Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.12.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.06.2005

obiectiv

 

Un Job full time care sa imi ofere posibilitatea de a pune in aplicare cunostintele si abilitatile dobandite precum si, posibilitatea de a invata lucruri noi si de a ma perfectiona.

Beneficii: Cel mai corect mi se pare ca aceste lucruri sa se stabileasca in urma unui interviu!

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Grafica / Webdesign / DTP, Relatii clienti / Call center, Banci, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

16.10.2011 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: manager vanzari

Responsabilitati:

Prezentarea produselor, preluarea comenzilor, verificarea stocurilor, predarea comenzilor, contactarea colaboratorilor&a potentialilor colaboratori, mentinerea relatiei cu clientii pana la finalizarea comenzii.

Realizari:

Prima persoana intrata, primul client castigat!

01.02.2011 - 01.09.2011

Departament: asigurari

Titlu Job: unit manager

Responsabilitati:

Ma ocup de organizarea intregului proces de recrutare: postarea anunturilor de angajare, contactarea potentialilor consilieri si de organizarea interviurilor de selectare.
Organizez zilnic traininguri de informare pentru nou intrati. Fac jointcall-uri demonstrative si de observare cu noii consultanti. Zilnic avem sedinte de unit si de 2 ori pe saptamana intalniri bilaterale cu toti membrii unitului.
Organizez diverse campanii de promovare a produselor companiei impreuna cu unitul meu. Particip la evenimentele in care pot promova compania.
Ma implic in tot ceea ce ajuta compania, scopul final fiind acela de a indeplini targetul lunar atat in ceea ce priveste productia cat si recrutarea.

Realizari:

Infiintarea, coordoanrea si dezvoltarea propriei echipe de vanzari, cu succes.

01.12.2010 - 31.01.2011

Departament: asigurari

Titlu Job: unit manager aspirant

Responsabilitati:

Infiintarea anunturilor de angajare, recrutarea potentialilor consilieri financiari, intervievarea lor.
Le prezint treptele de evolutie in cariera noilor consultanti precum ii si ajut sa isi insuseasca cunoasterea produselor si tehnicile de vanzare.
Doresc sa Imi realizez targetul, atat in ceea ce priveste recrutarea cat si productia, respectiv contractele.
Particip la toate trainingurile de cunoastere a produselor precum si a tehnicilor de vanzare organizate de companie.
Contactez zilnic atat telefonic, din piata rece, cat si din baza mea personala de date clientii si imi stabilesc intalniri pentru a promova produsele companiei.

Realizari:

Formarea si dezvoltarea unei echipe de succes in cadrul Companiei.

01.03.2009 - 30.11.2010

Departament: altele

Titlu Job: concediu de maternitate

01.06.2005 - 01.03.2009

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: director/ manager

Responsabilitati:

Centralizarea comenzilor de la reprezentantii de vanzari, efectuarea necesarului de marfa si a comenzilor catre firmele colaboratoare.
Preluarea clientilor si a comenzilor (din apelurile telefonice si de pe e-mail) si planificarea lor pentru masuratori; predarea in lucru a comenzilor si organizarea programului pentru echipele de montaj.
Completarea facturilor fiscale, chitantelor si a certificatelor de garantie.
Receptionarea apelurilor din partea clientilor si gestionarea eventualelor inconveniente.

Realizari:

Principarea realizare a fost infiintarea, dezvoltarea si mentinerea acestei firme pe o piata destul de "dotata" din acest punct de vedere.

01.06.2004 - 30.04.2005

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Prezentarea produselor si a avantajelor oferite de firma potentialilor clienti -comercializam jaluzele verticale si orizontale, rulouri pentru interior/exterior, copertine.
Consilierea clientilor privind alegerea produselor; incheierea contractelor de prestari servicii, incasarea avansului pe baza de chitanta fiscala, preluarea comenzilor si transmiterea lor in firma.

Realizari:

Consilierea clientilor, persoane fizice si juridice, din care au rezultat contractele, atat imediate cat si colaborari pe perioade indelungate cu diverse companii.

01.12.2003 - 30.05.2004

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Prezentarea in amanunt a produselor de lux (ceasuri), vanzarea lor, completarea facturilor fiscale, eliberarea bonurilor fiscale, a garantiilor, explicarea detaliata a instructiunilor de utilizare a produsului.
Stabilirea si intretinerea relatiilor cu clientii (informarea referitoare la promotiile firmei, eventualele probleme aparute la produsele aflate in garantie), service rapid (schimbarea de baterii, scurtari bratari), precum si intretinerea si amenajarea magazinului de prezentare.

Realizari:

Am contribuit la cresterea vanzarilor. Prin atitudine, am facut vanzari atat imediate , cat si pe termen lung si am obtinut multe recomandari din partea clinetilor, care s-au materializat cu noi vanzari.

01.05.1997 - 28.02.2002

Departament: altele

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Gasirea pe teren a potentialilor clienti, preluarea comenzilor si incasarea unui avans din contravaloarea lor.
Participarea la traininguri de informare cu coordonatorul, scrierea si predarea catre acesta a foilor de comanda, verificarea si preluarea de la sediu a produselor comandate, livrarea lor la adresa clientilor, precum si eliberarea chitantelor fiscale si incasarea contravalorii.

Realizari:

Am inceput colaborarea ca si simplu agent de vanzari , m-am remarcat prin cresterea volumului de vanzari, fapt ce a contribuit si la avansarea grupei noastre in fruntea clasamnetului de vanzari.

studii

 

Facultati:

1995-1999 Liceul "SCOALA CENTRALA" - Clasa de Filologie , BUCURESTI
1999-2003 Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Ecologica, BUCURESTI
2003 - Diploma de licenta obtinuta la Faculatea de Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti, BUCURESTI

Activitati extracurriculare

Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, ambitioasa, responsabila, hotarata.
Am capacitatea de a gasi solutii si de a ma adapta diverselor situatii de munca.
Oportunitatea unei discutii despre cum ar putea fi folosite cunostintele si priceperea mea in avantajul companiei dumneavoastra ar fi binevenita.
Mi-am efectuat practica la cotidianul "Capitala" (anul 2000), am publicat zilnic stiri sociale si aproape zilnic subiecte de prima pagina.
Am facut voluntariat la postul de televiziune OTV, ca si reporter.
Din practica de la Ministerul Afacerilor Externe (2005) am fost recompensata cu o diploma de merit pentru participarea cu succes la activitatile din perioada respectiva.

Premii

Diploma de merit , pentru aportul adus la activitatile din Ministerul Afacerilor Externe.
Curs de BASIC MANAGEMENTPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close