Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.06.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.12.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sa imi folosesc cunostintele si experienta profesionala dobandita pana in prezent pentru intemeierea unei cariere profesionale cat mai solida.

Beneficii: Beneficiile se pot negocia la interviu

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Confectii / Design vestimentar, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Brasov, Cluj-Napoca, Ramnicu-Valcea, Sibiu, STRAINATATE, Alba Iulia

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2014 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: production manager

01.05.2006 - 01.01.2014

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: supervizor in dep. cutting

Responsabilitati:

Asigurarea si imbunatatirea continua a: Q C D P
Q - Quality - Asigurarea calitatii produsului finit livrat catre client (sewing lines) si anume respectarea normelor de calitate prevazute in standard, si mentinerea PPM-ului in target, prin utilizarea instrumentelor gen QRQI.
Am imbunatatit calitatii pieselor taiate prin reglarea parametrilor de proximitate a masinii de taiere Vector 7000. Am elaborat un sistem de rotatie pentru realizarea PP OK, care a imbunatatit calitatea considerabil.

C - Cost - Imbunatatirea eficientei materialului prin posibilitatea de rotire a anumitor piese in planul de taiere, prin latirea planului sau prin legarea mai multor planuri de taiere, si evitarea de taiere a planurilor cu eficienta scazuta. Scaderea Stocului de piese finite la maxim 1 zi prin implementarea de Pull System (kanban).
Am adus o imbunatatire considerabila a eficientei materialului prin implementarea unui plan cu eficienta sporita pentru un proiect cu mai multe modele.

D - Delivery - Livrarea materiei prime necesara clientului prin asigurarea PDP-ului unde este aplicabil, si taierea conform sistemului Kanban acolo unde este implementat. Imbunatatirea TRS-ului prin reducerea sau eliminarea factorilor NonTRS duce la cresterea productivitatii deci livrarea se poate face mai repede.

P - Person - Imbunatatirea personalului direct productiv prin pregatire si aplicarea planului de rotatie si Polivalenta.

Conducerea sedintei, Top 5 pe departament, prezentarea rapoartelor si inlocuirea UAP managerului atunci cand este necesar.
Am acordat suport pe o perioada de 2 luni unei fabrici similare din Divizie in Maroc, Kenitra (FEMA) in departamentul cutting, unde am realizat o crestere consistenta a eficientei materialului, a TRS-ului am eliminat MPM-ul datorat incapacitatii de livrare si sa realizat o crestere a calitatii.

Am efectuat o imbunatatire a eficientei materialului prin care sa castigat in urma implementarii ei 60.000 euro anual, cat si o crestere a capacitatii de productie cu 20%. In prezent conduc o echipa de operatori care opereaza pe 3 linii automatizate.
Petruta Bogdan UAP Manager
Bonuri de masa, prime ocazionale, telefon de servici

05.10.2005 - 20.05.2006

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proectare, asamblare, montaj

Responsabilitati:

Proectarea si ofertarea catre client a ferestrelor tip termopn, supravegherea executiei acestora precum si urmarirea indeaproape a montajelor de ferestre si/sau usi termopan cu tamplarie PVC; incheierea contractelor si proceselor verbale de montaj; efectuarea receptiei la finalizarea lucrarii

Realizari:

Am mers pe principiul nici un client nemultumit, deci am tratat fiecare client cu profesionalism

01.07.2002 - 01.08.2003

Departament: it software

Titlu Job: administrator retea

Responsabilitati:

Administrarea intretinerea si depanarea retelei si a calculatoarelor

studii

 

Facultati:

2000-2005 Universitatea"Lucian Blaga" Sibiu Facultatea de Inginerie "Hermann Oberth" specializarea Tehnologii si Echipamente Neconventionale

1996-1999 Grup Scolar "Independenta" Sibiu specializare informatica

Activitati extracurriculare

- Comunic fluent cu lumea.
- Experienta si disponibilitate la un program prelungit.
- Pot motiva lumea si incuraja armonios lucrul in echipa.
- Sunt dotat cu mult spirit practic, sunt un caracter puternic, imi place sa-mi tin cuvintul dat intotdeauna

Premii

1999 -Atestat ajutor analist programator
2005- Atestat promovare curs Pro-E
2007- Curs QRQC

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close