Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.10.1979

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:06.03.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Activitati care sa-mi permita acumularea de noi cunostinte si dezvoltarea pe plan profesional, munca intr-o echipa dinamica, un mediu de lucru placut si salariu motivant

Salariu: nespecificat

Beneficii: Asigurare medicala, auto,telefon, bonuri de masa

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Publicitate, Paza si protectie / Militar, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, Targoviste

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2010 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: instalator antene satelit

Responsabilitati:

La inceputul zilei imi alegeam o zona(Localitate) in care sa-mi desfasor activitatea in acea zi.
Aceasta zona trebuia sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:
-sa fie in apropierea Bucurestiului(IF, DB, GR);
-sa nu fie o zona cu rau platnici.
Ajuns in zona(localitatea) respectiva desfasuram activitati caracteristice activitatii Door to Door, cu alte cuvinte gaseam clienti interesati pentru a-i abona la diferiti furnizori de televiziune prin satelit(Dolce, Boom sau Focusat) sau le puteam oferi alte solutii independente de televiziune prin satelit.
Activitatea mea la un anumit client incepea cu prezentarea unei oferte "croite" pentru el si se termina in momentul in care acesta se putea uita la televizor, cu alte cuvinte eu faceam atat vanzarea cat si instalarea.

Realizari:

Am reusit sa ma descurc onorabil intr-o perioada dificila, si am invatat enorm de multe lucruri despre mine.

01.09.2008 - 01.04.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: supervisor pe arges si dambovita

Responsabilitati:

Monitorizarea si supervizarea activitatii in teren a 11 agenti de vanzari, arondati Judetelor Arges si Dambovita. Luarea de interviuri si angajarea noilor agenti. Raportarea situatiei din teren sefului direct. Elaborarea de campanii pentru motivarea agentilor. Trainingul si prezentarea noilor oferte

Realizari:

Cea mai mare realizare pana la acest moment, pe aceasta pozitie, este elaborarea unei campanii de motivare ce consta intr-un concurs pentru agenti, care are loc o data pe luna, in fiecare luna si se numeste "Boom Day".
Campania de motivare a dat rezultate impresionante pana acum, reusind sa avem macar pentru o zi din luna cele mai mari vanzari din tara.


01.03.2008 - 01.09.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: team leader pe arges

Responsabilitati:

Vanzare D2D si aveam in subordine 5 agenti de vanzari care activau in Jud. Arges. Intr-o zi normala de lucru vizitam localitati din Jud. Arges(conform rutei elaborate de catre mine in prealabil) in vederea incheierii cat mai multor contracte de colaborare si monitorizam activitate agentilor de vanzare prin intermediul telefonului sau in momentul in care era nevoie de mine, fizic, ma deplasam in locatia unde agentul avea nevoie de mine. In plus, in cursul saptamanii aveam o zi in care mergeam pe teren cu unul din agentii mei. Inlesneam colaborarea intre agenti si echipele de instalari.

Realizari:

Am batut recordul de vanzari D2D pe agent de vazari in prima luna, cu 45 de contracte activate, numarul minim si cel recomandat fiind de 11 activari.Record neegalat nici azi.
Am batut recordul de vanzari D2D in ceea ce priveste indeplinirea targetului de 11 activari, facand 12 activari inca din prima zi a lunii. Record neegalat nici azi.
In periada Iulie-Septembie 2008 a avut loc o campanie de promovare si vanzare a Alternativei digitale Boom tv, in aceasta prioada am avut o depasire de 220%, echipa mea castigand de altfel si premiile de motivare, si anume: un aparat foto digital si am plecat cu totii 4 zile in Bulgaria

01.06.2007 - 01.03.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant comercial

Responsabilitati:

Verificarea filmelor(subtitrare, adaptare, inregistrare la CNC si ORDA, intocmirea ofertelor comerciale si elaborarea cataloagelor de prezentare); contactare clienti potentiali, prezentarea ofertei si incheierea contractelor de colaborare daca este cazul; intocmirea unei rute(raport) zilnice; mercantizare.

Realizari:

Intocmirea (pentru prima data) unui catalog de prezentare care din punctul meu de vedere se prezinta admirabil.

01.11.2004 - 15.03.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: merchandiser, agent vanzari horeca

Responsabilitati:

Promovarea si vanzarea produselor Pepsi, intretinerea conturilor clientilor HO.RE.CA alocati dintr-o anumita zona, preluarea comenzilor, incasari facturi, supervizarea livrarii, gasirea si aplicarea solutiilor pentru nemultumirile acestora, identificarea clientilor potentiali si incheierea de noi contracte de colaborare si/sau exlcusivitate

Realizari:

O crestere constanta a vinzarilor (de pana la 120%) am propus si am facut posibila participarea Pepsi la diverse evenimente concertistice ca Apocalyptica, Obituary, Clawfinger, Tiamat etc.
Acestea au presupus obtinerea acceptului Departamentului de Marketing, negocierea cu organizatorii evenimentelor si suportul logistic.

01.05.2003 - 01.10.2003

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Achizitionarea de marfa, pregatirea si intretinerea terasei pentru clienti, asigurarea ordinii in timpul concertelor, ocazional barman.

Realizari:

Experienta in munca cu oamenii si lucrul in ture lungi.

30.06.2001 - 01.05.2002

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: agent de paza si protectie

Responsabilitati:

Paza si protectia pentru anumite obiective ca: firme, cladiri sau piete.

Realizari:

Am avut ocazia de a lucra sub presiune si in ture lungi (24h)

15.10.2000 - 17.06.2001

Departament: agricultura

Titlu Job: muncitor

Responsabilitati:

Asigurare conditiilor optime de crestere ale plantelor in cadrul serelor si solariilor.

Realizari:

Am acumulat experienta in ceea ce priveste cresterea plantelor, botanica, domeniu strans legat de materiile de studiu din facultate.

15.06.1998 - 01.10.2000

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzator

Responsabilitati:

Comercializarea produselor din magazin, comanda si receptia marfii, niruri, stocuri.

Realizari:

Mi-am imbunatatit experienta in ceea ce priveste munca cu oamenii.

studii

 

Facultati:

Liceu Agricol profil veterinar, Universitatea Bioterra/Controlul si Expertiza Produselor Agro-alimentare/Licentiat in 2004

Activitati extracurriculare

Exista si posibilitatea de colaborare prin P.F.A.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close