Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.04.1983

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Profesionist experimentat in domeniul financiar cu expertiza relevanta in real estate, consultanta, automotive, inginerie si productie industriala in prezent freelancer in consultanta financiara strategica si fuziuni & achizitii localizat in Timisoara. In trecut, experienta cumulata de 12 ani ca director financiar al unui grup antreprenorial si intr-o companie Big4 in roluri de consultanta si audit. Pregatire financiara riguroasa, specialist in management financiar, analiza financiara, planificare strategica, modelare financiara si fuziuni si achizitii. Energic, motivat, si deschis, cu o buna etica de business si o atitudine proactiva. Manager eficient al oamenilor cu bune abilitati interpersonale si de comunicare. Usor adaptabil la schimbari si familiarizat cu un mediu de afaceri cu mize mari, dinamic si solicitant.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Arad, Cluj-Napoca, Timisoara

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: management

Titlu Job: management consultant

Responsabilitati:

Profesionist financiar experimentat furnizand ca freelancer servicii de consultanta financiara (corporate finance) unor companii private. Expertiza extinsa in consultanta strategica, fuziuni & achizitii, consultanta financiara & fiscala, restructurari si evaluari.

01.05.2015 - 31.12.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director financiar

Responsabilitati:

Director financiar al unui grup de companii cu operatiuni in real estate, consultanta, turism si arta. Responsabil cu planificarea financiara si executia unor bugete de investitii de cateva zeci de milioane de euro in domenii si teritorii diverse cu constrangeri de cash flow si randament foarte ambitioase. Responsabil de managementul financiar al unor proiecte imobiliare de referinta in Timisoara si Cluj.

Raportez direct proprietarului/CEO al grupului avand concomitent rolul de directorul financiar, consultant personal si manager de investitii. Implicat in diverse activitati de explorare si dezvoltare menite sa identifice oportunitati si sa origineze afaceri noi. Am coordonat cea mai recenta tranzactie in care a fost implicat grupul finalizata prin vanzarea unei companii catre un fond de investitii in real estate.

Asigur managementul si functionarea cotidiana a unei echipe multi disciplinare care acopera functiunile: financiar-contabilitate, juridic, comercial, tehnic si administrativ. Revizuiesc si coordonez pregatirea situatiilor financiare anuale statutare ale companiilor din grup, supraveghez indeplinirea obligatiilor contabile si fiscale lunare si gestionez relatiile si comunicarea cu institutiile financiare si autoritatile.

01.07.2013 - 30.04.2015

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Responsabil cu originarea si executia unei game diverse de servicii de consultanta pentru clientii regionali ai PwC. Furnizarea de servicii integrate de consultanta cu atributii extinse de project management si business development pentru toate liniile de servicii PwC.

In 2013 am contribuit la managementul echipei de consultanta care a incheiat cu succes proiectul de vanzare a celui mai mare grup de companii romanesti private de inginerie si servicii energetice. In 2014 am contribuit la managementul echipei de consultanta care a finalizat cea mai mare tranzactie post-criza de vanzare a unei banci din Romania.

01.07.2010 - 30.06.2013

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Implicat in proiecte de consultanta pt clientii PwC (multinationale si companii romanesti) cu focus principal pe fuziuni & achizitii, evaluari de business si restructurari.

01.07.2008 - 30.06.2010

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: senior consultant

01.07.2007 - 30.06.2008

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: senior auditor

01.08.2005 - 30.06.2007

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: associate auditorPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close