Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.11.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.09.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dezvoltarea unei cariere ; Lucrul intr-un mediu dinamic, profesional care sa imi permita utilizarea si dezvoltarea cunostintelor; Utilizarea acestor cunostinte in avantajul unei companii in scopul dezvoltarii afacerilor acesteia; Punerea in practica a aptitudinilor si a cunostintelor mele in scopul atingerii obiectivelor pe care compania si le-a propus. Locul de munca sa reperzinte o provocare continua si sa imi ofere posibilitatea aplicarii de idei si metode noi de rezolvare a problemelor;

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Farmacie, Administrativ / Logistica, Productie, Transport / Distributie, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: logistic manager

Responsabilitati:

Implementing a WMS system to a new Romanian logistic platform, manage daily operations, improvements of actual processes, KPI system implementation, introducing a productivity measurement system, train the employees. etc.

01.10.2017 - 30.11.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: site manager

Responsabilitati:

▪ Gestioarea activitatilor operationale din site (receptie, pregatire / picking, incarcare , inventare zilnice, garantarea livrarilor la timp, pentru a satisface cerintele clientului si cele de business)
▪ Construirea bugetului anual pe specificul de business, in linie cu tintele financiare ale companiei.Gestionarea unui turnover anual de 25.000.000 euro
▪ Gestionarea resurselor (umane si materiale), si distribuirea lor in site, in functie de gradul de incarcare zilnic, pentru diferite proiecte.
▪ Revizuirea saptamanala si lunara a bugetului depatramentului , in linie cu evaluarea de KPI
▪ Urmarirea rezultatului inventarului ciclic in scopul pastrarii acuratetii stocului, si responsabil de rezultatul inventarului anual.
▪ Imbunatatirea continua a proceselor pentru a optimiza productivitatea, a creste eficianta si a reduce costurile.
▪ Urmariea optimizarii proceselor , pentru atingerea celui mai inalt nivel de eficacitate (perfect order) si eficienta (clean orer, order cycle time).
▪ Stabilirea obietivelor si evaluarea trimestriala a nivelului -1, in acord cu liniile trasate de companie, pentru perioada respectiva.
▪ Dezvoltarea oamenilor din echipe , pe segmentele principale pe care compania le urmareste, pentru a folosi la maxim potentialul fiecaruia.
▪ Intalniri regulate cu echipa inginerilor de procese pentru a identifica si implementa cele mai bune practici.
▪ Planificarea resurselor: luand in considerare rezultatul zilei anterioare , anticipand nevoile activitatii curente, sezonalitatea si previziunea de volume (sau volumele istorice, dupa caz), bunurile materiale (utilaje, device-uri, etc) pentru urmatoarele 3 luni, resursele necesare.
▪ Implementarea de actiuni preventive pentru a elimina potentialele riscuri, sau de imbunatatire a activitatii si actiuni corective, menite a elimina principalele cauze ale neconformitatilor.

01.01.2016 - 30.09.2017

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operations manager

Responsabilitati:

▪ Am avut in resposabilitate mai multi clienti din domeniul cosmeticelor, incadrati inst-un spatiu de depozitare de 8000 mp
.▪ Principalele atributii: operatiunile de zi cu zi, monitorizare KPI si P&L, imbunatatirea coninua a proceselor, comunicarea cu clientii, etc
▪ Gestionarea unui turnover de 5.000.000 euro anual.

01.01.2010 - 31.12.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: customer manager

Responsabilitati:

▪ Am avut in responsabilitate un producator mare din industria produselor cosmetice, modelul B 2 C.
▪ Principalele resonsabilitati: operatiunile de zi cu zi, P&L, imbunatatirea continua, monitorizare KPI, urmarirea productivitatii , etc.
▪ Initierea si coordonarea proceselor de implementare pentru picking la unitate, picking pe bana transportoare, productivitate comuna, verificarea comenzilor prin controlul greutatii, etc.
▪ Gestionarea unui turnover anual de 1.000.000 euro anual

01.01.2008 - 31.12.2009

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: warehouse manager

Responsabilitati:

▪ Am avut in resposabilitate gestionarea unei echipe de 10 membrii ce activau intr-un spatiu de 2000 mp. Printe altele, ma ocupam de activitatea logistica zilnica, distribuirea sarcinilor, mentinerea relatiei cu clientul, implementarea de KPI interni, stabilizarea proceselor, etc

01.11.2005 - 31.12.2007

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: team leader

Responsabilitati:

▪ Coordonarea unie echipe de peste 20 de membrii (un schimb e lucru), gestionarea activitatilor logistice in depozit (receptii, pregatire si livrare), evaluarea lunara pe criterii masurabile a oamenilor din subordine, etc.

01.07.1998 - 31.10.2005

Departament: transport / distributie

Titlu Job: asistent sef depozit

Responsabilitati:

In calitatea mea de asistent sef de depozit, ma ocupam de gestionarea stocurilor, de intrarile si iesirile din depozit conform avizului de insotire sau a facturii fiscale , coordonarea transportului catre clienti si furnizori.

studii

 

Facultati:

2006 - 2009 Facultate / Colegiu: Fcaultatea de Management si Marketing la Universitatea Artifex din Bucharest.

Premii

Certificari
Sep 2016 - Sep 2017: FM University – Future business unit program
Un program de excelenta operationala, cu probe practice in diferite domenii apartinand departamentelor FM, cu vizite la depozitele FM Logistic din Europa si Rusia, terminat cu sustinerea unui subiect practic in fata unei comisii de la corporatie.
Feb 2012 - Mar 2012: Auditor Intern

Traininguri
Jun 2016 - Jun 2016: Cusomer Care

May 2015 - May 2015: Leadership

Apr 2013 - Apr 2013: Time Management

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close