Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.10.1970

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Valorificarea experientei profesionale dobindite intr-un mediu de lucru ofertant.

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Educatie / Training / Arte

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.1996 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor

Responsabilitati:

Activitate didactica

studii

 

Facultati:

1990 - 1995 Facultate / Colegiu: romana/franceza la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Litere din Bucuresti. Masterat echivalent Ciclului Bologna

Premii

Proiecte
Sep 2016: Education à l'image
„Éducation à l’image” este un proiect de educaţie cinematografică, iniţiat în 2009 de Ambasada Franţei în România şi organizat de Societatea Culturală NexT, cu sprijinul Institutului Francez şi al Centrului Naţional al Cinematografiei.
„Éducation à l’image” este un program destinat elevilor de liceu, care îşi propune să-i familiarizeze pe aceştia cu filmele de autor şi cinematografia ca artă, cu vizionarea filmelor la cinema, să le ofere instrumente de bază pentru interpretarea limbajului specific cinematografiei (atât din punct de vedere artistic, cât şi tehnic), transformându-i, astfel, din consumatori pasivi în spectatori activi.
Oct 2015: Filme pentru liceeni
Filmele bune se cunosc din scoala
«Filme pentru liceeni» este un proiect de educație prin filme destinat profesorilor și elevilor de liceu din România.
Feb 2015 - Jun 2015: 5 Licee, 5 Muzee
Începând cu luna februarie, elevii din 5 licee din Bucureşti au beneficiat de vizite gratuite la câteva muzee din capitală, fiind antrenaţi de ECDL ROMANIA la un concurs online de cultură generală.
„5 licee - 5 muzee” este un proiect educaţional dedicat elevilor de liceu, prin care se doreşte încurajarea participării tinerilor la manifestări culturale.
Liceul ce a promovat cel mai bine un muzeu din proiect a fost declarat Liceul Teoretic “Tudor Vladimirescu”, care a realizat filmuleţul 5 motive în 5 minute pentru Muzeul de Artă Veche Apuseană “ Ing. Dumitru Furnică - Minovici “
Jan 2015 - Apr 2016: Generatia in miscare
Începând din acest an, Fundaţia PRAIS implementează în Bucuresti şi Ploiești proiectul “Suntem generaţia în mişcare!”(GIM), o iniţiativă care are ca obiective informarea şi educarea elevilor din clasele a IX-a şi a X-a, a familiilor acestora şi a publicului larg cu privire la beneficiile stilului de viaţă sănătos, a activităţilor fizice zilnice, sportului, alimentaţiei echilibrate, alături de promovarea valorilor morale şi a cunoaşterii.
Calificari
Aug 2015: Gradul I in invatamant

Aug 2006: Gradul II in invatamant

Aug 1998: Definitivat in invatamant

Conferinte
Feb 2015: Multimédias en classe de FLE : un aperçu des principaux logiciels et applications disponibles (Universitatea Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine)
1. Avantages de l’exploitation du multimédia en classe de FLE :
http://prezi.com/9hut8py6avkp/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share
2. Tâches et produits en classe de FLE :
http://prezi.com/kabd8d8vsw9j/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share
3. Apprenons le français en nous divertissant ! (https://francezatv.wordpress.com/ - Blog avec des activités en ligne
4. Francezatv (https://www.youtube.com/user/francezatv) - Chaîne d'enseignement
5. Bonjour Paris ! (http://9efrancais.wikispaces.com/Bonjour%2C+Paris+) - Site WIKISPACES conçu avec INTELTEACH
6. Oui, je parle francais ! (http://12ffrancais.wikispaces.com/Accueil) - Projet educatif 2011-2012
Certificari
Nov 2014: Cursul de formare acreditat Metode de predare interactive

Mar 2014: Stagiu de formare si acreditare: evaluator DELF

Feb 2014: Curs de consiliere si orientare : formator

May 2013: Cursul de formare acreditat Formarea continua a cadrelor didactice pentru utilizarea resurselor informatice moderne in predarea eficienta a limbii franceze si evaluarea la nivel european a competentelor lingvistice

Mar 2012 - May 2012: Cursul de formare acreditat Formarea continuă a profesorilor de Limba română, engleză şi franceză în societatea cunoaşterii

Feb 2012 - Mar 2012: Cursul de formare acreditat Tehnologii de instruire online

May 2011 - Jul 2011: Cursul de formare acreditat Programul IT&S (TIC și Strategie didactică) integrat și inovativ de formare profesională continuă a personalului didactic din regiunile București-Ilfov și Sud-Muntenia, modulul 1 (ECDL Complet)

Nov 2009 - Feb 2010: Cursul de formare acreditat Instruirea în societatea cunoașterii

Hobby-uri
Limbile straine, Calatoriile, SportulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close