Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.07.1981

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Format în lumea software pentru sisteme integrate, sunt un inginer software condus ce curiozitate și pasiune. Am găsit așadar în domeniul sistemelor integrate provocările ce m-au făcut să mă autodepășesc constant cât și libertatea de a o face. Momentan caut un mediu de lucru provocator, cu foarte mult spirit de echipă, un loc unde inițiativa e încurajată si responsabilitățile sunt tratate serios.

Salariu: 1,00 USD / luna

Beneficii: Dezvoltare profesională în cadrul companiei.

Tip job: Full time

Departament: Telecomunicatii, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2013 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: inginer software

Responsabilitati:

Tremend Software Consulting este un furnizor specializat de soluții software și servicii de consultanta. În timpul perecut la Tremed, am lucrat la proiecte pentru Wind River Systems, divizia automotive, situata în Galati, Romania.

Proiecte

GENIVI Demo Platform
July 2014 – November 2014

GENIVI® este o alianța industiala non-profit angajata în sustinerea adoptiei pe scara larga
a unei platformei de dezvoltare open-source In-Vehicle Infotainment (IVI). Scopul acestei aliante este de a alinia cerintele, livrarea de implementari de referinta, programe de certificare și în a crește o comunitate IVI open-source.

Contributia mea la aceste proiect a fost sa portez/dezvolt o aplicatie concept pentru AudioManagerul GENIVI (acesta este un framework pentru managementul audio într-un context IVI). Aceasta aplicație a fost dezvoltata pentru platforma ARM R-Car M2 (placa de dezvoltare Koelsch), care rula ca sistem de operare o distributie Linux construita cu ajutorul proiectului colaborativ open-source Yocto.

Sarcini și Responsabilități:
- Portare/Dezvoltare AudioManager Routing Plugin si Control Plugin, de la versiunea 1.x la
versiunea 3.0 specificatiilor AudioManager, pentru a suporta interacțiunea cu serverul audio PulseAudio;
- Integrare AudioManager Routing Plugin and Control Plugin cu libraria DLT (componenta reutilizabila open-source pentru logare și urmărire standardizata în ECU-uri din domeniul infotainment bazate pe standardul AUTOSAR 4.0);
- Portare/Dezvoltare AudioManager PoC (aplicație concept) de la Qt4 la Qt5/QtQuick;
- Integrare cu Libraria Client de Persistenta GENIVI care era responsabila cu tratarea datelor persistente, incluzand toate datele citite și modificate des în timpul de viața a sistemului infotainment;

Unelte:
- C++, QML, bash;
- Linux;
- Qt Creator, Qt 5, QtQuick;
- Cmake, Git;
- Stash, Crucible, Jira;
- D-Bus, PulseAudio;


Kendrick Peak 2.0 - In-Vehicle Infotainment – Baseboard Reference Design 2 (IVI-BRD2)
March 2013 – July 2014

În acest proiect am făcut parte din echipa Low Level System din cadrul Intel Automotive Innovation and Product Development Center din Karlsruhe, care servește ca și centrul global de competenta Intel pentru dezvoltarea de soluții In-Vehicle Infotainment (IVI) si Sisteme de Navigație Inteligente.

IVI-BRD2 este un design de referinta și nu a fost dezvoltat și calificat la nivel de produs. A fost bazat pe soluția Atom de noua-generatie de la Intel, platforma Bay Trail-T și Valleyview Soc.


Sarcini și Responsabilități:
- Dezvoltare/Actualizare unelte folosite în cadrul proiectului:
|---- kp_image_creator – instrument în linie de comanda Linux folosit pentru incapsularea imaginilor de kernel Linux în formate specifice, folosite ulterior de subsistemul de boot (ABL - Automotive Boot Loader).
|---- abl_dumper – instrument în linie de comanda Linux folosit în recuperarea de date logate de ABL despre procesul de boot.
- Testare unitara pentru uneltele dezvoltate;
- Dezvoltare de teste unitare pentru diferite module hw/sw folosind GIO VFS API;
- Dezvoltare teste unitare pentru diferite module folosind AutoTest framework;
- Dezvoltare „smoke tests” pentru sistemul IVI-BRD2;

Unelte:
- C, Python;
- Linux OS;
- Cmake, Git;

01.04.2008 - 30.06.2012

Departament: it software

Titlu Job: inginer software

Responsabilitati:

Enea este un lider mondial în dezvoltare de software pentru sisteme integrate și dezvoltare de sisteme avansate. Compania este al treilea mare jucător pe piața mondială de telecomunicații pentru sisteme de operare in timp real. Software-ul Enea a fost folosit in milioane de dispozitive în întreaga lume, emblema familiei sale de produse, OSE™, fiind introdus in 1984, si de atunci devenind cel mai testat si de încredere sistem de operare in timp real.

Rolul departamentului de Embedded Software în cadrul Enea Services Romania este acela de a oferi clienților soluții inovatoare la problemele acestora legate de embedded software, îmbunătățind si extinzând software-ul acestora, mărind astfel rentabilitatea clienților.

