de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 13.07.1995

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.09.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dezvoltare profesionala in domeniul industriei alimentare

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Agricultura, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2018 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: inspector in igiena carnii

Responsabilitati:

Inspecția igienei in abatoare si inspecția post mortem a carcaselor si organelor in vederea aprobării pentru consumul uman

studii

 

Facultati:

2014 - 2018 Facultate: Ingineria produselor alimentare la Universitatea de Stiințe Agronomice si Medicina Veterinara din Iasi.

Premii

Certificari
Mar 2019 - Apr 2019: Certification Support Officer
Certificat emis de catre European School of Veterinary Postgraduate Studies in vederea efectuarii verificarilor necesare si completarii documentatiei privind exportul de produse alimentare.
Jan 2019 - Jan 2019: Introduction to HACCP
Notiuni de implemetare si verificare a unui sistem HACCP
Sep 2018 - Sep 2018: Diploma nivel 2 FDQ
In vederea efectuarii inspectiei post mortem la pasari
Sep 2018 - Sep 2018: Diploma nivel 4 FDQ
Efectuarea inspectiei pe carne rosie



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close