de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.08.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.12.2001

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Acumularea a cat mai multe informatii care sa ma ajute in dezvoltarea carierei.

Salariu: nespecificat

Beneficii: salariu, bonuri de masa, telefon mobil, laptop

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Management

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2017 - prezent

Departament: management

Titlu Job: manager utilitati

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii Sectorului Utilitati: Instalatiii electrice de medie (20 kV) si joasa tensiune, Uzina Frig, Centrala Termica, Gospodarie Apa, Statie Tratare Ape Uzate, retele producere si distributie aer comprimat, retea gaz.
Monitorizare consumuri energetice (KPIs), identificare solutii si masuri de reducere a consumurilor energetice.
Urmarire realizare audituri energetice si implementare solutii de eficienta energetica.
Supervizare echipe constructori pentru realizare lucrari de amenajare si imbunatatire a spatiilor de birouri si a celor de productie.
Realizare bugete utilitati si mentenanta si monitorizarea lunara a acestora.
Raportari anuale ANRE.

01.01.2010 - 30.06.2017

Departament: management

Titlu Job: sef departament energetic - investitii

Responsabilitati:

Suplimentar fata de perioada anterioara: preluarea activitatii de gestionare mijloace fixe (vanzare, casare, corelare CF – contabilitate), gestionarea contractelor de utilitati la nivelul grupului Macon (gaz, energie electrica, apa, GPL), realizarea bugetului pentru activitatile energetic si mentenanta instalatii electroenergetice, gestionarea contractelor de service cu firme terte pentu mentenanta instalatiilor de climatizare, reparatii si bobinaj motoare electrice, verificari PRAM, realizarea si urmarirea implementarii programului anual de reducere costuri.
Preluarea activitatii de investitii care implica urmarirea realizarii obiectivelor cuprinse in CAPEX, urmarire Cash-Flow investitii, contractare, implementare, receptie si PIF obiective investitii, raportari CA. Coordonarea echipei de mentenanta sectia Prefabricate: urmarire incadrare in bugetul lunar/anual de mentenanta, programare si realizarea lucrari de reparatii capitale in perioada de Shut-Down, urmarire lucrari de mentenanta realizate cu terti, coordonare activitate atelier mecanic si piese de schimb.

01.07.2004 - 31.01.2010

Departament: service / reparatii

Titlu Job: sef compartiment mecano energetic

Responsabilitati:

- Planificarea bugetelor de mentenanta, utilitati si investitii si urmarirea implementarii si finalizarii lor;
- Managementul la nivel energetic (gestiune contracte utilitati la nivel de Grup Macon, negociere contracte utilitati, urmarire consumuri, facturi, rapoarte lunare consumuri energetice);
- Mentenanta instalatiilor de utilitati(coordonarea unei echipe formata din 12 electricieni si mecanici, echipa care se ocupa cu intretinerea si mentenanta instalatiilor energetice precum si a instalatiilor de ridicat care intra sub incidenta ISCIR);
- coordonarea procesului de gestionare (casare, vanzare) a mijloacelor fixe;
- gestionarea relatiei cu furnizorii externi de telefonie( oferte, contracte, modificari abonamente si servicii de telefonie fixa si mobila).
Implementarea unui sistem de telegestiune a energiei electrice dezvoltat in colaborare cu Elster Rometrix; Realizarea unor programe de eficienta energetica si urmarirea realizarii acestora; Gestionarea proiectelor de investitii (contractare terti, urmarire lucrari, receptie si PIF) cu privire la: inlocuirea transformatoarelor din cadrul Grupului Macon, a statiilor de medie tensiune (6 kV si 20 kV), inlocuirea circuitelor de cablu de medie tensiune tensiune (6 kV, 20 kV), a bateriilor de condensatoare, instalatii de automatizare si control procese tehnologice.
Laptop + telefon mobil.

studii

 

Facultati:

2018 - 2019 Masterat: la din Ames.
2008 - 2009 Masterat: la din Sibiu.
1999 - 2004 Facultate: Energetica Industriala la Universitatea Tehnica Cluj Napoca din Cluj Napoca.

Premii

Traininguri
Aug 2019 - Sep 2019: BD Leadership Bootcamp

Certificari
Jun 2019 - Jun 2019: Manager in Domeniul Gestiunii Energiei - ANRE
Valabilitate pana in Iunie 2022

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close