Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.03.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.08.2008

obiectiv

 

Sa lucrez intr-un mediu competitiv, in care imi pot dezvolta o cariera si sa devin expert in domeniul meu de activitate.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Salariu corelat cu performantele si cunostintele personale, posibilitatea de dezvoltare intr-un mediu de business profesionist.

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2012 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: consultant financiar

Responsabilitati:

• planificarea si organizarea bugetelor .
• oferirea de consultanta clientilor in alegerea celor mai potrivite solutii pentru indeplinirea obiectivelor de natura financiara.
• analizarea si preintampinarea riscurilor prin solutii personalizate si adecvate.
• orientare catre managementul relatiei cu clientii si implementarea acestuia in activitatea de service a portofoliului existent.

Realizari:

• Invatare de la zero si perfectionare elemente specifice domeniului asigurarilor de viata in timp record
• Organizarea si sustinerea mai multor sesiuni de training intern.
• Cunoasterea, respectarea si aplicarea proceselor si procedurilor interne intr-un timp foarte scurt.

01.11.2012 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: marketing ambasador

Responsabilitati:

• promovarea imaginii si brand-ului AXA prin proiecte de marketing si comunicare locala
• urmarirea si distribuirea informatiilor aparute in presa scrisa si tv.

Realizari:

• Dezvoltarea si implementarea, in calitate de project manager, alaturi de colegi a proiectului de comunicare locala ”Educatia, banii si succesul” - proiect desfasurat la clasele primare din mai multe scoli cu tema educatiei financiare pentru copii cu varste incepand de la 6 ani.
• Participarea la sedinte de brain-storming alaturi de echipa de dezvoltare a produselor, in vederea stabilirii metodelor de promovare catre publicul tinta, a acestora.

23.01.2012 - 16.08.2012

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: administrator continut website

Responsabilitati:

Am fost administrator de continut pentru un magazin on-line de saltele www.expert-saltele.ro, si pentru alte doua website-uri in curs de dezvoltare.

Principalele mele indatoriri au tinut de actualizarea permanenta a informatiilor referitoare la produsele noastre de pe website. De asemenea, sunt raspunzatoare de strategia de promovare si de marketing a magazinului on-line.

In tot acest timp am invatat sa aplic strategii specifice de SEO (Search Engine Optimization, pentru a promova website-ul. Cateva din strategiile folosite sunt:

• Descoperirea cuvintelor cheie
• Folosirea acestor cuvinte cheie in continutul de pe website, pentru a deveni mai vizibili in cautarile efectuate pe Google.
• Link-building
• Organizarea continutului din interioriul website-ului pentru a se potrivi cerintelor SEO.

Pentru a fi cat mai eficienta in munca desfasurata, mi-am organizat activitatile zilnice in functie de prioritate si de timpul necesar pentru a le indeplinii. Astfel am reusit sa imi indeplinesc sarcinile, uneori, inainte de termenul limita, primind si un feedback pozitiv din partea angajatorului meu.

O parte din munca desfasurata de catre mine a inclus si activitati specifice de marketing, cum ar fi crearea de descrieri pentru produse orientate catre clienti si publicul tinta.

Realizari:

• Am reusit sa invat intr-un interval de timp relativ scurt, anumite aspecte esentiale ale SEO.
• Pe baza acestor cunostinte am reusit sa lucrez pe cont propriu la un proiect de tip SEO de amploare, implicand cercetarea pe cuvinte cheie pentru Romania, pentru un foarte mare si important producator de mobila.
• Pozitionarea magazinului on-line expert-saltele.ro pe a doua pozitie in cautarile Google, pentru cuvantul cheie „saltele”.
• Am fost capabila sa castig respectul si aprecierea superiorilor, dar si a colegilor, demostrand ca sunt axata pe munca ce o desfasor si ca pot respecta termenele limita, fara a compromite calitatea rezultatelor muncii mele.

20.09.2011 - 22.12.2011

Departament: it software

Titlu Job: intern it helpdesk

Responsabilitati:

Am luat parte la programul de internship al ING Asigurari de Viata, in cadrul departamentului IT Helpdesk, unde, sub supravegherea si indrumarea echipei si a supervizorului meu am invatat sa desfasor activitati specifice departamentului in care ma aflam.


