Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.11.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.10.2009

obiectiv

 

Dezvoltare profesională orientată spre oportunităţi

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bacau, Roman, Piatra Neamt

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: inspector / referent resurse umane

Responsabilitati:

Principalele activitati si responsabilitati:
- Asigurarea unei bune evidente a contractelor individuale de munca si a carnetelor de munca; Gestionarea dosarelor personale ale angajatilor; Organizarea si derularea operatiunilor de evidenta a personalului si de salarizare in cadrul firmei; Verifica valabilitatea actelor prezentate de angajati in vederea inscrierii lor in registrul de evidenta a salariatilor; Asigura intocmirea contractelor individuale de munca, precum si arhivarea acestora; Gestioneaza documentele de evidenta a contractelor de munca; Asigura completarea si transmiterea formalitatilor necesare catre banca pentru intocmirea cardurilor de salarii; Distribuie fluturasii de salarii; Primeste, verifica si arhiveaza certificatele medicale; Verifica prezenta salariatilor la munca si intocmeste pontaje; Tine evidenta concediilor de odihna pentru fiecare departament si verifica pontajele cu cererile de concediu de odihna, certificatele medicale si alte referate din cursul lunii; Preia tichetele de masa, le distribuie pe baza de borderouri/procese verbale de predare primire; La cererea salariatilor si in conformitate cu prevederile legale elibereaza adeverinte; Primeste si analizeaza diferite cereri / reclamatii ale salariatilor in domeniul resurselor
umane propunand solutii pentru rezolvarea acestora; Acorda consultanta conducerii firmei si salariatilor in probleme de gestiune a personalului.

Tipul activitatii sau sectorul de activitate : Fabricarea produselor lactate și a branzeturilor

01.02.2016 - 30.04.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Principalele activitati si responsabilitati:
- Contabilizeaza si inregistreaza registrul de casa in lei; Contabilizeaza si inregistreaza facturile furnizorilor; Verifica schimbarile legislative care apar, cu ajutorul programelor de legislatie; Colaboreaza la tinerea corecta si la zi a evidentei financiare si contabile; Duce la indeplinire sarcinile stabilite pe cale ierarhica;
- Întocmirea si administrarea dosarelor de personal ale angajaților; Completarea si transmiterea REVISAL-ului; Realizarea tuturor inregistrarilor legate de personal in progamul WinMentor; Eliberarea de adeverințe si alte documente solicitate de angajații societății; Păstrarea evidenței concediilor de odihnă/medicale/CFP; Efectuarea calculului salarial; Implementarea schimbărilor legislative privind administrarea de personal si salarizarea; Realizarea situației lunare pentru tichetele de masă si de asemenea efectuarea comenzii; Menținerea legăturii cu firma angajată pentru SSM si PSI; Aplicarea politicilor și procedurilor de resurse umane stabilite de societate.

Tipul activitatii sau sectorul de activitate : Fabricarea biscuitilor si piscoturilor;

01.11.2012 - 31.01.2016

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: amanetar , operator schimb valutar, operator tranzactii western union

Responsabilitati:

Principalele activitati si responsabilitati:
- interactiunea cu clientii, verificarea si evaluarea garantiilor - metale pretioase,intocmirea documentatiei pentru acordarea imprumuturilor,efectuarea platilor si incasarilor,efectuarea operatiunilor de schimb valutar,efectuarea operatiunilor de transfer de bani,tinere evidenta primara a actelor in cadrul punctului de lucru.


Tipul activitatii sau sectorul de activitate: Amanet,Casa de schimb valutar,transfer de bani Western Union

01.08.2011 - 31.10.2012

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: fuctionar administrativ

Responsabilitati:

Principalele activitati si responsabilitati:
- actualizarea bazei de date a firmei, gestiunea documentelor in cadrul intreprinderii, consultanta clienti

Tipul activitatii sau sectorul de activitate: Agentie imobiliara

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Contabilitate, Audit si Informatica de Gestiune la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Ştiinţe Economice din Bacau.
2008 - 2011 Facultate / Colegiu: Contabilitate şi Informatică de Gestiune la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Ştiinţe Economice din Bacau.
2004 - 2008 Liceu: Matematica - Informatica la Colegiul Tehnic „Danubiana” Roman din Roman.

Premii

Calificari
Feb 2016: curs - Inspector / Referent Resurse UmanePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close