Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.10.1991

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:09.02.2010

obiectiv

 

Principalul obiectiv profesional este conturarea unei cariere de succes si dezvoltarea profesionala continua prin aplicarea si perfectionarea competentelor si abilitatilor sociale dobandite precum: sociabilitate, dinamism, adaptabilitate, punctualitate, flexibilitate, mobilitate, negociere, creativitate, perseverenta, si a competentelor organizatorice: organizarea sarcinilor de lucru si realizarea acestora in mod calitativ, gestionarea timpului, simt pragmatic, identificarea problemelor si solutionarea acestora, si nu in ultimul rand abilitatea de a lucra cu termene limita.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Banci, Management

Oras de lucru: Tirgu-Mures, Reghin

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - 30.11.2015

Departament: banci

Titlu Job: multifunctional advisor

Responsabilitati:

- Efectuarea operațiunilor de colectare și plata cash;
- Comunicare și consiliere clienți pentru vânzarea serviciilor și produselor bancare;
- Îndeplinirea responsabilităților în mod rapid și eficient;
- Dezvoltarea portofoliului clientilor;
- Efectuarea operațiunilor Moneygram, depozite și fonduri de investitii;
- Întocmirea dosarelor de credit și analiza acestora.

01.09.2014 - 31.03.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: manager marketing

Responsabilitati:

Coordonarea activității de marketing a intreprinderii, organizarea și implementarea
campaniilor de imagine, vânzări, lansare produse noi, organizarea de evenimente: expoziții la nivel național, creșterea notorietății intreprinderii și creșterea vânzărilor.

01.07.2013 - 28.02.2014

Departament: juridic

Titlu Job: asistent

Responsabilitati:

Redactare cereri, adrese și depunerea acestora
la instituții publice;
Obținerea actelor juridice de la instituții precum: Tribunanul Cluj, Judecătoria Cluj, Curtea de Apel Cluj, Ministerul Finanțelor Publice, Instituția Prefectului Județului Cluj, Consiliul Local Cluj-Napoca, Direcția Generală pentru Cultură și Patrimoniu Național Cluj, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Cluj, Agentia Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cluj, Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Cluj, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj

studii

 

Facultati:

2010 - 2013 Facultate / Colegiu: Relatii Internationale si Studii Europene la Universitatea "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca din Cluj-Napoca.
2010 - 2013 Facultate / Colegiu: Studii de Securitate la Universitatea "Babes Bolyai" Cluj-Napoca din Cluj-Napoca.
2006 - 2010 Liceu: Tehnician Operator Tehnica de Calcul la Grup Scolar "Petru Maior" din Reghin.

Premii

Traininguri
Aug 2012: Tabara formare profesionala "Dezvoltare sociala"

Jul 2011: Tabara formare profesionala "Comunicare si schimb de experiente"

Proiecte
Jun 2010: Efectuarea stagiului de practica in cadrul Institutiei Prefectului Judetului Cluj

Calificari
Jun 2010: Atestat "Tehnician Operator Tehnica de Calcul"Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close