Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

12.09.1996

obiectiv

 

Am un interes puternic în dezvoltarea abilităților și cunoștințelor mele de informatică. Cred că abilitățile intelectuale și practice pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor mă fac un candidat destul de bun pentru această cale aleasă. Acestea sunt gândiri profunde și constante despre probleme (filozofice), umor și șah. Am fost plăcut surprins să văd, de exemplu, legăturile strânse dintre modul meu de a crea umor, șah și programare. Pentru umor folosesc foarte multe conexiuni logice, memorie și abstractizare. Practica șahului de-a lungul anilor mi-a deschis mintea către ce inseamna a prevedea, gândul la toate mișcările posibile și viziunea generală a problemelor. Din toate cele de mai sus, s-au dezvoltat o mulțime de alte abilități și abia aștept să arăt despre ce vorbesc.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Transport / Distributie, IT Software

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Fara experienta

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2018 - 30.09.2018

Departament: transport / distributie

Titlu Job: operator introducere si validare date

Responsabilitati:

- Verificarea conformitatii datelor introduse in calculator, cu datele din documentele / mediile primare
- Salvarea periodica si in situatii critice a datelor introduse si pastrarea copiilor de siguranta ale datelor salvate
- Restaurarea la nevoie a datelor salvate si ajutarea utilizatorilor pentru a le recupera

01.06.2017 - 30.09.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: restaurant worker

Responsabilitati:

Participarea in cadrul programului Work and Travel prin intermediul agentiei Work and Travel Club.

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Masterat: Automatica si Calculatoare / Ingineria Sistemelor Internet la Universitatea "POLITEHNICA" din Bucuresti din Bucuresti. Abilitati si Competente dobandite
Cunoștințe despre modalități de distribuire a datelor și prelucrărilor. Soluționarea unor probleme dificile legate de accesul, stocarea, căutarea, prelucrarea și utilizarea informației în aplicații Web și Internet . Rezolvarea distribuită a problemelor folosind cautarea și filtrarea semantică a informațiilor pe Web și sistemele multiagent. Proiectarea, dezvoltarea și evaluarea de aplicații complexe specifice Web2.0 si Web3.0.

Curs optional ales : Programare Avansata in Java

Tehnologii folosite : Java, C++, .NET, Python, XML,
OWL, Jade, Jason
2015 - 2019 Facultate: Transporturi / Specializarea Ingineria Transporturilor la Universitatea "POLITEHNICA" din Bucuresti din Bucharest. Cursuri ce au legatura cu programarea : Tehnici de programare ( limbajul C ) : Cunostinte despre variabile, structuri repetitive, siruri, etc.
Baze de date (limbajul SQL)

Premii

Certificari
Aug 2019 - Aug 2019: Java
Sololearn.com
Dobandire cunostinte despre : Concepte din Programarea Orientata pe Obiecte.
Jul 2019 - Jul 2019: C++
Sololearn.com
Acest curs este focusat pe dobandirea cunostintelor teoretice
Dobandirea cunostintelor despre: Clase, obiecte, abstractizare, incapsulare, constructori, destructori, mostenire, polimorfism, exceptii, templates etc.
Feb 2019 - Aug 2019: www.wellcode.ro - "Construieste o baza solida in programare"
Terminarea modulului "Construieste o baza solida in programare" in limbajul C++.
Cunostinte dobandite :
- variabile
- siruri de caractere
- matrice
- fisiere text
- tipuri de date
- functii
- recursivitate
- grafuri
Premii si Distinctii
May 2019: Premiul III - Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti Sectiunea Transporturi, trafic si logistica

May 2017: Premiul Mentiune - Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti in domeniul Rezistenta Materialelor

May 2016: Premiul I - Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti Sectiunea Proprietatile si Incercarile MaterialelorPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close