea celor mai bune practici pentru îmbunătățirea capacității de producție, a calității lucrarii și a fiabilității procesului;
- vizitarea santierului pentru a verifica dacă proiectul se desfasoara conform programului sau dacă există probleme.

01.08.2018 - 30.11.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent director

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati: programarea si organizarea intalnirilor si activitatilor de protocol, pastrarea legaturii cu furnizoriii si colaboratorii externi, cercetarea pietii pentru materiale, activitati de registratura, pastrarea unei bune legaturi intre toate departamentele firmei, creearea rapoartelor si centralizatoarelor necesare conducerii in vederea analizei.

01.01.2018 - 31.08.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: inginer logistică

Responsabilitati:

Prestare servicii pentru Renault România. Funcțiile jobului: realizarea și actualizarea bazei de date logistice a pieselor auto, soluții de ambalare pentru piese de schimb, analiza ambalajelor și optimizarea acestora, analiza proceselor logistice, verificarea documentelor de ambalare de la furnizori pentru analiza costurilor și negocierea celui mai bun preț, efectuarea bilanțului tehnic în funcție de ofertele furnizorilor.

01.06.2016 - 30.09.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: intership

Responsabilitati:

În urmă intership-ului am dobândit cunoştinţe în domeniul: energetic, protecţiilor automatizate, mediului şi sustenabilităţii. Stagiul de practică s-a  desfăşurat sub îndrumarea mai multor titulari de la diferite departamente. La fiecare dintre acestea am fost, iniţal, instruiţi iar principalul scop a fost dobândirea de informaţii în diferitele domenii ce ţin de enegie.
Departamentele vizate: exploatare, mediu, logistică, planificare necesităţi, etc.

01.06.2015 - 31.10.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager & hostess

Responsabilitati:

Prin inscrierea la programul Work&Travel am fost selectată pentru acest job. A fost o perioadă în care m-am dezvoltat foarte mult din toate punctele de vedere, fiind o experienţă pe care am recomandat-o tuturor prietenilor.Responsabilităţile principale: realizarea şi organizarea de evenimente; aşezarea clienţilor la masă; preluarea comenzilor telefonice şi din restaurant; oganizarea spaţiului de lucru (înainte şi după program); rezolvarea situaţiilor conflictuale dintre clienţi şi angajaţi; îndeplinirea altor sarcini atribuite de către superiori.

01.03.2015 - 30.06.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent director

Responsabilitati:

Responsabilităţi principale: prelucrarea de date; realizarea documentelor EXCEL; realizarea de studii de piaţă în IT; fotocopierea şi expedierea documentelor, etc.

studii

 

Facultati:

2017 - 2017 Facultate: Inginerie la University of Perugia din Perugia, Italia. Realizarea lucrării de diplomă în cadrul Departamentului de Inginerie al Universităţii din Perugia cu finanţare prin programul Erasmus+. Licenţa a fost realizată având la baza experimente şi s-a studiat o metodă diferită de creare a energiei.
2013 - 2017 Facultate: Ingineria Mediului la Facultatea de Energetică, Universitatea Politehnică Bucureşti din Bucureşti. Am urmat cursurile unor materii precum: Transfer de căldură şi masă, Calitatea aerului în incinte, Managementul în energie şi mediu, Analiză de mediu a proceselor energetice, Echipamente şi instalaţii termice, Tratamente de epurare a apei, Managementul deşeurilor, etc.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Matematică - Informatică la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa. Intensiv Informatică;
Menţiune onorabilă în cadrul proiectului NASA Space Settlement Desing Contest 2012 (proiect în echipa alături de nişte colegi deosebiţi , elevi ai "Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân" ).

Premii

Certificari
Apr 2019 - Apr 2019: ANRE II A+B
Atestat electrician autorizat pentru lucrari de proiectare si executie retele joasa tensiune
Mar 2013: Atestat pentru competente digitale

Oct 2012 - Mar 2013: ECDL

Aug 2010: NAUI Scuba Diver

Traininguri
Jun 2017: Digital Workshop Google

Oct 2013 - Oct 2014: Tanar Antreprenor

Voluntariat
Mar 2016: Gradina Botanica Bucuresti

Oct 2013 - May 2014: Uniunea Nationala a Studentilor

Oct 2009 - Apr 2013: Colegiul National "Mircea cel Batran"
In centre pentru copii cu ocazia sarbatorilor.
Premii si Distinctii
Apr 2012: Mentiune onorabila la NASA Space Settlement Design Contest 2012Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close