Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.12.1994

obiectiv

 

Sunt o persoană ambițioasă, perseverentă, care lucrează foarte bine alături de echipă. Mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare de la jobul de Call Center prin interacțiunea cu clienții și angajații companiei, iar obiective mele constau în rezolvarea tuturor cerinţelelor menționate în fișa de post și de asemenea să avansez la momentul potrivit în carieră.

Salariu: 2.550,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Agricultura, Internet / e-Commerce, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Banci, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2019 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: analist în departamentul control stoc

01.07.2019 - 31.12.2019

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: operator introducere, validare și prelucrare date în departamentul control stoc

Responsabilitati:

Introducerea, validarea si prelucrarea datelor pentru întocmirea rapoartelor zilnice, saptămânale si lunare.
Cunoștiințe practice de lucru în Excel ( vlookup, tabele pivot) în vederea analizării, corelării datelor și transmiterea deciziilor.

01.10.2017 - 31.07.2019

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: reprezentant tehnic

Responsabilitati:

Am colaborat cu alte departamente pentru preluarea și transmiterea informațiilor către clienți; operare PC pentru rezolvarea solicitărilor respectiv: (configurare modem, setare în modul bridge, maparea porturilor, utilizarea liniei de comandă pentru verificarea transferului de date între calculator și modem/internet) sau trimiterea sesizărilor către alte departamentele abilitate în cazul nerezolvării în timpul apelului.
Am fost responsabilă de instruirea noilor angajați pentru familiarizarea cu aplicațiile folosite în departament.
De asemenea, în afara de suportul tehnic oferit clienților și noilor colegi pe parte de Inbound și Outbound , o altă activitate desfășurată în cadrul departamentului Tehnic era de apelare a clienților companiei în vederea realizării sondajelor de opinie pentru îmbunătățirea serviciilor oferite.

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Facultate: Programul de Formare Psihopedagogică Nivelul II la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală din USAMV București.
2017 - 2019 Masterat: Agribusiness la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din USAMV București.
2013 - 2017 Facultate: Ingineria produselor alimentare la Zootehnie din USAMV București.

Premii

Certificari
Oct 2019 - Jan 2020: Crystal System
Certificate of Participation at Crystal Talent Solutions Course " IT For Non IT" at Faculty of Power Engineering of the Politehnica University of Bucharest.
I was trained in Algorithm, Detabases and ABAP Programming.
Nov 2018 - Dec 2018: CERTIFICAT DE ABSOLVIRE al programului Auditor în Domeniul Calității organizat de Certind SA

Feb 2018 - Apr 2018: Diplomă de Excelență pentru finalizarea programului RISK.ACADEMY@BCR în Cadrul Direcției Managementul Strategic al Riscului.

Nov 2017 - Dec 2017: CERTIFICAT DE ABSOLVIRE al programului Manager al Sistemelor de Management al Calității organizat de CERTIND SA.

May 2016 - Jun 2016: CERTIFICAT DE ABSOLVIRE- Competențe antreprenoriale organizat de USAMV București.

Feb 2015 - Jun 2015: DIPLOMĂ DE PARTICIPARE- Concurs studențesc "Cercetare- inovare în cofetărie congelată" organizat în cadrul specializării Tehnologia prelucrării produselor agricole, Facultatea de Zootehnie- USAMVB.

Feb 2015 - Jun 2015: Certificat de participare la Concursul studențesc "Cercetare- Inovare in Cofetărie Congelată" Centrul Național de Formare Profesională ANAMOB în parteneriat cu Zinnia Distribuție.

Calificari
Jun 2019: Adeverință pentru absolvirea studiilor universitare de master, Facultatea de Managament, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală

Apr 2019: Adeverință de absolvire pentru Cursurile de Formare Psihopedagogică în vederea Certificării Competențelor pentru Profesia Didactică- Nivel I Postuniversitar.

Jun 2018: DIPLOMĂ DE INGINER- Domeniul de studii în cadrul Facultății de Zootehnie București : INGINERIA PRODUSELOR ALIMENTARE

Voluntariat
May 2017 - May 2017: Practică la Stația Pilot a Facultății de Zootehnie.
Am realizat în Săptămâna Altfel după o rețetă dată, câteva tăvi de biscuiți pregătite pentru elevii de clasa a 12 a și cadrele didactice, aflați în vizită la facultate, dar și ca promovare pentru oferta educațională.
Proiecte
Jul 2015 - May 2017: Centre de practică
Am efectuat stagii de practică în următoarele unități: Fraher- în Tulcea, Moara Cibin SA Sibiu, Amylon SA Sibiu, Scandia, DSVSA, Simpa- în Sibiu, Zarea- în București, Spinvolta- Slănic.
Am participarea la Proiectul și Concursul POSDRU " De la Universitate la Viața Activă" în practica desfășurată în Sibiu.
Premii si Distinctii
Apr 2013: Mențiune la Concursul Regional de Științe și Tehnologii Secțiunea A III A Colegiul Tehnic " Elie Radu" PloieștiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close