De pe pozitia de intern in cadrul departamentului IT Helpdesk, am oferit suport tehnic pentru urmatoarele servicii IT:
• Outlook Web Access 2007 (webmail)
• Windows XP
• Virtual Private Network (VPN) Service
• Printing & Scanning
• MS Office
• McAfee Antivirus
• Agent Portal
• Planul Financiar Personal (PFP)


In privinta mai sus mentionatelor servicii IT am realizat urmatoarele tipuri de actiuni:

 Actiuni specifice de investigare si depanare
 Instruirea consultantilor in legatura cu functionarea si utilizarea serviciilor OWA(mail), MS Office, PFP, Agent Portal
 Administrarea conturilor de utilizator
 Instalare si configurare software
 Investigarea si rezolvarea problemelor semnalate de utilizatori si a incidentelor tehnice privitoare la conectarea la reteaua de date a ING si la buna functionare a serviciilor aferente.

Realizari:

• Am avut o contributie concreta, apreciata pozitiv de supervizori si colegi, la configurarea si pregatirea calculatoarelor pentru locatia de rezerva prevazuta in Planul de Continuitate a Activitatii in Caz de Dezastru (Business Continuity Plan).
• Intr-o perioada de timp scurta mi-am insusit procedurile interne, referitoare la desfasurarea activitatii zilnice si le-am aplicat cu cele mai bune rezultate
• Am fost desemnata de catre colegii mei pentru a efectua informarea de baza initiala si pregatirea ulterioara pe parcurs a noilor recruti in programul de internship.
• Am fost expusa la respectarea procedurilor si regulilor interne intr-o corporatie multinationala, primind aprecieri foarte bune din partea supervizorilor mei in ceea ce priveste respectarea si promovarea acestor reguli
• Am capatat increderea si respectul colegilor si superiorilor mei, intr-un timp scurt, dand dovada de o mare capacitate de a acumula cunostinte rapid si corect, ulterior aplicandu-le intr-un mod eficace in rezolvarea sarcinilor care mi-au fost atribuite.
• Am dat dovada de abilitati de organizare la locul de munca si prioritizare a activitatilor desfasurate cu scopul de a rezolva problemele / incidentele care erau de competenta mea.
• Lucrul eficient in echipa si integrarea rapida intr-un colectiv numeros, datorita abilitatilor bine dezvoltate de comunicare si relationare.

17.02.2010 - 19.09.2011

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: make-up asistent

Responsabilitati:

� Sa ma asigur ca in timp util si la cea mai buna calitate, clientul primeste ceea ce si-a dorit
� Sa verific ca pregatirile si calitatea serviciilor corespund cu cerintele clientului inainte si in timpul desfasurarii unui eveniment cum ar fi o prezentare de moda, o sendinta foto sau video
� Sa fiu prezenta pe tot parcursul si pregatita in orice moment la evenimentele mari � cum ar fi prezentari de moda, sedinta foto � pentru a corecta, adauga sau schimba elemente de machiaj la cererea clientului.
� Sa verific rezultatul final pentru a garanta ca nu exista omisiuni din partea mea

Din experienta acestui job mi-am insusit importanta respectarii termenelor limita, executandu-mi sarcinile cat mai repede posibil, fara sa omit calitatea rezultatului. In acelasi timp mi-am imbunatatit abilitatile de a comunica, invatand sa intuiesc nevoile si asteptarile clientului meu, venind in intampinarea lor. Practic intregul job este un proiect unde ai un client, care are nevoie de un serviciu pe care eu il pot pregati si presta intr-o perioada data de timp, incadrata intr-un buget, asigurandu-ma ca rezultatul final este cel dorit sau mai bun. Ca la orice proiect, in planificarea si executia unor asemenea evenimente incerc sa fiu mereu constienta de riscuri, de posibile situatii nedorite ce pot aparea putand impiedica buna desfasurare a evenimentului, si sunt pregatita cu planuri de rezerva.

studii

 

Facultati:

Diploma de masterat in economie (Specializarea Marketing in afaceri) in curs de obtinere de la Universitatea Romano-Americana, Bucuresti

Diploma de licenta in economie (Specializare Management-Marketing) obtinuta de la Universitatea Romano-Americana, Bucuresti

Colegiul National Ion Neculce din Bucuresti (Profil Matematica-Informatica)

Premii

• 2011 International Summer School - Diploma in “BUSINESS DEVELOPMENT IN THE CONTEXT OF EUROPEAN INTEGRATION AND GLOBALIZATION” – Universitatea Romano-Americana in colaborare cu University of Alabama Huntsville
• Database Design and Programming with SQL, 2009, Bucuresti
• Cisco IT essential I – PC hardware and software, 2008, Bucuresti
• Cisco IT essential II – Network operating systems, 2008, Bucuresti
• Oracle degree, 2010, BucurestiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close