Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.07.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.08.1987

Stagiu militar: da

obiectiv

 

perfectionare profesionala in domeniul meseriei in care sunt calificat precum si in domeniul in care lucrez la acest moment

Salariu: nespecificat

Beneficii: Se vor discuta aceste aspecte cu ocazia interviului.

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Functii publice, Productie, Inginerie, Chimie / Biochimie, Petrol / Gaze, Service / Reparatii, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Calarasi, Slobozia, Giurgiu, Cernavoda, Urziceni, Oltenita, Fetesti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2018 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: manager mentenanta

Responsabilitati:

In anul 2017 am fost ales pentru a face parte din echipa Saint Gobain Sekurit Romania pe postul de Manager Mentenanta. Deoarece fabrica nu exista in acel moment, impreuna cu managerul de productie, am inceput constructia acestei fabrici din postura de project manager pe partea de instalatii si utilitati.
La terminarea constructiei am participat, impreuna cu reprezentantii furnizorilor, la montarea si punerea in functiune a instalatiilor de pe linia de productie.

Ca si Manager mentenanta:
- Planific efectuarea lucrarilor de mentenanta pentru toate sectoarele fabricii S.G.S.R
- Supervizez planul de activitate al departamentului de mentenanta
- Stabilesc obiectivele specifice departamentului de mentenanta derivate din politica si obiectivele organizatiei cu privire la sistemul de management integrat de calitate-mediu
- Particip la incheierea contractelor de mentenanta
- Asigur consultanta tehnica
- Organizez activitatea departamentului in conformitate cu regulamentul intern si legislatia in vigoare
- Coordonare, si control al activitatilor si personalului din cadrul departamentului de mentenanta.
- Responsabilitati in cadrul programului WCM conform standardelor Saint Gobain.

01.05.2005 - 28.02.2018

Departament: productie

Titlu Job: responsabil fluide-utilitati,iscir,anrgn,servicii generale

Responsabilitati:

-responsabil fluide(apa,apa osmoza,aer comprimat, motorina,gaze naturale)
-Responsabil utilitati(Statii de filtrare si osmoza apa, Sisteme de racire cu apa,Statii de compresoare,Statia de reglare si masura gaz natural,Instalatia interioara si exterioara de incendiu,Statia de pompare,cazan producere abur,si alte echipamente specifice unei fabrici din domeniul productiei sticlei)
-responsabil servicii generale
Cel mai mare si mai edificatoare realizare a fost participarea la constructia acestei fabrici de productie sticla care a necesitat o investitie de 150 milioane euro si realizarea cu succes a achizitionarii ,montarii si demararii tuturor instalatiilor de care m-a ocupat pana la inceputul anului 2018 si care sunt enumerate mai sus.
In anul 2008 s-a inceput constructia liniei Coater, in cadrul Fabricii Saint Gobain Glass Romania , si am participat la constructia acestei fabrici ocupandu-ma cu montarea si punerea in functiune a echipamentelor pe partea de utilitati.
Deasemenea, in anul 2012, cu ocazia constructiei unei noi linii de productie, si anume linia de produse laminate, am fost responsabil cu montarea si punerea in functiune a echipamentelor pe partea de utilitati.
Ca si persoana de contact-Manager Mentenanta al SGGR Calarasi.
-Realizarea de training-uri anuale
- Specializarea periodica in cadrul altor fabrici din grupul Saint Gobain

01.04.1995 - 31.05.2005

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: ing.instalatii civile si industriale-sef santier

Responsabilitati:

Organizarea, buna functionare si ducerea la indeplinire a tuturor lucrarilor ce erau contractate precum si gestiunea bugetului alocat santierului de instalatii pe care il conduceam.
Ca realizari pot spune ca am condus foarte bine o echipa de 50 de persoane, din momentul in care am devenit sef santier am redus cheltuielile si am crescut calitatea serviciilor prestate catre beneficiar, astfel contribuind la contractarea altor lucrari precum si la recunoasterea firmei pe plan national.
Ca si persoane de contact - Director general si director tehnic

studii

 

Facultati:

1989 - 1994 Facultate: Instalatii Industriale si civile la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti din BUCURESTI.
1984 - 1988 Liceu / Școală profesională: MATEMATICA -FIZICA la LICEUL NICOLAE BALCESCU din CALARASI.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close