Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.11.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.06.1999

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Bineinteles ca as vrea sa fac parte dintr-o echipa de profesionisti, care mi-ar facilita practica si informatia necesara pentru experienta mea viitoare in cadrul unei companii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Petrol / Gaze, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bacau, Piatra Neamt, STRAINATATE, Targu Ocna, Onesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2015 - prezent

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: maistru electrician

Responsabilitati:

In momentul de fata sunt in constructie doua statii de epurare apa uzata , ambele in zona orasului Moinesti. Toata tehnologia folosita este de ultima generatie si este instalata de catre firma STRABAG cu 80% investitii prin fonduri europene. Partea electrica este majoritatea de la Siemens( PLC-uri, senzori de proximitate, digitali, analogici, debitmetre ultrasonice, relee de emergenta, bariere intrinseci cu separare galvanica, contactoare, etc) toate acestea venind la pachet cu suport de curs aferent pentru o mai buna cunoastere a utilizarii lor in fluxul statiei. Aceasta din urma va fi conectata la un sistem tip SCADA de comanda si supraveghere. Deci, in conluzie, va trebui asigurata mentenanta atat pe partea electrica cat si pe partea mecanica, sarcina pe care mi-o voi asuma impreuna cu echipa.

01.01.2014 - 31.08.2015

Departament: service / reparatii

Titlu Job: electrician mentenanta

Responsabilitati:

Executat instalarea cailor de rulare ( taiere, fasonare, gaurire suport otel ) pentru pozarea cablurilor de forta si comanda,asigurarea mentenantei la utilajele din halele industriale existente prin citirea schemelor electrice,identificarea deranjamentelor cu masuratori tip PRAM si depanarea prin inlocuirea aparaturii defecte. La aparitia intreruperilor de tensiune executam manevre in celulele de distributie 20 kv pentru cuplarea si repornirea instalatiilor electrice. Am realizat impreuna cu echipa contorizari trifazice( prin reductori de curent cuplati la sumatori) pe grupuri circuite de forta. In orice caz absolut toate utilajele sunt automatizate,se lucreaza cu convertori de frecventa pentru pornirea motoarelor, microrelee si relee termice 220v si 24v, traductoare de nivel curent, surse de alimentare curenti slabi, automate programabile, contactoare de diverse categorii, senzor inductivi si capacitivi, limitatori de cursa, etc.

01.08.2000 - 30.11.2010

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: maistru electrician

Responsabilitati:

Coordonarea si executia lucrarilor cu profil electric cu echipa de 6 - 12 persoane.
Lucrat dupa scheme electrice si memorii tehnice;
Instalatii electrice in constructii (cladiri administrative, blocuri ANL, spitale, sali de sport, organizari de santier), executie tablouri electrice, prize de pamant( paratraznet, cuplaj la partea finala cu prevectron si impamantare), automatizari, cablaje curenti slabi (sisteme de detectare a incendiilor, centrale termice, televiziune , internet, interfon, detectoare de gaze, electrovalve) si mentenanta. Am instalat, pornit si setat calorifere electrice cu ulei biodegradabil in scoli special construite pe structuri metalice.
Perioada 2000- 2002 lucrat ca primitor - distribuitor la compartimentul aprovizionare;

01.10.1999 - 31.01.2000

Departament: service / reparatii

Titlu Job: electrician

Responsabilitati:

Executat service si mentenanta la L.E.A. de joasa si medie tensiune, cabine cu circuite de forta si comanda pentru unitati de pompare. Fiind angajat prin conventie, a fost o perioada de scurta durata stabilita prin contract, respectiv 4 luni.

01.08.1987 - 31.12.1999

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: electrician pram

Responsabilitati:

Executat lucrari de un grad tehnic inalt: probe cu tensine marita la retele electrice 20 kv si celule de distributie, reglaje transformatori cu trusa curent, masuratori PRAM (rezistenta de izolatie a cablurilor electrice, priza de pamant, etc.) automatizari, capete terminale si mansoane cabluri electrice, PIF (punere in functie) si mentenanta la instalatii, utilaje si aparate electrice in sonde de foraj-extractie , unitati de pompare, posturi de transformare principalul beneficiar fiind din sectorul petrolier.

studii

 

Facultati:

1998 - 2001 Scoala Postliceala: Scoala de Maistri la Grup Scolar Industrial de Petrol Grigore Cobalcescu. din Moinesti.
1982 - 1986 Liceu: Electrotehnic la Liceul Industrial nr. 1 din Moinesti.

Premii

Certificari
Nov 2009 - Nov 2019: - Autorizatie A.N.R.E Gradul lll B

Jul 1986: Electrician / Diploma de bacalaureat profil electrotehnic

Calificari
Jul 2001: Maistru electrician / Certificat de Absolvire a Scolii de Maistri.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close