Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.05.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.10.2017

obiectiv

 

Vreau sa ma dezvolt profesional intr-o companie unde pot lucra in echipa,contribuind alaturi de colegii mei la indeplinirea obiectivelor periodice.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bacau

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Preluarea comenzilor intr-o maniera eficienta si profesionista,acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor,cunoasterea meniului astfel incat sa pot oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de bauturi,asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata,prezentarea la fiecare masa a bonului fiscal si al notei de plata,raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.

01.05.2016 - 31.10.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator comenzi-olanda

Responsabilitati:

Order picker,efectuarea comenzilor,aranjarea pe raft a produselor receptionate conform cerintelor,verificarea comenzilor pentru livrare,verificarea stocurilor,asigurarea ordinii si a curateniei.

01.01.2013 - 30.06.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Preluarea si onorarea comenzilor a consumatorilor in ordinea sosirii acestora,evitand serviciul preferential;recomandarea clientilor a preparatelor culinare si a bauturilor;informarea consumatorilor asupra preparatelor din unitate;promovarea prin toate mijloacele specificul unitatii;incasararea consumatiei conform notei de plata;efectuarea debarasarii si mentinerea curateniei.

SEF DE SALA(6 luni)-supravegherea spatiului din punct de vedere al aspectului,facilitatilor,curateniei si igienei;supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor si a barmanilor;mentinerea unor relatii bune de munca intre colegi;programarea si organizarea evenimentelor;solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor;planificarea si organizarea activitatii astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti.

01.07.2012 - 31.12.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent vanzari

Responsabilitati:

Expunerea produselor intr-o maniera estetica,atragatoare si usor accesibila clientilor;asigurarea prezentarii,promovarii si vanzarii produselor;consilierea clientilor in scopul satisfacerii nevoilor acestora;mentinerea si asigurarea curateniei la locul de munca;intocmirea bonului fiscal,a registrului de casa si al monetarelor.

01.10.2011 - 30.06.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman-ospatar

Responsabilitati:

Preluarea comenzilor intr-o maniera eficienta si profesionista,acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;indeplinirea altor sarcini curente de catre superiorul direct,in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii;raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite,intocmirea notei de plata si incasarea acesteia.

01.09.2010 - 30.06.2011

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: educatoare

Responsabilitati:

Planificarea activitatilor instructiv-educative,intocmirea planificarii calendaristice anuale si saptamanale,asigurarea materialului didactic si a auxiliarelor didactice,organizarea si amenajarea mediului educational,desfasurarea metodica a activitatilor cu prescolarii,elaborarea instrumentelor de evaluare,inregistrarea si valorificarea rezultatelor copiilor.

01.09.2009 - 30.06.2010

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: educatoare

Responsabilitati:

Planificarea si proiectarea activitatilor instructiv-educative,asigurarea mijloacelor de invatamant,a materialului didactic si a auxiliarelor didactice,organizarea si amenajarea mediului educational,elaborarea instrumentelor de evaluare,inregistrarea si valorficarea rezultatelor copiilor.

studii

 

Facultati:

2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Pedagogic/Educator-invatator la Colegiul National Pedagogic "Stefan cel Mare" din Bacau.

Premii

Calificari
Nov 2011: Ospatar(chelner) in unitati de alimentatie

Jun 2009: Diploma de bacalaureat

Jun 2009: Invatatoare-EducatoarePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close