Proiecte


HOSPIRA – LifeCare PCA® III Infusion System with Hospira MedNet® Software Septembrie 2011 – Iulie 2012

Hospira este unul dintre cei mai mari furnizori de medicamente injectabile și tehnologii de infuzie pentru domeniile medicale.
Proiectele la care am lucrat au avut în centru sistemul de infuzie LifeCare PCA III, ce permite personalului medical să administreze, sau pacienților sa-și administreze singuri, analgezice într-un mod sigur si eficace între limitele preprogramate de către personalul medical.

Proiectele în care am fost implicat sunt urmâtoarele:
• Upgrade-area aplicației software deja existente pe sistemul de infuzie PCA III, de la versiunea 5.x la versiunea 6.x. Realizari:
|____ Implementarea de caracteristici noi;
|____ Raportarea si fixarea de erori;
|____ Întocmirea de documentație tehnica cerută de procedurile de dezvoltare
• Dezvoltarea de simulări software pentru diferite componente harware:
|____ RTC – DS1302 Trickle-Charge Timekeeping Chip
|____ Glue Logic – XCR3064 Macrocell CPLD With Enhanced Clocking
|___ _Flash – AM29LV400 4 Megabit (512 K x 8-Bit/256 K x 16-Bit) CMOS 3.0 Volt-only Boot Sector Flash Memory
|____ Power Control Logic – 22LV10 CMOS Programmable Electrically Erasable Logic Device
|____ ADC – TLV1543 10-Bit Convertor Analog-Digital cu control serial și 11 intrări analoage
• Dezvoltarea unui emulator software a sistemului de infuzie PCA III pentru sistemele de operare Windows și Linux, acesta fiind realizată prin:
|____ Emularea componentelor hardware folosind simulările software ale acestora realizate la proiectul anterior;
|____ Sistemul de operare în timp real TICS a fost emulat pentru Windows folosind win32 API și pentru Linux POSIX Pthreads

Unelte

- C, C++ ;
- TICS Real-time Operating System;
- Green Hills Optimizing Compilers;
- Green Hills MULTI, Microsoft Visual C++ 2010 Express;
- XML;
- Perforce, SVN;
- CPU ARM7 TDMI – AT91 M40800;

Experiență Profesională:

Deoarece toată dezvoltarea s-a făcut pentru o companie medicală din SUA, numeroase si riguroase proceduri de dezvoltare au trebuit să fie strict urmate. De asemenea calitatea software-ului a trebuit sa fie impecabilă, cod cu zero erori, deoarece produsul urma să fie folosit în situații critice pentru viața umană. O altă cerința pentru software-ul dezvoltat a fost ca acesta să fie aprobat de U.S. Food and Drug Administration, o organizație bine cunoscută pentru reglementările sale stricte. Acesta fiind cadrul în care s-a dezvoltat proiectul, am învățat mult despre necesitatea de a urma strict procedurile de dezvoltate impuse de client cât și despre livrarea unui software de mare calitate.


MC13260 – Dezvoltare Drivere
Iulie 2011 – Decembrie 2011

La sfârșitul primăverii din 2011 am părăsit System Test Team și m-am alăturat Services Team, o echipă formată din cinci oameni și care a fost creată să ofere răspunsuri rapide clienților noi ce aveau nevoie de dezvoltare de software și/sau consultanță pentru proiecte de dimensiuni mici si mijlocii.

Acest proiect a constat în dezvoltarea de drivere software pentru soluția Freescale MC13260 radio bidirecțional system-on-chip.

Responsabilitățile mele erau:

• Dezvoltarea și/sau portarea drivere-lor pentru următoarele module: Watch Dog Timer (WDOG), Pulse Width Modulator (PWM), Inter-Integrated Circuit (I2C).
• Dezvoltarea de scenarii de testare și implementarea lor pentru a acoperi funcționalitatea modulelor dezvoltate.
• Întocmirea de documente tehnice : funcționalitatea driver-ului API, Plan de testare, Raport de testare.

Unelte

- CPU ARM9 - ARM926EJ-S™
- MQX RTOS;
- C;
- IAR Embedded Workbench;
- IAR C/C++ Compiler;
- RealView;
- Tortoise SVN;

Experiență Profesională:

Experiența mea de inginer software e beneficiat de pe urma expunerii la arhitectura sistemului de operare in timp real MQX și din dezvoltarea de drivere pentru diferite module hardware.


System Test Team
Februarie 2009 – Iunie 2011

La începutul anului 2009 m-am alăturat echipei de Integrare si Verificare / Testare de Sistem. Echipa consta din unsprezece ingineri şi rolul ei era să ofere suport de testare şi dezvoltare de tool-uri folosite de către departamentele implicate in dezvoltarea OSE™ RTOS.

