Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.10.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.10.1988

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Director restaurant, Sef sala restaurant

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Altele, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Productie, Import - export, Petrol / Gaze, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, STRAINATATE, Sinaia

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2006 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: maitre hotel balneario 5* si responsabil in departament evenimente

Responsabilitati:

gestionarea corespunzatoare a restaurantului; monitorizarea lucrului angajatilor restaurantului
verificarea indicelui de calitate privind satisfactia clientilor;
implementarea unor standarde de pregatire si servire a preparatelor
organizarea si coordonarea evenimentelor (nunti, banchete, conferinte, simpozioane, bufete suedeze, cocteiluri si alte mese festive)
preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii;
raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite;asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor;rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica

Abdel Garbhaui-Primer maitre,
Carlos Ferrer Director B&A ,

23.04.2002 - 05.12.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef sala

01.11.1996 - 23.04.2002

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar,barman

10.08.1991 - 01.11.1996

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar,barman

Responsabilitati:

potrivit fisei postului -ospatar,barman

01.04.1988 - 31.08.1991

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

conform cu fisa postului -ospatar
Iancu Ion -Director restaurant

studii

 

Facultati:

2003 - 2003 Scoala Postliceala: Magement si formare manageriala in hotel si restaurant la Turism,Hotel&Restaurant Consulting Group din Bucuresti. Certificat de absolvire a cursurilor de magement si formare manageriala in hotel si restaurant;
Certificat de Competent Lingvistica in Turism-Engleza;
Brevet in Turism specializarea Director restaurant
1987 - 1990 Liceu: Alimentatie publica la Liceul Economic si de Drept Administrativ Ploiesti din Ploiesti. Diploma de Bacalaureat-Certificat Profesional de lucrator comercial in alimentatia publica in meseriile –receptioner,casier,barman,ospatar,bucatar,tehnolog alimentatie publica
1987 - 1989 Scoala Profesionala: Alimentatie publica la Scoala comerciala nr 11 din Ploiesti. Certificat Profesional si Comercial in alimentatia Publica-meseriile bucatar,ospatar
1984 - 1986 Liceu: Electrotehnica la Treapta-1-Liceul de chimie industriala nr. 4 Ploiesti,specializarea in Electrotehnica din Ploiesti. Certificat absolvire treapta l Liceul nr 4-specializarea electrotehnica

Premii

Calificari
Sep 2003: Brevet in Turism specializarea Director restaurant

Sep 2003: Certificat de absolvire a cursurilor de magement si formare manageriala in hotel si restaurant

Sep 2003: Certificat de Competent Lingvistica in Turism-Engleza

Jun 1990: Diploma de Bacalaureat-Certificat Profesional de lucrator comercial in alimentatia publica in meseriile –receptioner,casier,barman,ospatar,bucatar,tehnolog alimentatie publica

Jun 1989: Certificat Profesional si Comercial in alimentatia Publica-meseriile bucatar,ospatar

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

spaniolă(mediu,avansat,avansat)

italiană(mediu,mediu,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close