Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.03.1987

obiectiv

 

Creativitate, observație, autodepășire si dedicare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Arhitectura / Design interior, Agricultura, Inginerie, Protectia mediului, Confectii / Design vestimentar

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - 31.05.2019

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: agent servicii client

Responsabilitati:

Interactionarea telefonic cu clientii pentru identificarea problemelor si gasirea solutiilor corespunzatoare, introducerea datelor clientilor, verificarea lor si furnizarea informatiilor solicitate.

01.11.2015 - prezent

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: peisagist

Responsabilitati:

Peisagistul realizează proiectarea și dirijează activitățile de implementare ale proiectului de peisagistică. Trebuie sa dispună de concentrare, răbdare, creativitate, tenacitate și un bun simț organizatoric. De asemenea, crearea și menținerea relațiilor funcționale cu ceilalți angajați dar și clienți, este esențială.

01.01.2007 - 30.06.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: vânzător gestionar

Responsabilitati:

Vânzatorul gestionar facturează, încasează și totodată gestionează stocurile

01.07.2006 - 30.11.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospătar

Responsabilitati:

Ospătarul promovează produsele unității, preia comenzile clienților, servește preparatele culinare și băuturile, încasează contravaloarea serviciilor oferite. De asemenea, pregătește locul de servire pentru o nouă comandă.

01.10.2005 - 28.02.2006

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: vânzător gestionar

Responsabilitati:

Vânzatorul gestionar facturează, încasează și totodată gestionează stocurile.

studii

 

Facultati:

2011 - 2015 Facultate / Colegiu: Horticultură și Silvicultură specializarea Peisagistică la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinara a Banatului din Timișoara din Timișoara. Diplomă obținută: Inginer peisagist
Discipline studiate : Planificarea peisajului, Desen tehnic, Proiectare computerizată, Dendrologie, Floricultura, Pedologie etc.
2002 - 2006 Liceu: Tehnic specializare Eletrotehnist la Grup școlar Aurel Vlaicu din Lugoj. Certificat de competențe profesionale: Tehnician eletrotehnist
Discipline studiate: Informatică, Elemente de tehnologie generală, Studiul materialelor, Electrotehnică și electronică aplicată, Instalații și echipamente electrice etc.

Premii

Conferinte
Mar 2018 - Mar 2018: Conferinta anuala ASOP Romania
Conferința a fost organizată de Asociația Peisagiștilor din România – AsoP alături de filialele sale teritoriale: Nord-Vest, Vest și București-Ilfov în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, Facultatea de Horticultură și Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania (SHST).

Tema evenimentului – educație și profesie în peisagistică – este relaționată cu evoluția domeniului peisagisticii din Europa de Est după căderea comunismului. Au fost invitate personalități de renume din domeniul arhitecturii peisajului din țară și străinătate (Ungaria, Serbia, International Federation of Landscape Architects – IFLA Europe și European Council of Landscape Architecture Schools – ECLAS).
Traininguri
Feb 2018 - Feb 2018: Seminar Case Ecologice
S-a vorbit despre fundatii, structuri, tehnici de construire, solutii de termoizolare si finisare si multe altele. In principiu tot ce tine de o casă ecologică, de la A la Z, începând chiar cu alegerea terenului ideal.
Jan 2016 - Jan 2016: Seminar Case Naturale
La seminar s-au discutat urmatoarele teme:
- prezentarea a cât mai multor soluții ecologice de a construi o casă. Soluții naturale, locale, sau soluții ecologice, mai ales materiale prefabricate, ecologice, cu ajutorul cărora puteți să vă protejați sănătatea și în același timp să aveți o casă construită din materiale de construcții ecologice, de calitate, recunoscute, cu certificări la nivel național, european sau chiar global
- salvarea și protejarea arhitecturii tradiționale
- discuții despre tranziția oamenilor din mediul urban spre cel rural, pentru proiecte ecologice, sustenabile, formarea cominităților ecologice
- prezentarea diferitelor soluții ecologice (economic, eficient, sănătos, ieftin) pentru înbunătățirea confortului termic din case : sobe cu masă termică
- prezentarea proiectelor individuale, case construite în regie proprie etc.
Jun 2012 - Jun 2012: Light and Landscape
Light and Landscape a fost un workshop despre importanta folosirii luminilor in gradini si spatii verzi si de asemenea despre comunicarea dintre client si proiectant.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close