Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.11.1986

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:26.05.2018

obiectiv

 

Să lucrez într-o companie în care să îmi valoric cunoștințele, să dobândesc noi cunoștințe și să pot ajuta la dezvoltarea acesteia.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Turism / Hotel staff, Achizitii, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Traduceri, Banci

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2014 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor invatamantul prescolar

Responsabilitati:

În cadrul acestei grădinițe lucrez cu copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, folosind o metodă alternativă de predare bazată pe principiile pedagogiei Montessori. Sarcinile educaționale au fost completate de cele administrative, cum ar fi: înregistrarea documentelor (intrări/ieșiri), inventarierea fondului de carte existent și a materialelor pentru copii, inițierea și redactarea de proiecte/parteneriate educaționale (cu diferite instituții sau organizații), recepția comenzilor de la diverși furnizori, participarea la diverse târguri pentru promovarea grădiniței.
Tot aici susțin un club de limba engleză pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani. Scopul acestui club este familiarizarea copiilor cu limba engleză (cunoașterea vocabularului de bază adecvat vârstei, recunoașterea acestei limbi atunci când este auzită).

01.11.2011 - 31.12.2013

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Fundația Solidaritate și Speranță este o organizație nonguvernamentală și nonprofit aflată sub patronajul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Această fundație implementează programe sociale, filantropice, culturale, educaționale și civice. În cadrul acestui centru am lucrat cu copii ce proveneau din familii defavorizate, monoparentale sau familii în care se practica violența fizică. Aici, alături de ceilalți voluntari, îi ajutam pe copii să își facă temele și le ofeream meditații la disciplinele la care aveau dificultăți. În anul 2012, alături de copiii de la Grădinița Buna Vestire, am organizat un târg cu lucrări și obiecte specifice Paștelui, iar fondurile obținute au fost folosite la organizarea unei petreceri de 1 iunie pentru acești copii. Atât în 2012, cât și în 2013 am participat la organizarea și promovarea specatcolului "Zâmbește, copile!". Acesta este un spectacol caritabil ce își propune să strângă fonduri pentru acești copii din vânzarea de bilete.

01.11.2010 - 31.08.2014

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent educational

Responsabilitati:

Principala responsabilitate avută aici era desfășurarea activităților din a doua partea a zilei, acestea având ca scop consolidarea informațiilor obținute dimineața. O altă activitate era pregătirea mediului și a materialelor pentru ziua următoare. Aici am desfășurat un club de engleză ce avea ca scop învățarea acestei limbi străine prin cântece și jocuri.
În această grădiniță am făcut parte din comisia de inventariere. În cadrul acestei comisii mă ocupam de inventarierea materialelor didactice, a cărților și a altor lucruri existente în unitate. Am participat activ la organizarea documentației pentru acreditarea grădiniței și m-am implicat în realizarea unor parteneriate și proiecte cu diverse organizații sau alte școli și grădinițe. Am fost implicată ca voluntar în organizarea conferinței „Ai copil”.

01.10.2008 - 31.05.2009

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor limba engleza

Responsabilitati:

La această grădiniță responsabilitățile mele au fost: predarea limbii engleze copiilor cu vârste între 5-7 ani; aprofundarea și consolidarea cunoștințelor; elaborarea strategiilor și a jocurilor didactice pentru a capta atenția elevilor.

studii

 

Facultati:

2017 - 2017 Colegiu / Studii postliceale: Comunicare în afaceri la Academia Britanică de Afaceri și Comunicare din Iasi. Domeniile principale de studiu: comunicare managerială; abordare persoane dificile; comunicare scrisă; metode grafologice de interpretare a comunicării scrise; limbajul nonverbal; comunicarea în grup; eficientizarea comunicării; comunicare, negociere și conflict.
2017 - 2017 Colegiu / Studii postliceale: Managementul resurselor umane la Academia Britanică de Afaceri și Comunicare din Iasi. Domeniile principale de studiu: recrutare, selecție și interviu; contractul de muncă; evidența personalului; proceduri de angajare; Revisal; fișa postului; evaluarea resurselor umane; motivarea angajaților; salarizare și contribuții sociale; regulament de ordine interioară; rezolvare conflicte.
2005 - 2008 Facultate: Litere, Română - Engleză la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi.
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Filologie la Liceul Teoretic Spiru Haret din Tecuci, Galați.

Premii

Traininguri
Nov 2014 - Nov 2014: Comunicare non-violenta
Curs sustinut de Monica Reu
Feb 2014 - Feb 2014: - Comunicare si Crestere Relationala - Limbaje de comunicare (Robert Weisz) - sustinut de Cristina Gheorghe

Feb 2011 - May 2012: Programul PIA: Scoala Dascalilor pentru Soala Varlaam si Gradinita Buna Vestire - comunicare prin metoda ESPERE, trainer Cristina Negut (senior partner at Habitat Management Team);
comunicare si relationare
Feb 2011 - Feb 2011: - Curs de formare si dezvoltare profesionala - indicatorul de tipuri Myers-Briggs si feed-back, sustinut de Cristina Gheorghe (partner The Network si director executiv al Fundatiei Varlaam Mitropolitul);
dezvoltarea personalitatii si relationare cu alte tipuri de personalitate
Nov 2010 - Mar 2013: Seminar de formare la Centrul de formare si consiliere Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavriil, Iasi;
cursuri de comunicare
Conferinte
Apr 2012 - Apr 2012: organizare si participare (voluntar) la Conferinta "Ai copil. Invata sa fii parinte", editiile din Iasi.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close