Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.01.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.03.2001

obiectiv

 

Dezvoltarea personala si profesionala in cadrul unei Companii nationala/multinationala.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Iasi

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2016 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: manager marketing

Responsabilitati:

Elaboreaza procedurilor pentru implementarea strategiilor de marketing. Identificarea solutiilor optime de promovare. Administrare site. Mentenanta retelelor de socializare: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter. campanii de promovare prin facebook si google adwords. Comunicarea on-line cu publicul in vederea livrarii de informatii despre produsele si serviciile companiei. Organizari evenimente.

01.01.2016 - 31.08.2017

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: expert accesare fonduri structrurale si de coeziune

Responsabilitati:

Pregatirea informaţiilor, documentarea si participarea la scrierea proiectulului „Strategia de Dezvoltare Locala a Microregiunii Belcesti-Focuri”(SDL)

01.04.2015 - 30.11.2015

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: responsabil monitorizare implementare proiecte

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii GAL din punct de vedere al implementarii proiectelor.
Animarea, promovarea si informarea teritoriului GAL Microregiunea Belcesti-Focuri
Monitorizarea, din punct de vedere tehnic, a implementarii proiectelor din cadrul contractelor cu finantare nerambursabila europeana din cadrul strategiei de dezvoltare locala a Grupului de actiune locala Microregiunea Belcesti – Focuri.

01.01.2013 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

HR Manager, Coordonarea echipei, Organizarea si pregatirea materialelor de training, recrutare personal, realizarea strategiilor de vanzare, intalnirea cu Managerii HR din comunitatea Ieseana. Sustinerea echipei in promovarea-vanzarea produselor si serviciilor financiar-bancare. Consultanta clienti persoane fizice si juridice, Analiza dosare credit, Suport echipei in oferirea serviciilor post-vanzare clientilor.Identificarea potentialilor clienti. Realizarea mapei si strategiei de prezentare pentru potentialii clienti.

01.09.2007 - 01.11.2012

Departament: banci

Titlu Job: consultant financiar/analist credite

Responsabilitati:

Promovarea produselor si serviciilor financiar-bancare, consultanta clienti, oferirea serviciilor post-vanzare, analist credite, operatiuni front-office si back-office, urmarirea creditelor restante.
Utilizarea resurselor IT (aplicatii soft dedicate pentru efectuarea operatiunilor specifice).
Responsabil cu testarea si implementarea noilor aplicatii soft dezvoltate.
Responsabil cu intocmirea rapoartelor periodice(zilnice,saptamanale,lunare,anuale) precum si a altor rapoarte specifice solicitate pentru sprijinirea procesului decizional(Excel,PowerPoint,Word).
Responsabil Resure Umane (supravegherea completarii condicii de prezenta, intocmirea online si transmiterea electronica a pontajului lunar).

01.06.2006 - 01.09.2007

Departament: banci

Titlu Job: consultant financiar/analist credite

Responsabilitati:

Promovarea produselor si serviciilor financiar- bancare, consultanta clienti, oferirea serviciilor post-vanzar, operatiuni front office, vanzarea activa a produselor si serviciilor.

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: Finante-Banci la Universitatea A. I. Cuza din Iasi. Master - Finante Banci
2002 - 2006 Facultate: Marketing la Universitatea A. I. Cuza din Iasi. Cursuri in Marketing, Management si Vanzari, Project Management, Comunicare
1998 - 2002 Liceu / Școală profesională: Informatica la Colegiul National Vasile Alecsandri din Bacau. Atestat - operator calculator- ajutor analist programator

Premii

Certificari
May 2018 - Jun 2018: Curs Theta Healing
Curs acreditat international cu posibilitatea practicarii Theta Healing
Jan 2018 - Mar 2018: Formator/ Trainer
Curs acreditat ANC Formator/Trainer
Jun 2016 - Dec 2016: Tehnician Nutritionist
Curs acreditat ANC tehnician nutritionist
Jun 2015 - Sep 2015: Evaluator Proiecte
Curs evaluator proiecte cu finantare europeana acreditat ANC
Apr 2012 - Jun 2012: Curs Reiki Usui
Curs Reiki Usui nuvel 1
Mar 2012 - Jun 2012: Curs Antreprenoriat
Curs Antreprenoriat acreditat ANC Antreprenor 2.0
Jan 2011 - Apr 2011: Curs Antreprenoriat
Curs Antreprenoriat-Antreprenoriada
Premii si Distinctii
Apr 2011: Premiul pentru scrierea si implementarea celui mai bun plan de afaceri in cadrul cursurilor Antreprenoriada – 2011 Proiect finantat POSDRU Scrierea si prezentarea planului de afaceri pentru servicii de spa&wellnes pensiune turistica in cadrul cursurilor Antreprenor 2.0 – 2012 Proiect finantat POSDRU

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

italiană(incepator,incepator,incepator)

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close