Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.12.1969

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Un loc de munca corespunzator calitatilor, pregatirii si experientei mele profesionale.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Altele, Publicitate, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Controlul calitatii

Oras de lucru: Brasov, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2014 - 30.09.2016

Departament: altele

Titlu Job: manager societate comerciala

Responsabilitati:

- elaborare si coordonare strategii de marketing si de dezvoltare pentru toate activitatile companiei.
- coordonarea tuturor departamentelor companiei (cu atributii inclusiv in stabilirea bugetelor de venituri si cheltuieli pentru toate activitatile companiei).
- stabilirea de contacte si incheierea de contracte de parteneriat cu posibili colaboratori externi.
- alte diverse activitati specifice fisei postului.
-

01.10.2013 - 31.05.2014

Departament: productie

Titlu Job: operator masini-unelte semiautomate si automate.

Responsabilitati:

Executie pompe de benzina/diesel pe linie de productie AUDI C7, FORD TRANSIT, LHS, etc, in echipa cu alti operatori,

01.09.2011 - 30.09.2013

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: executive manager (project manager)

Responsabilitati:

- asigurarea incarcarii productiei in fiecare luna prin obtinerea de contracte de executie lucrari.
- participarea la licitatii (inclusiv pe SEAP) cu intocmirea documentatiei de specialitate.
- studierea saptamanala a santierelor aflate in stadiu de executie in mun.Brasov, prezentare de oferte de pret si devize de lucrari.
- organizarea si coordonarea productieie (a santierelor, dupa caz), urmarire saptamanala a planului de productie marfa vanduta si incasata.
- organizare selectie si recrutare de personal, in functie de incarcarea productiei si a contractelor aflate in derulare.
- asigurarea si coordonarea directa a aprovizionarii cu materiale a santierelor aflate in lucru, asigurarea relatiilor de colaborare cu toti furnizorii de materiale, birouri de arhitectura (comenzi, plati, intocmire documentatii specifice, etc.),
- asigurarea reprezentarii societatii in toate relatiile de control si subordonare cu toate institutiile statului (controale efectuate de ITM, ISC, Garda Financiara, Administratia Finantelor Publice, etc.)
Cea mai importanta realizare este derularea in perioada septembrie 2012- septembrie 2013 a contractului "BERMO GROUP - Alphaville Brasov", respectiv amenajarea interioara a 45 apartamente in cladirea B2 (str.Carpatilor 44, Brasov).
Recomandarile mele sunt excelente si pot fi obtinute atat in scris cat si telefonic de la directorul general al societatii, d.nul BODRON Ciprian-Florin, telefon de contact 0732.371800.
Salariale in special, si o experienta noua intr-un post de conducere al unei societati comerciale aflate in continua dezvoltare, un mediu de lucru placut.

01.06.2011 - 30.09.2013

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: agent de asistenta turistica

Responsabilitati:

- organizare si asistenta turistica pentru vacante private, grupuri mici de turisti (5-6 persoane maxim) in zona Brasovului si a imperjurimilor acestuia (regim de all inclusive).
- organizare si asistenta pentru diverse evenimente de socializare, intalniri si reuniuni, in zona turistica Bran – Moeciu (grupuri organizate).
- transfer si asistenta pe ruta Brasov – Aeroportul International „ HENRI COANDA” Bucuresti (la solicitare si in alte locatii) pentru grupuri mici de turisti, oameni de afaceri, etc.
- alte servicii de rezervare si asistenta turistica conform cerinte client (circuite turistice personalizate, de exemplu).
- activitati de promovare a turismului in zona Brasovului si imprejurimilor acestuia (distribuire de pliante si alte materiale informative).
- activitati de vanzare de bilete pentru evenimente teatrale, sportive si alte evenimente de distractie si amuzament.

01.03.1988 - 30.04.2010

Departament: productie

Titlu Job: muncitor operatator; tehnician tehnolog

Responsabilitati:

Ca muncitor-operator:
- executie (turnare la rece, turnare la cald, asamblare,ajustare-finisare, sablare umeda, vopsire finala) piese simple, subansamble si ansamble din mase plastice si materiale composite, executie piese simple din tabla si aliaje din aluminiu.
Ca tehnician-tehnolog:
- elaborarea documentatiei de specialitate-tehnologii de executie, tehnologii de reparatie, dispozitii de modificare, etc.
- organizarea si coordonarea productiei a doua ateliere cu cite 10 muncitori.
- stabilirea prioritatilor fluxului tehnologic si normarea timpilor de executie a lucrarilor.
- atributii de inspectie a calitatii, asistenta tehnica pe linia de montaj general.
Ca si realizari deosebite in cadrul activitatii mele la IAR SA Brasov pot mentiona asigurarea asistentei tehnice de specialitate, organizarea si coordonarea productiei pe sectorul de piese simple si subansamble/ansamble din mase plastice si materiale composite, in cadrul Contractului de Modernizare a 25 de elicoptere de tip IAR 330 PUMA SM apartinind Fortelor Aeriene ale UAE, in perioada 2004-2009; de asemenea, in perioada 2008-2009, asigurarea asistentei tehnice de specialitate pentru dotarea Fortelor Navale ale Romaniei cu un nou tip de elicopter, respectiv IAR IAR 330 PUMA SM Navy, aflat in dotarea fregatelor de lupta.

studii

 

Facultati:

2007 - 2010 Facultate / Colegiu: Management, licentiat in stiinte economice la Universitatea "SPIRU HARET" Bucuresti, Facultatea de Management Brasov din Brasov.
1998 - 2000 Scoala Postliceala: Tehnician proiectant constructii de masini la Scoala Postliceala "HIDROMECANICA" Brasov din Brasov.
1984 - 1990 Liceu: Lacatus mecanic constructii aeronautice la Liceul Industrial "HIDROMECANICA" Brasov din Brasov.
1986 - 1988 Scoala Profesionala: Prelucrator prin aschiere la Scoala Profesionala "HIDROMECANICA" Brasov din Brasov.

Premii

Certificari
Mar 2013 - Mar 2013: Curs de specializare Manager Vanzari

Oct 2012 - Mar 2013: Curs de specializare Operator AutoCAD 2D/3D

Oct 2011 - Oct 2011: Curs de specializare Achizitii Publice

Sep 2011 - Sep 2011: Curs de specializare Manager de ProiectPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close