Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.10.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.05.1989

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa invat cat mai mult posibil in fiecare zi. Imi plac provocarile!

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2011 - prezent

Departament: service / reparatii

Titlu Job: inginer service utilaje cnc

Responsabilitati:

Incepand cu luna iulie 2011, lucrez in domeniul reparatiilor accidentale, mentenantei preventive
si, mai nou, predictive a Masinilor Unelte si Utilajelor cu Comanda Numerica din societate. Principalele mele sarcini sunt mentenanta utilajelor, aprovizionarea cu piese de schimb, coordonarea echipelor de reparatii accidentale.

01.06.2008 - 30.06.2011

Departament: service / reparatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Principalele mele responsabilitati au fost:
- sa asigur functionarea optima si sigura a mijloacelor de productie din punct de vedere al sanatatii si securitatii, precum si a situatiilor de urgenta;
- optimizarea si modernizarea proceselor industriale;
- negocierea preturilor cu furnizorii de servicii si piese de schimb;
- asigurarea continuitatii in alimentarea cu energie electrica a companiei;
- gestionarea consumurilor de energie electrica pentru fiecare sectie de productie, prelucrarea citirilor zilnice a contorilor, in vederea incadrarii in banda de energie contractata cu furnizorul de energie electrica;
- monitorizarea consumurilor de utilitati: apa, abur, energie termica, aer comprimat furnizate catre sectiile de productie si uscatoarele de lemn.
- asigurarea stocului de material lemnos pentru centralele termice;
- consultanta si trainingul noilor angajati avand in subordine departamentul de intretinere electromecanica, centralele termice,atelierele de ascutitorie si mentenanta auto.
- gestionarea bugetului de mentenanta, urmarind in permanenta reducerea costurilor; - urmarirea si mentinerea indicatorilor de calitate stabiliti cu productia;
- reducerea timpilor de stationare a utilajelor prin operatiuni de mentenanta preventiva si predictiva. Incepand cu data de 1 septembrie 2009, datorita faptului ca societatea a intrat intr-un proces de retehnologizare a fluxurilor de productie, mutari de utilaje in alta locatie (oras), achizitii de noi utilaje si training/puneri in functiune am fost numit coordonator pentru proiectele de investitii. M-am ocupat de contractarea firmelor care au executat lucrari de constructii si montaje si de punerile in functiune a noilor linii de fabricatie a parchetului, coordonand activitatea si monitorizand-o din punct de vedere tehnic, organizatoric si economic, urmarind in permanenta incadrarea in búgetele stabilite

01.04.2002 - 30.06.2008

Departament: altele

Titlu Job: sef departament intretinere electrica

Responsabilitati:

In perioada aprilie 2002-decembrie 2007 am fost seful Departamentului de Intretinere electrica al firmei Forest SA, dupa care aceasta societate a fost preluata de catre SC Barlinek si mi-am continuat activitatea in aceeasi functie pana in iunie 2008. Activitatile mele principale:
- coordonarea procesului de intretinere si reparatie a echipamentelor si utilajelor din toate sectiile firmei;
- intocmirea si urmarirea executiei planului de mentenanta preventiva; - realizarea necesarului de piese de schimb pentru echipamentele de productie;
- coordonarea punerilor in functiune a utilajelor noi sau relocate;
- am intocmit proceduri pentru procesele de mentenanta din societate in vederea obtinerii certificarilor de calitate.

01.08.1995 - 30.04.2002

Departament: service / reparatii

Titlu Job: inginer electrotehnist

Responsabilitati:

Activitatea desfasurata a constat in mentenanta utilajelor din sectia parchet, activitati energetice, investitii. Am realizat multiple modernizari si adaptari ale mijloacelor de productie din dotarea firmei la situatiile cerute de manageri.

studii

 

Facultati:

1989 - 1994 Facultate / Colegiu: Electrotehnica generala la Institutul Politehnic Iasi din Iasi. cursuri de zi, diploma de licenta
1984 - 1988 Liceu: Matematica-fizica la "George Bacovia" din Bacau.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(avansat,avansat,avansat)

spaniolă(avansat,avansat,avansat)

italiană(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close