Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.08.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.09.2005

obiectiv

 

Doresc dezvoltarea carierei in domeniul educatiei pe un post de profesor avand in vedere: - pregatirea de baza ( sunt profesor de limba si literatura romana si engleza), - experienta acumulata ( 4 ani de predare la catedra), - abilitatile si competentele dobandite prin absolvirea Facultatii de Litere si Arte specializarea romana- engleza.

Tip job: Full time

Departament: Educatie / Training / Arte

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2010 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor limba engleza

Responsabilitati:

In cadrul orelor de limba engleza de la grupele mica, mijlocie, mare, pregatitoare le pun la dispozitie copiilor CD-uri cu cantece, jocuri, storycards-uri, stick puppets, cut-outs-uri, Student's Book si Activity Book. Aceste materiale transforma orele de engleza intr-o adevarata placere. De asemenea, copiii fac de 2 ori pe saptamanana, cercul de limba engleza in functie de nivelul de studiu: Nivel I - incepatori si N II - avansati.
Cu copiii de la After School lucrez, atat din manualele scolare pentru a-si consolida cunostintele invatate la scoala, dar si din manuale precum: Twister 1, Twister 2, Twister 3 si Sprint 3 pentru a a-si imbogati cunostintele de limba engleza.

Realizari:

Atat prescolarii, cat si scolarii au participat la diverse concursuri (de ex. Voinicel, Happy Planet, Cangurul) si au obtinut rezultate foarte bune.

01.09.2008 - 31.08.2009

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de limba engleza

Responsabilitati:

Profesor de limba si literatura engleza la clasele a IX-a, a X-a, a XI-a si a XII-a.

Realizari:

Elevii de la aceste clase au participat la olimpiade de limba engleza si au avut rezultate foarte buna. Elevii de clasa a XII-a care au sustinut proba de limba engleza la bacalaureat au promovat examenul cu note foarte bune.

01.09.2007 - 31.08.2009

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de limba si literatura romana si limba latina

Responsabilitati:

Activităţi si responsabilităţi principale activitatii didactice,pregatirea elevilor pentru concursuri scolare si examene nationale.

Realizari:

Elevii aflati sub indrumarea mea au participat la diverse concursuri de creatie literara, dar si de gramatica precum Cangurul, Poveste de iarna, Ionel Teodoreanu, dar si la olimpiade unde au obtinut rezultate foarte bune.
Am participat la concursul de limba si literatura romana "Ionel Teodoreanu" - faza judeteana, in calitate de profesor corector.
Totodata am participat la Olimpiada de limba si literatura romana in calitate de profesor evaluator.
Am organizat activitatea de Cerc pedagogic, semestrul I, anul scolar 2008-2009;
Am participat la corectarea tezelor nationale.
Am luat parte la cursuri de formare continua si dezvoltare profesionala.
Am obtinut gradul definitiv in invatamant.
Pentru activitatea desfasurata in functia de profesor de limba romana mi s-a acordat calificativul FOARTE BINE.

06.11.2006 - 15.06.2007

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de limba si literatura romana

Responsabilitati:

Activitati si responsabilitati principale activitatii didactice,pregatirea elevilor pentru concursuri
scolare si examene nationale.

studii

 

Facultati:

Absolventa a Programului de Master MANAGEMENTUL ORGANIZATIONAL SI AL RESURSELOR UMANE din cadrul Facultatii de Sociologie-Psihologie, Bucuresti
Absolventa a FACULTATII DE LITERE SI ARTE "Lucian Blaga", specializarea romana-engleza, curs zi, din Sibiu.
Absolventa a DEPARTAMENTULUI PENTRU PREGATIREA PERSONALULUI DIDACTIC din iunie 2007.
Absolventa a Colegiului National Vocational "Nicolae Titulescu", liceu cu profil pedagogic.

Activitati extracurriculare

Am terminat liceul pedagogic CNV "Nicolae Titulescu" , Slatina cu atestat de pedagog scolar.
Pe lista aptitudinilor profesionale pot trece: abilitatea de a intelege si utiliza strategii didactice diferite si eficiente, priceperea de a intocmi un proiect anual (planificare calendaristica), priceperea si abilitatea de a realiza un proiect de lectie/ activitate educativa, priceperea si abilitatea de a alege si utiliza stiluri didactice adecvate situatiei educationale, capacitate de empatie, capacitatea de a respecta normele deontologice, fermitate, flexibilitate comportamentala, demnitate, discernamant si obiectivitate in aprecierea elevilor si a colegilor, tact pedagogic, dragoste pentru copii.

Premii

Am participat la cursul de formare continua si dezvoltare profesionala - ABILITARE CURRICULARA organizat de Casa Corpului Didactic.
Am obtinut gradul didactic DEFINITIV pe care l-am promovat cu nota 9,12.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close