Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.07.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Disponibilitate imediata

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Productie, Achizitii, Inginerie, IT Hardware, Auto / Echipamente, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Brasov, Sibiu, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2013 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: operator linii automate de productie

Responsabilitati:

Dintre atributiile si abilitatile necesare operatorului angajat pe postul pe care il ocup in prezent as selecta:
- supravegherea bunei functionari a intregii linii de productie ultraautomatizate
- alimentarea cu componentele necesare asamblarii atomatizate pe linii
- mentinerea sau repunerea in cel mai scurt timp in functie in caz de intreruperi accidentale sau defectiuni
- manipularea si operarea Automatelor Kuka, Epson ori a automatelor in ansamblu de la panourile de control Siemens Op7
- autocontrolul calitatii produselor finite conform planului de control si s instructiunilor aferente de control si de lucru
- aplicarea principiilor 5S, Just in Time, Lean manufacturing in coordonarea propriilor actiuni si activitati la locul de munca
- atentie acordata imbunatatirii continue a functionarii automatelor prin identificarea disfuctiunilor sau a mijloacelor de perfectionare/imbunatatire a functionarii lor cu scopul fluidizarii functionarii acestora si de reducere a timpului de ciclu in scopul cresterii productivitatii, precum si a randamentului propriei activitati pe parcursul schimbului.
Motivatia personala :
- largirea si perfectionarea cunostintelor de limba germana
- desfasurarea activitatii in Germania, intr-un alt sistem, total diferit organizat
- interactionarea cu tehnologii avansate aplicate pe linii de productie cu un grad extrem de automatizare
- familiarizarea cu cunostintele necesare operarii acestora

14.09.2011 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: tehnician proces injectie mase plastice

Responsabilitati:

- Implementarea procesului de injectie automatizata BMC - noutate pe plan national - in urma transferul productiei de componente automotiv Daimler, initial produse prin presare. Reusita proiectului a fost posibila doar in urma unei analize aprofundate pe surse de informatie - limitate de altfel datorita extinderii restranse a injectiei acestui tip de material - imbinata cu analizarea directa si interactiva a procesului dupa principiul cauza - efect. Complexitatea injectiei acestui tip de material consta in caracteristicile sale fizico chimice aparte , ceea ce duce la imposibilitatea controlului direct asupra acestuia in timpul procesului.
- Redactarea instructiunilor de lucru aferente procesului si a activitatilor conexe in comform cu standardele in vigoare in automotiv precum si instruirea personalului care i-si desfasoara activitatea pe respectivele locuri de munca.
- Intocmirea si dupa caz punerea in aplicare a planului de masuri de reducere a produselor necomforme rezultate din proces. Analizarea initiala a cauzelor aparitiei acestora pentru a putea actiona eficient in acest sens.

Realizari:

- Reducerea costurilor de productie prin eficientizarea maxima a procesului ca urmare a analizarii profundate a acestuia.
- Imbinarea in proces de automatizari simple - electrice si pneumatice - conceptie proprie, cu scopul eficientizarii activitatii operatorilor si a reducerii costurilor de productie.
- Implicare activa in activitatea de service - in special pe partea electronica dar nu numai - a utilajelor in exploatare in vederea diminuarii costurilor de intretinere a acestora.

20.06.2006 - 31.08.2011

Departament: altele

Titlu Job: sef sectie

Responsabilitati:

- Coordonarea unei echipe de peste 20 de angajati
- Planificarea si repartizarea comenzilor pe cele 17 automate
- Sunt responsabil atat cu calitatea cat si cu volumul productiei realizate
- Remediez cauzele diverselor intreruperi ale liniilor complect automatizate comandate de module Siemens OP5 si OP7
- Raspund de efectuarea mentenantei preventive si predictive a automatelor
- Preiau si predau schimbul transmitand si primind principalele informatii, cu scopul asigurarii continuitatii productiei
- Sunt lucrator desemnat responsabil cu sanatatea si securitatea in munca a angajatilor de pe schimbul meu ( sunt absolvent al cursului ISSM de 40 ore )
- Sunt preocupat permanent de optimizarea si imbunatatirea continua a intregului proces
- Raspund de disciplina si respectarea regulamentului de ordine interioara a angajatilor de pe schimbul meu
- Inregistrez productia la sfarsitul schimbului justificand cauzele eventualelor intreruperi de pe parcurs
- Raportez rezultatele prin trimiterea la sfarsitul fiecarui schimb a unui mail catre seful de departament si managerul de productie
- Fac parte in perioada febr – iul. 2010 din echipa detasata in vederea transferarii liniei tehnologice impreuna cu intregul proces aferent
- Particip activ la repunerea in functie si readucerea la capacitate maxima dupa transferul in Romania

