Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 16.11.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.06.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Managerierea activitatilor de inginerie si mentenanta, in exploatarea instalaţiilor / staţiilor / echipamentelor electrice si electronice.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Telecomunicatii, Inginerie, Controlul calitatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2007 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer electronist/ consultant independent si senior expert in schimbare si dezvoltare organizationala)

Responsabilitati:

Furnizarea de expertiză şi consultanţă în cadrul unor proiecte variate şi pentru diferite companii, în aria achizițiilor publice și a accesării fondurilor structurale și de coeziune, în domeniul energiei electrice (racordari in SEN, transport, mentenanta echipamente electrice si electronice, etc.).
Proiectare si implementare instalatii electrice, bransamente constructii civile si industriale. Managerierea proiectelor de dezvoltare și achiziții de echipamente, precum și monitorizarea activității de mentenanță a echipamentelor achizitionate.

01.05.2005 - 01.09.2007

Departament: achizitii

Titlu Job: Șeful departamentului de elaborare în cadrul unității de implementare a programelor phare/ fonduri structurale și schengen

Responsabilitati:

- Consultanță internă în proiectarea fișelor tuturor proiectelor Phare atât pentru Achiziție de Echipament (echipamente electronice pentru Schengen Acquis, SIS, - cca 50 de proiecte) cat si pentru Construcție Instituțională (instruire/dezvoltare, cercetare și analiză date pentru Convențiile de Twinning, Schimbare şi Dezvoltare Organizaţională, proiecte de procurare de servicii, Facilitatea Schengen Facilitatea de Tranziție, etc)
Convenții de Twinning:
- Implementarea Sistemului Integrat al PFR pentru Observarea Supravegherea și Controlul Traficului la Marea Neagră - Faza finală.
Procurare de Servicii:
- Dezvoltarea funcțiilor de control intern ale PFR și Vămii;,
- Dezvoltarea capabilității PFR de implementare a Sistemului de Comandă și Control.
Achiziționarea tuturor mijloacelor și tehnologiior necesare pentru securizarea frontierei de stat (aparatura, tehnologie, instruire etc).
Asigurarea mentenantei tuturor echipamentelor de supraveghere si Control a frontierei de stat a Romaniei.

01.10.2003 - 01.05.2005

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: Șeful serviciului de instruire și pregătire continuă a personalului.

Responsabilitati:

- Manager pentru toate activităților de instruire, pregătire inițială și dezvoltare profesională continuă în cadrul Poliției de Frontieră (planuri de pregătire și perfecționare; curicullum pentru activitățile de formare; strategia de pregatire a PFR; psiho-pedagogie; evaluare; etc) pentru toti angajatii institutiei - 20.000 persoane;
- Coordonarea educației și instruirii în cadrul școlilor și instituțiilor de învățământ din cadrul PFR; cordonarea procesului de instruire și re-instruire prin cursuri de specialitate, atât în interiorul cat și în exteriorul organizației. - Coordonarea managerială a 7 scoli de instruire si perfectionare continua ale Poliției de Frontieră Române;
- Coordonarea managementului dezvoltarii profesionale continue a 20.000 politisti de frontiera.
- Consultanta internă și expertiză pentru dezvoltarea Strategiei de Instruire a Poliției de Frontiera Române;
- Stabilirea de diferite forme de cooperare în domeniul instruirii și dezvoltării profesionale continue cu diferite institutii din Romania si din strainatate (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Bucuresti; Scoala Politiei Federale de Frontiera din Lubeck, Germania; Scoala Garzii Civile din Madrid, Spania; Scoala Jandarmeriei din Paris, Franta, etc);
- Stabilirea de Acorduri de Colaborare cu alte institutii de invatamant din UE in domeniul educatiei si instruirii (Wolverhampton Business School, Anglia; Agentia Frontex, Varsovia).
Incheierea unor Parteneriate de Colaborare cu alte instituții similare din Uniunea Europeană.

01.03.2000 - 01.08.2003

Departament: achizitii

Titlu Job: ofiter inginer specialist în cadrul unității de implementare a programului phare (serviciul relații internaționale și schengen)

Responsabilitati:

Managerierea tuturor activităților referitoare la achizitiile de echipamente și proiectele focalizate pe instruire sau Conventiile de Infratire furnizate in cadrul Programului Phare, Facilitatea Schengen, Facilitatea de Tranziție, TAIEX, SIRENE, etc.
Asigurarea cercetării în domeniul identificării lipsurilor PFR în vederea armonizării cu Acquis-ul Comunitar.
- Consultant intern pentru achiziții de echipamente
Rezultat - Atragerea de sute de milioane de Euro in beneficiul Poliției de Frontieră Române.

