Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 24.10.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.12.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Juridic, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Functii publice, IT Software, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Iasi, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - 31.03.2019

Departament: functii publice

Titlu Job: secretar (delegat)

Responsabilitati:

- Coordonarea compartimentelor din cadrul aparatului de specialitate al primarului;
- Contrasemnarea dispozitiilor primarului;
- Avizarea pentru legalitate a proiectelor hotarari ale consiliului local;
- Participarea la sedintele de consiliu local;
- Pregatirea lucrarilor supuse spre dezbatere in cadrul sedintelor consilului local si comisiilor de specialitate ale acestora;
- Eliberare anexa 24;
- Intocmire pontaj angajati;
- Alte responsabilitati prevazute de lege.

Realizari:
- Mi-am imbunatatit abilitatile de time management;
- Am aprofundat cunostintele dobandite cu privire la prevederile legale in diferite materii.

01.02.2017 - prezent

Departament: functii publice

Titlu Job: inspector de specialitate

Responsabilitati:

Responsabilitati:
- Identificarea liniilor de finantare;
- Verificarea criteriilor de eligibilitate;
- Intocmirea proiectelor;
- Implementarea proiectelor;
- Intocmire si depunere documentatii in vederea obtinerii avizelor necesare
- Identificarea si realizarea de parteneriate.

Realizari:
- Scriere proiecte AFCN: “Romanian and Austrian life worlds in the rural area”: aprobat, implementat. Proiectul a presupus un atelier de creatie cu tinerii din comuna Victoria cu privire la artele vizuale, structurat pe o sesiune teoretica si una practica. Tinerii au fost coordonati de 5 artisti cooptati in proiect. In parteneriat cu primaria comunei Neuhaus (Austria), in septembrie 2018 artistii cooptati din Romania, doi dintre tinerii participanti la atelierul de creatie din Victoria precum si alti 7 artisti din Austria au participat la un atelier de creatie, timp de 3 zile, in care s-au realizat lucrari de catre fiecare artist. Atelierul s-a finalizat cu o expozitie. Ulterior, lucrarile au fost trimise in Romania, unde a avut loc o alta expozitie.
- Scriere proiecte Europa pentru Cetateni, Masura Retele de Orase: „Old Towns, New Results”: aprobat. Proiectul consta in 7 evenimente internationale, fiecare avand loc in locatia fiecarui partener implicat in proiect (APL-uri din: Italia, Grecia, Spania, Malta si ONG-uri din Slovenia si Portugalia) si abordand o tema specifica. Tematici abordate: Euroscepticism, Viitorul Europei, procesul de adoptare a deciziilor la nivel European.
- Scriere proiecte: Programul Operational Comun Romania – Moldova, Obiectiv Tematic 8, prioritatea 4.3: Prevenirea si lupta impotriva criminalitatii organizate si cooperare politieneasca. Titlul proiectului: Video Surveillance Installation in RO - MD cross border area (Victoria - Sculeni). Proiectul presupune instalarea unui sistem de supraveghere video in comunele Victoria (Romania) si Sculeni (Republica Moldova). Proiectul este in prezent in etapa de evaluare.
- In colaborare cu un consultant al primariei, am intocmit documentatia pentru depunerea unor proiecte in cadrul urmatoarelor linii de finantare: AFIR, Submasura 7.6 – presupune dotarea Caminului Cultural, si AFIR Axa Leader – achizitie utilaj intretinere drumuri. Ambele proiecte sunt aprobate si in prezent sunt in desfasurare.
- Scriere proiecte POR 3.1 B: pe cont propriu am oferit consultanta in elaborarea cererii de finantare pentru 4 scoli din Focsani. In prezent un proiect este respins, doua scoli au semnat deja contractul de finantare, iar un proiect este selectat pentru finantare, insa contractul nu a fost inca semnat.
- Parteneriate obtinute: In prezent primaria este partenera intr-un proiect aprobat in cadrul programului Europa pentru Cetateni, alaturi de ONG-uri din Slovacia, Cehia si Bulgaria. Proiectul se numeste „WWII: Memories of Eastern European Nations in Education”. Presupune inregistrarea a 7-10 martori/tara ai celui de-al doilea razboi mondial. Acestia pot fi si supravietuitori ai Holocaustului. Marturiile vor fi publicate pe site-ul http://www.memoryofnations.eu/. Inregistrarile s-au efectuat in Israel, in perioada 19 nov – 15 dec 2017. O alta componenta a proiectului este organizarea unor workshopuri cu privire la Holocaust si la al doilea Razboi Mondial, pe categorii de varsta, in fiecare tara. Rolul meu este sa coordonez activitatea la nivel de partener, si anume: am identificat persoanele membre ale grupului tinta in Israel, prin intermediul Ambasadei Romaniei la Tel Aviv; am programat si desfasurat interviurile cu persoanele identificate; am sustinut 12 workshopuri pentru tinerii din comuna Victoria, pe doua categorii de varsta: 12-15 ani si 16-19 ani.
- Parteneriate obtinute: in prezent primaria este partenera intr-un proiect aprobat in cadrul programului Europa pentru Cetateni, masura Retele de Orase; proiectul presupune 7 evenimente internationale, fiecare abordand o tematica diferita.
- Parteneriate obtinute: primaria este partener in proiectul cu numele „The Crocus Project”. Aplicantul este HETI (Holocaust Education Trust Ireland), iar proiectul presupune workshopuri in tarile partenere, urmate de plantarea branduselor galbene, cu semnificatia stelei lui David.
- Alte parteneriate obtinute: peste 20 de parteneriate obtinute cu entitati din Romania si Europa;

01.09.2015 - 31.12.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: autor documentatie tehnica

Responsabilitati:

Responsabilitati:
- Realizarea activitatii de redactie tehnica;
- Actualizarea manualului de mentenanta al avionului.

01.05.2014 - 30.09.2015

Departament: altele

Titlu Job: operator introducere, validare si prelucrare date

Responsabilitati:

Responsabilitati:
- Introducerea, validarea si prelucrarea datelor;
- Codificarea produselor noi;
- Traducerea/alocarea produselor nou intrate in categoriile existente.
Realizari:
Am dobandit o serie de cunostinte noi si mi-am imbunatatit nivelul de cunoastere a limbii franceze

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Siguranta si Performantele Circulatiei Rutiere la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi Iasi, Facultatea de Mecanica din Iasi. Disertatie: "Norme si reglementari privind mijloacele de transport in comun"
2008 - 2012 Facultate / Colegiu: Domeniul: Ingineria Autovehiculelor; Specializarea: Autovehicule Rutiere. la Universitatea Tehnica din Iasi. Titlul obtinut: Inginer debutant;
Licenta: "Cercetari privind influenta neregularitatilor drumului asupra confortului si starii pasagerilor"
2008 - 2012 Facultate / Colegiu: Drept la Universitatea Alxandru Ioan Cuza Iasi, Facultatea de Drept din Iasi. Titlul obtinut: Jurist
Licenta: "Separatia puterilor in stat"

Premii

Voluntariat
Jun 2015: Secretar general al Asociatiei STR-ONG for FUTURE
Responsabilitati:
- stabilirea activitatilor;
- implementarea si organizarea evenimentelor;
- coordonarea voluntarilor.
Premii si Distinctii
May 2010: Locul 2 la sesiunea de cercuri stiintifice cu tema "Fibra de carbon"Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close