Pana in februarie 2010 am fost sef de schimb al sectiei injectie mase plastice, in cadrul aceleiasi societati, avand ca principale atributii si responsabilitati :

- Coordonarea unei echipe de peste 10 angajati reglori si operatori de pe schimbul meu
- Raspund direct de optimizarea si asigurarea fluentei productiei
- Raspund de asigurarea calitatii produselor la nivelul standardelor ridicate din automotiv
- Asigur suportul necesar reglorilor si operatorilor asa incat acestia sa i-si poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii
- Scolarizez noii angajati de pe schimbul meu comform politicii firmei
- Supraveghez respectarea disciplinei si ordinii pe schimbul meu, in comform cu regulamentul de ordine interioara al firmei
- Inregistrez productia, preiau si predau schimbul primind si transmitand toate informatiile necesare
- Sunt raspunzator direct de exploatarea eficienta si in siguranta a utilajelor si echipamentelor aflate in dotare, de supervizarea efectuarii la timp si in mod corespunzator a mentenantei acestora.
- Particip activ la scolarizari interne si externe, fiind receptiv la tot ce e nou si necesar pentru dezvoltarea mea profesionala
- I-mi aduc personal si continuu aportul la imbunatatirea procesului implicandu-ma activ, in acest sens avand mai multe propuneri de imbunatatire aprobate si implementate ( doar una din acestea a dus la inlaturarea necesitatii a cel putin unei sortatoare produse prin automatizarea sortarii stg-dr a unui produs; evident, se poate calcula economia adusa din 2009 in prezent inca functionand astfel ).

Realizari:

- I-mi aduc permanent aportul la imbunatatirea procesului, avand in acest sens la ambele locuri de munca propuneri de imbunatatire aplicate si premiate intern, a caror aplicare aduce beneficii reale societatii. Doar una dintre ele elimina necesitatea platirii unei sortatoare piese ca urmare a automatizarii sortarii acestora odata cu eliminarea lor din matrita. Evident, se poate usor deduce beneficiul pe termen lung adus societatii.
- Contribui direct la reusita relocarii si repunerii in functie a utilajelor si la pornirea productiei in cadrul recent infiintate - la vremea respectiva - sectii de injectie mase plastice, fiind al 5 -lea angajat din cadrul sectiei si al 71-lea din cadrul societatii. La parasirea acesteia, numarul angajatilor din cadrul sectiei depasea cateva zeci iar ai companiei, aproape o mie. Implicarea directa si activa cu toata capacitatea mea, documentarea permanenta in domeniu si scolarizarea permanenta a tuturol noilor angajati intru formarea unui colectiv profesionist aici, a fost aportul meu la reusita proiectului final si aducerea sa la forma actuala.

studii

 

Facultati:

Liceul Ind. Nr. 4 Sibiu, Diploma de Bacalaoreat, 1986.

Anul intai al Facultatatii de Stiinte Economice si Juridice din cadrul Universitatii Alma Mater, disciplina Management, forma de invatamant de zi,cu rezultate exceptionale ( module : Engleza in afaceri - 10, Marketing - 8, Contabilitate - 7, Sociologie - 9, Matematica - 9 etc. ), cursuri intrerupte din motive personale cu toate ca in baza rezultatelor promovasem in anul al doilea, avand obtinute peste numarul suficient de credite transferabile necesare promovarii.

Premii

Traininguri
Mar 2007 - May 2007: Spritzgiessen Termoplastische Kunstoffe
am Gewerblichen Schulen Donaueschingen
May 2006 - May 2007: Notiuni generale despre masinile de injectie mase plastice de tip Arburg , cursurile G12 si M11
la sediul Arburg in Lossburg

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

germană(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close