01.02.1997 - 01.03.2000

Departament: inginerie

Titlu Job: ofițer inginer specialist în cadrul directiei de comunicatii si informatica

Responsabilitati:

Managementul activităților legate de Sistemul de Comunicatii al Politiei de Frontiera Romane. Asigurarea mentenantei echipamentelor de comunicatii; Scrierea specificatiilor tehnice a echipamentelor si sistemelor de comunicatii.

01.07.1995 - 01.02.1997

Departament: functii publice

Titlu Job: ofițer specialist

Responsabilitati:

Managementul activităților din zona operativă ( Combaterea traficului cu ființe umane, a traficului de droguri, a contrabandei, etc; Descoperirea pașapoartelor false și/sau falsificate și a documentelor de călătorie false; Controlul trecerii frontierei a mijloacelor de transport si a persoanelor; Evaluarea activitatii operationale; Analiza si crearea de strategii pentru combaterea infractionalitatii transfrontaliere). Controlul trecerii frontierei a mijloacelor de transport si a persoanelor.

01.05.1994 - 01.07.1995

Departament: inginerie

Titlu Job: Șef adjunct al serviciului de securitate aeroportuară

Responsabilitati:

Servicii furnizate:
Managementul activităților referitoare la securitatea și siguranța pasagerilor și a aeronavelor; Furnizarea de consultanță și instruire către personalul de supraveghere în scopul creșterii securității aeroportuare. Responsabil cu sistemele de paza si securitate din cadrul aeroportului.

01.01.1993 - 01.04.1994

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electronist

Responsabilitati:

Proiectarea, implementarea si monitorizarea lucrarilor de racordare la Sistemul Energetic National a diferitelor constructii civile sau industriale. Asigurarea lucrarilor de anduranta si mentenanta.

01.11.1988 - 01.12.1992

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: tehnician proiectant in electronica

Responsabilitati:

Tehnician proiectant in domeniul electronicii - specialist in asamblarea subsistemelor de automatizari in comunicatii, mentenanta si anduranta, verificare si control. ,

01.10.1986 - 01.10.1988

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: muncitor electronist

Responsabilitati:

Asamblarea pieselor, ansamblurilor si subansamblurilor aparaturii si sistemelor electronice realizate in institut.

studii

 

Facultati:

2005 - 2006 Masterat: Masterat în științe în Dezvoltare Resurse Umane și Schimbare Organizațională la Universitatea Școlii de Afaceri / Business School din Wolverhampton, Marea Britanie.
1999 - 2000 Facultate / Colegiu: Diplomă postuniversitară în Calitatea, Fiabilitatea și Mentenabilitatea Sistemelor Tehnice la Institutul Politehnic Bucuresti - FacuItatea de Electronica si Telecomunicatii din Bucuresti.
1986 - 1992 Facultate / Colegiu: Diplomă universitară în inginerie - Electronică și Radiocomunicații la Institutul Politehnic București - Facultatea de Electronică și Telecomunicații din București.

Facultati in straiatate

Universitatea Școlii de Afaceri din Wolverhampton, Marea Britanie
Ianuarie 2005 – Septembrie 2006 Masterat în științe în Dezvoltare Resurse Umane și Schimbare Organizațională

Universitatea Școlii de Afaceri din Wolverhampton, Marea Britanie
Martie 2003 – Octombrie 2003 Diploma Postuniversitară în Dezvoltare Resurse Umane

Premii

Certificari
Jul 2013 - Jul 2013: Diploma de formator
Pregatirea formarii; Realizarea activitatilor de formare; Evaluarea participantilor de formare; Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare; Marketing-ul formarii; Proiectarea programelor de formare;
Jan 2002 - Jun 2002: Diplomă de expert în Managementul Ciclului Proiectelor finanțate UE
Managementul ciclului proiectelor; Management strategic; Managementul schimbarii; Rezolvarea problemelor; Managementul timpului; Comunicare si Relatii publice;.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close