Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.08.1974

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.12.1996

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Termen scurt: Obtinerea unui post intr-o companie multinationala. Termen mediu: Atingerea obiectivelor stabilite conform fisei postului.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Achizitii, Au pair / Babysitter / Curatenie, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.01.2011 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: jurist

Responsabilitati:

-consultanta juridica si manageriala

11.12.2009 - 15.01.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

- gasirea, discutarea, negocierea cu furnizorii de servicii;
- angajarea personalului;
- crearea procedurilor: mediu de lucru, sănătate, securitate, orientare catre client;
- supravegherea "hands on management"- conducerea zilnica a Pub-ului;
- stabilirea cumpărarii şi a preturilor pentru băuturi, conform bugetului;
- antrenarea şi supraveghearea personalului (cu ajutorul furnizorilor);
- mentinerea inregistrării ale nivelurile stocurilor şi tranzacţiile financiare, zilnic, saptamanal si lunar;
- pregătirea rapoartelor financiare, de stoc săptămanal şi lunar, analiză a celui mai bine vandut produs;
- motivarea membrilor echipei să lucreze impreună pentru a atinge obiectivele;
- asigurarea unui serviciu superior catre clienti;
- organizarea si intocmirea documentaţiei juridice şi a certificatelor necesare pe piaţa locală pentru a conduce un pub;
- responsabil pentru contractele cu furnizorii de servicii, inclusiv echipa de intreţinere pentru echipamente;

15.01.2008 - 10.12.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: food & beverage manager - manager alimentatie publica - sef serviciu

Responsabilitati:

- dezvoltarea afacerii;
- selectarea şi cautarea de locaţii noi, negocierea tarifelor inchirierii;
- organizarea furnizorii de servicii;
- angajarea personalului;
- crearea procedurilor de lucru (sănătate, securitate, orientare catre client)
- Supravegherea managerului de unitate (pentru fiecare locaţie situată);
- supravegherea echipei de construcţie in etapa de echipare a cafenelelor;
- supravegherea "hands on management"- conducerea zilnica a cafenelelor;
- stabilirea politicii de achizitii (mancare si bautura);
- selectarea, antrenarea şi supraveghearea personalului (cu ajutorul furnizorilor);
- mentinerea inregistrării ale nivelurile stocurilor şi tranzacţiile financiare, zilnic, saptamanal si lunar;
- pregătirea rapoartelor financiare, de stoc săptămanal şi lunar, analiză a celui mai bine vandut produs;
- verificarea satisfacţiei şi preferinţelor clientului;
- pregătirea rapoartele şi oferirea de feedback continuu;
- asigurarea unui serviciu superior catre clienti;
- organizarea si intocmirea documentaţiei juridice şi a certificatelor necesare pe piaţa locală pentru a conduce o cafenea;
- inregistrarea şi raportarea zilnica a numerarului; transferul banilor la banca; gestionarea problemele financiare de zi cu zi.

01.10.2007 - 12.01.2008

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: food & beverage manager - manager alimentatie publica - sef serviciu

Responsabilitati:

- managementul furnizorilor;
- angajarea personalului;
- crearea si implementarea procedurilor:mediu de lucru, sanatate, etc;
- stabilirea politicii de achizitii;
- implicarea furnizorilor in trainingul angajatilor;
- rapoarte periodice ale stocurilor si tranzactiilor financiare;
- rapoarte financiare periodice produse vandute;
- verificarea satisfactiei si preferintelor clientilor;
- motivarea personalului;
- organizarea si intocmirea documentatiei juridice.

15.03.2006 - 30.09.2007

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: food & beverage manager - manager alimentatie publica - sef serviciu

Responsabilitati:

-organizarea restaurantului cu specific international (capacitate 60 de locuri);
-organizarea petrecerilor private si a evenimentelor corporate in cele patru sali de conferinta;
-organizarea barului (capacitate de 30 de locuri);
-aprovizionarea departamentului;
-organizarea bucatariei si stewardingului.

04.09.2000 - 09.03.2006

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: banqueting manager - manager evenimente - sef serviciu alimentatie publica

Responsabilitati:

- managementul operatiunilor de mancare si bautura din cadrul
evenimentelor si a echipei de service (40 persoane in supervizare
directa);
- asigurarea consistentei si a celui mai ridicat nivel de service,
prin pregatirea si dezvoltarea personalului, in cadrul
evenimentelor, bazate pe standardele de service ale cateringurilor.

10.06.1997 - 03.09.2000

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: chief steward - sef serviciu departament curatenie

Responsabilitati:

- managementul operatiunilor de curatare si sanitarizare din cadrul
bucatariei si a echipei de stewarding (10 persoane in supervizare
directa);
- asigurarea consistentei si a celui mai ridicat nivel de curatenie
si igiena,prin pregatirea si dezvoltarea personalului, in cadrul
evenimentelor.

studii

 

Facultati:

1993-1998 FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE
(UNIVERSITATEA CRESTINA DIMITRIE CANTEMIR)


1988-1992 LICEUL TEORETIC TUDOR VLADIMIRESCU

Activitati extracurriculare

Deschiderea Hotelului Marriott - 2000.
Deschiderea Hotelului Crowne Plazza - 1997.
Conversia Hotelului Marriott la JW Marriott - 2005.
Scrisori de multumire din partea clientilor Marriott.
De trei ori nominalizat la pozitia Managerul Trimestrului - Hotel Marriott.
Depasirea obiectivelor financiare - Hotel Tulipinn .

Premii

12-01-2005 Dynamic Teams
07-28-2004 Navigating Through Change
12-20-2002 Essential Skills for Sup&Mgr.
07-21-2002 Developing You, Developing Others
12-02-2001 Loyalty Leadership Initiative
02-05-2001 Foundations Of Leadership

Brevet de Turism - Specializarea Director de Alimentatie Publica (Baruri si Restaurante)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close