Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.08.1974

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:05.02.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Continuarea carierei intr-o companie unde sa imi pot folosi abilitatile de management, coordonare, supervizare si administrative, pentru a asigura succesul si dezvoltarea acesteia .

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Administrativ / Logistica, Functii publice, Transport / Distributie, Achizitii, Import - export, IT Software, IT Hardware, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Ploiesti

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2003 - prezent

Departament: management

Titlu Job: manager filiala prahova

Responsabilitati:

- Monitorizarea perioadica a gradului de realizare a obiectivelor stabilite precum si identificarea de noi modalitati de dezvoltare a serviciilor oferite de companie, in concordanta cu tendintele actuale ale pietei.
- Coordonarea eficienta a personalului din subordine, precum si urmarirea dezvoltarii si motivarii acestuia, pentru a creste gradul de implicare in activitatea firmei.
- Elaboarea de noi planuri de afaceri si implementarea acestora
- Aprobarea de proceduri de functionare a companiei privind activitatile de vanzare si distributie, aprovizionare si financiare.
- Stabilirea obiectivelor managerilor din subordine, a termenelor limita precum si a modalitatilor de masurare a gradului de realizare a obiectivelor.
- Stabilirea semestriala/anuala a obiectivelor generale de dezvoltare.
- Reprezentarea companiei in relatiile cu furnizorii de produse si servicii , precum si in relatia cu cei mai importanti clienti din portofoliul firmei.

-Reprezentarea societatii in fata organelor de control
ale statului, a organelor financiar-bancare , cat si a altor organisme cu posibil impact asupra rezultatelor companiei.

- Evaluarea potentialului furnizorilor si al clientilor precum si stabilirea de posibile noi cai de colaborare sau de dezvoltare ale celor actuale.
- Evaluarea si selectarea furnizorilor de produse/servicii si intocmirea listei cu furnizorii acceptati precum si semnarea contractelor cu furnizorii.

- Evaluarea miscarilor de stocuri din punct de vedere al evolutiei vanzarilor si termenului de valabilitate si dispunerea de promotii sau schimburi de marfuri intre filiale.

01.01.1999 - 31.12.2002

Departament: management

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

- Propunerea de investiţii suplimentare fundamentate pe analiza solicitărilor primite de la serviciile de aprovizionare;
- Evaluarea si selectarea furnizorilor de produse/servicii si intocmirea listei cu furnizorii acceptati precum si semnarea contractelor cu furnizorii.
- Evaluarea miscarilor de stocuri din punct de vedere al evolutiei vanzarilor si termenului de valabilitate si dispunerea de promotii sau schimburi de marfuri intre filiale.
- Lansarea comenzilor catre furnizori si urmarirea transmiterii tuturor caracteristicilor produselor ce urmeaza a fi aprovizionate catre furnizori
- Asigurara nivelului optim de stocuri, evitand situatiile de out-of-stock sau over-stock;
- Urmărirea şi verificarea derularii contractelor cu furnizorii;
- Urmărirea, organizarea şi optimizarea procesului de aprovizionare

studii

 

Facultati:

2005 - 2009 Facultate / Colegiu: Facultatea de Stiinte Economice – Contabilitate si Informatica de Gestiune la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti.
1988 - 1992 Liceu: Fizica-Chimie la Liceul Industrial de Chimie din Ploiesti.

Premii

Traininguri
Jul 2016 - Dec 2016: Aprofundare Limba Engleza
cursuri de perfectionare a limbii engleze - Lexis Ploiesti
Feb 2011 - Feb 2011: Curs de marketing si management
- Conducerea si motivarea echipei
- Finante pentru non-finantisti
- Marketing orientat catre client si strategii de marketing
- Managementul echipei de vanzari
- Notiuni de management de proiectPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close