Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.09.1974

obiectiv

 

Sa folosesc experienta acumulata anterior, sa am ocazia si sansa de a invata noi meserii, sa dovedesc capacitatea profesionala si posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o firma seriosa care se doreste a fi la standarde europene.

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Constructii / Instalatii, Productie, Achizitii, Inginerie, Controlul calitatii

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2014 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: inginer pregatirea fabricatiei

Responsabilitati:

Intocmirea si administrarea listelor de componente conform cerintelor procesului Dezvoltare Produs si stabilirea legaturilor cu documentele si normele specifice produsului (Controlul Documentelor). Intocmirea bazei de date a materialelor (Stammdaten). Intocmirea si administrarea Planurilor de fabricatie. Participarea la activitati legate de proiecte de transfer. Coordonarea si administrarea planurilor de fabricatie si documentele FMEA.

13.04.2006 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer ofertare instalatii

Responsabilitati:

- Elaborarea ofertelor tehnice aferente instalatiilor sanitare, HVAC si gaz la constructii industriale si edilitare in vederea participarii la licitatii;
- Solicitarea ofertelor de pret pentru materialele si echipamentele necesare si, analizarea comparativa a ofertelor de preturi primite;
- Intocmirea situatiilor de lucrari de plata lunare, a notelor de renuntare si a notelor de comanda suplimentara;
- Centralizarea materialelor aprovizionate, de constructii, instalatii, electrice;
- Intretinerea si transmiterea consumului inregistrat de debitmetrele aferente putului de apa si caminelor de canalizare;
- Utilizarea echipamentelor, consumabilelor si altor materiale primite in folosinta de la firma;
- Centralizarea elementelor prefabricate din beton armat si precomprimat in urma analizarii planurilor aferente structurilor.

21.05.2001 - 20.09.2005

Departament: productie

Titlu Job: ing. tehnolog

Responsabilitati:

Sub denumirea de bunuri de larg consum se regaseau toate produsele pentru uz casnic si gospodaresc. Se realizau peste 250 tipuri de produse atat pentru piata interna cat si pentru export, din sarma, tabla, platbanda de otel, protejate adecvat utilizarii in domeniul alimentar sau in alte scopuri. Acoperirea de protectie a produselor se realiza electrochimic de tipul: zincare, nichelare, cadmiere sau stanare termica, plastifiere si epoxare. Atributiile mele au constat in intocmirea documentatiei tehnice aferenta produselor noi si modernizate, documentatie care consta din: instructiuni de lucru si control, fise tehnologice, grafice de asimilare produs pentru produsele care urmau sa intre in productia de serie, liste de consumuri de materiale - stabilirea formatului optim aprovizionat, planurile de croire; analizarea comenzilor de produse noi in vederea avizarii din punct de vedere tehnic a asimilarii lor, liste de SDV-uri, elaborarea documentatiilor pentru ambalarea produselor in functie de natura produsului, conditii de transport si depozitare.

studii

 

Facultati:

1995-2000
Universitatea Transilvania Brasov
Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor
Profil: Inginerie Manageriala
Specializarea: Utilajul si Tehnologia Sudarii

1994-1997
Universitatea Transilvania Brasov,
Colegiul Universitar Tehnic,
Profil: Mecanic,
Specializarea: Materiale si Defectoscopie

Premii

Calificari
Nov 2015: Speed Windchill Member

Certificari
Jul 2015 - Jul 2015: Abilitati/Tehnici de prezentare

Feb 2015 - Feb 2015: Managementul Proiectelor

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close