Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.06.1978

Permis conducere:  Cat.B,C, Data obtinerii:12.09.1996

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Marketing, Publicitate, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Import - export, Merchandising / Promoteri, Service / Reparatii, Management

Oras de lucru: Ploiesti, Targoviste

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2014 - 31.08.2015

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector asigurari

Responsabilitati:

Ca si Inspector de asigurari principalul obiectiv era de a dezvolta portofoliul si totodata propria echipa de agenti. In gestionarea portofoliului era necesara urmarirea nevoilor clientilor existenti, cat si abordarea noilor potentiali clienti. Sustineam periodic sesiuni de formare si informare asupra noilor produse lansate, tehnicilor de vanzare si analiza concurentei. Monitorizam performantele echipei proprii in functie de planul prestabilit. Planificam periodic intrevederi cu clienti existenti si potentiali clienti.

01.01.2014 - 31.10.2014

Departament: altele

Titlu Job: pilot incercari

Responsabilitati:

In acesta perioada am fost responsabil pentru testarea diferitelor modele auto (Dacia, Renault, Nissan, Smart, Mercedes) atat pe pistele proprii din cadrul centrului tehnic Titu cat si pe anumite trasee prestabilite. Generam rapoarte zilnice, pentru fiecare auto testat, in care semnalam toate neregulile observate pe parcursul rulajului (zgomote, defecte optice, defecte tehnice).

01.01.2011 - 31.10.2011

Departament: achizitii

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

In cadrul societatii SC. Stefauto Impex SRL importam bunuri auto noi si second – hand achizitionate in urma diferitelor licitatii din spatiul Intra-Comunitar. La optiunea clientului ma deplasam in tara de origine a licitatiei sau contractam companii specializate in transportul de marfuri pe platforma.

01.01.2010 - 31.01.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director adjunct

Responsabilitati:

In cadrul societatilor SC. Ninbog SRL si SC. Bogdady Trans SRL principala activitate era de a verifica procesul de productie, pontaje, relocarea angajatilor, asigurarea transportului si cazarea in punctele de lucru din Gernania. Stabileam si coordonam intruniri cu sefii de echipe din Germania pentru repartizarea muncitorilor in functie de experienta fiecaruia. Eram raspunzator pentru siguranta atat pe timpul transportului cat si pe intreaga perioada de detasare a muncitorilor. Gestionam toate asigurarile (parc auto, asigurari de sanatate si accidente).

01.01.2010 - 31.01.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

In cadrul societatilor SC. Ninbog SRL, SC. Bogdady Trans SRL, MD-I Fleisch SRL si M-T Agro Branis SRL am activat pe posturile mai sus mentionate, in aceeasi perioada, intru-cat societatile erau detinute de acelasi actionar. Pe aceasta perioada, am coordonat echipe de angajati (aproximativ 1500 persoane) incluzand si persoanele detasate in punctul de lucru din Germania – Rheda-Wiedenbrück.
In cadrul societatii MD-I Fleisch SRL gestionam importurile de materie prima necesara fluxului de productie al abatorului din tara. Verificam permanent perioada de perisabilitate a materiei prime si conditiile de depozitare ale acesteia.
In cadrul societatii M-T Agro Branis SRL gestionam buna functionare a fermei de porcine. Am sustinut interviuri de angajare, gestionam aprovizionarea periodica a furajelor (cereale, premix-uri). Supervizam procesul de inmultire, crestere si expedierea animalelor catre diferite abatoare. Intocmeam rapoarte pe baza diferentei dintre natalitate si mortalitate in urma carora dezvoltam un plan pentru o crestere de calitate al efectivului animalier.

01.01.2007 - 31.10.2015

Departament: asigurari

Titlu Job: insp. asigurari, respectiv director

Responsabilitati:

Coordonarea portofoliului propriu, perfectionarea continua a echipei de agenti, promovarea imaginii companiei, implicarea in proiecte de dezvoltare, etc.
Buna administrare a portofoliului, dezvoltarea cifrei de afaceri, etc.

studii

 

Facultati:

1999 - 2004 Facultate / Colegiu: Pedagogie muzicala la – Facultatea de Muzica ”Universitatea Valahia” din Targoviste. 2004 – Absolvent al examenului de Titularizare in Invatamant
2006 – Absolvent al gradului didactic – Definitivat
1993 - 1997 Liceu: Muzica la – Liceul de Muzica „Dinu Lipatti” din Bucuresti.

Premii

Calificari
Apr 2010: Curs contabilitatePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close