Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.08.1960

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.01.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Lacatus mecanic,operator chimist petrochimie, muncitor in constructii amenajari interioare si exterioare....Bun organizator desfasurarea activitatilor, serios, prompt, non-alcoolic, muncitor, bun executant al sarcinilor trasate la locul de munca.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Petrol / Gaze

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - 31.12.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: lacatus mecanic

Responsabilitati:

Executarea lucrarilor de lacatuserie teava ,realizarea suportilor tevilor de pe estacade {centrarea,fixarea si aftuirea lor conform cu planul de lucru}.S-au efectuat la sol,polizari,sanfrenari pe diferite cote de teava;OC-P91;Otel inox L304;L315;L321,apoi s-au executat sudurile in argon.Lucrarile au fost executate pe santierul din Swinoujscie-Polonia ;detasat in Sept.2014 in BULGARIA-LUKOIL-NEFTOCHIM-BURGAS.S-au executat lucrari pe teava preizolata de joasa,medie si inalta presiune; s-au efectuat lucrari la insotitorii de caldura,pe teava de 2''-24''.

01.05.2003 - 01.02.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: muncitor in constructii si amenajari interioare+exterioare

Responsabilitati:

Responsabilitatea,executia si receptia lucrarilor . Indeplinirea la termen si de calitate a lucrarilor executate.Respectarea normelor de securitate in constructii si lucrul la inaltime.Folosirea materialelor de calitate la sugestia mea avand experienta in amenajari de 12 ani.Am lucrat in Grecia si Marea Britanie in domeniul constructiilor in 2003 si respectiv 2010.

01.04.2002 - 30.04.2003

Departament: productie

Titlu Job: lacatus confectii metalice.

Responsabilitati:

Efectuare: confectionare doze electrice din PPR,PP,ABS(toate tipurile); lampi iluminat.

01.05.1982 - 31.05.1999

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: operator chimist

Responsabilitati:

Operator petrochimie.-Intretinerea,exploatarea si revizia instalatiilor de ;Polipropilena,Polietilena joasa presiune,Copolimeri Stirenici.Obtinerea produselor finite din reactiile chimice realizate in instalatiile mentionate.Desfasurarea in bune conditii a procesului tehnologic cat si normelor de securitate si PSI.Asigurarea beneficiarilor in conditii optime a produselor finite.Instalatii cu functionalitate {flux continuu si discontinuu} .Lucru la schimb.In prezent aceste instalatii din sectorul Petrochimie nu mai exista.

01.05.1979 - 31.05.1982

Departament: productie

Titlu Job: lacatus mecanic

Responsabilitati:

Intretinerea si reparatia turbinelor de abur 200MW;compresoarelor,PIP-urilor,PJP-urilor,condensatoarelor,schimbatoarelor de caldura,ventile si vane.Am executat schimbarea garniturilor la PJP-uri siPIP-uri;la condensatoarele turbinelor-demontat,curatat inlocuit garnituri,etc.-.Deasemeni am inlocuit sau reparat ventile si vane din instalatie.Am fost detasat in interes de serviciu la termocentrala Doicesti si Rovinari in anul 1980;revenire dupa circa 2 luni, la fostul loc de munca.Ulterior m-am reangajat, dupa satisfacerea stagiului militar.

studii

 

Facultati:

1974 - 1976 Liceu / Școală profesională: constructii la Liceul Industrial 5(Toma N. Socolescu);Liceul tehnologic Anghel Saligny din Ploiesti. Am activat in ordinea anilor ca lacatus ,operator chimist,apoi iar ca lacatus, muncitor in constructii civile si industriale,si in prezent am activat in Polonia si Bulgaria ca lacatus .

Premii

Calificari
Jun 2015: Curs calificare lacatus mecanic structuri metalice

Aug 1984: Curs calificare operator chimistPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close