În aceasta perioadă am fost implicat în următoarele proiecte:

• Comenzi Shell OSE – dezvoltarea si întreținerea de test-case-uri pentru comenzi shell ale OSE RTOS, analiza rezultatelor si întocmirea rapoarte de eroare.
• IP Fast Path – punerea la punct a unui mediu de testare a soluției IP Fast Path din OSE RTOS, testarea acesteia si întocmirea rapoarte de eroare.
• Compatibility – rularea de teste compatibilitate statică si dinamică dintre o livrare majoră și una nouă a OSE RTOS
• Multicore Benchmarking – construirea de imagini Linux pentru plăcile de dezvoltare cu CPU QorIQ P4080, dezvoltarea de aplicații minimale pentru Linux și OSE folosite la testarea performanței și a scalabilității ambelor sisteme de operare
• Bare Metal Performance Tools – executarea de teste statice si dinamice pentru noua platformă ENEA BMPT care adresează profilarea și debug-area core-urilor bare-metal când se folosește Linux ca OS și un simplu mediu de execuție software pentru aplicațiile de procesare a pachetelor

Unelte

- C, Python;
- IBM Rational ClearCase;
- GCC, RVTC;
- ARM, PowerPC CPUs;
- Unix mediu de dezvoltare;
– OSE, OSE Multicore Edition, Freescale Linux SMP OS;

Experiență Profesională:

Timpul petrecut alături de System Test Team a fost unul foarte folositor deoarece am lucrat cu unul dintre cele mai folosite sisteme de operare in timp real din lume: OSE (Operating System Embedded). De asemenea munca mea m-a adus într-un contact mai intim cu Linux și cu lumea de software open source. Una dintre cele mai interesante experiența fost acumulată lucrând îndeaproape cu noua tehnologie multiprocesor PowerPC și învățând despre arhitecturile sistemelor de operare în timp real AMP, SMP și hibrid AMP/SMP.

01.03.2006 - 30.04.2008

Departament: it software

Titlu Job: inginer software

Responsabilitati:

IP Devel a fost o companie specializata in furnizarea de sisteme integrate de dezvoltare si servicii avansate de testare.

Proiecte


MPOS – Certificarea unui Punct de Serviciu Mobil
Octombrie 2007 – Ianuarie 2008

Ținta proiectului era upgrade-area software-ului pentru un MPOS, în concordanță cu noul standard EMV Nivel 2, versiunea 41.c.

Responsabilitățile mele erau:

• Testarea software-ului precedent de nivel 2 al MPOS-ului în concordanță cu noile cerințe ale standardului EMV versiunea 41.c
• Upgrade-area software-ului în concordanță cu noul standard EMV 41.c

Unelte
- C++;
- Microsoft Visual C++ 2006;
- Tortoise SVN;

Experiență Profesională:

Acest proiect a fost pentru mine o provocare deoarece a fost prima mea expunere la tehnologia de Programare Orientată pe Obiecte (POO). De asemenea a fost o mare provocare pentru gândirea mea abstractă deoarece am fost nevoit să implementez software concepte din Industria Financiar-Bancară, concepte ce erau în totalitate noi pentru mine.


BeoVision 8 26”/32”/40” - High End TV
Martie 2006 – Ianuarie 2009

Am făcut parte dintr-o echipă ce a dezvoltat și a integrat software-ul pentru televizorul high end BeoVision 8, pentru firma daneză Bang & Olufsen. Platforma pe care televizorul a fost dezvoltat era bazat pe trei procesoare. Echipa mea a fost responsabilă cu dezvoltarea software-ului pentru procesorul “Front End”, un microcontroler din familia de procesoare H8 de la Hitachi – H83069 ce rula TNT ca sistem de operare, cu dezvoltarea arhitecturii de comunicare inter procesoare și cu integrarea produsului.

Responsabilitățile mele erau:

• Implementarea unui protocol de comutație serială între H8 CPU și procesorul de imagine al televizorului, un procesor Pixelworks
• Design-ul, dezvoltarea si implementarea secvenței de inițializare dintre H8 CPU și Pixelworks CPU
• Integrare sofware-ului de sistem
• Raportarea bug-urilor, investigarea si fixarea lor

Unelte
- C programming language;
- TNT ROTS;
- High-performance Embedded Workshop (HEW) from Renesas;
- Keil μVisioin IDE;
- Renesas H8 C/C++ Compiler for H83069;
- Keil C51 C Compiler for Intel MCS-51;
- Lauterbach Trace32 ICE H8;
- Tortoise SVN;

Experiență Profesională:

Fiind primul meu proiect în afara mediului academic, am învățat mult despre practicile din industrie cat și despre tehnologiile implicate în dezvoltarea de software pentru sisteme integrate. Abilitățile mele hardware și software au beneficiat din această experiență. De asemenea mi-am însușit o bună privire de ansamblu asupra întregului proces de design, implementare și livrare a unui produs.

studii

 

Facultati:

2000 - 2005 Facultate / Colegiu: Electronica Aplicata la Universitatea Transilvania, Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor din Brasov.
1996 - 2000 Liceu: Matematica - Fizica la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" din Braila.

Premii

Certificari
May 2004 - Jun 2004: Cisco Networking Academy Program at CVTC Transylvania University
CCNA 1 Networking Basics

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close