Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.06.1979

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

PROGRAMATOR WEB (PHP, POSTGRESQL, MYSQL, javascript, AJAX, CSS, HTML....)

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: IT Software

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2016 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: programator

Responsabilitati:

Dezvoltare module folosind multi layer architecture si principii de domain driven design, Intretinere si dezvoltare teste unitare si de integrare.
Dezvoltare client de logging ca pachet de composer pentru aplicatiile companiei și implementare pe diferitele servicii de business ale companiei.
Lucru cu medii virtuale bazate pe vagrant pentru implementare și testare funtionalitati noi.
Implementare mechanism de upload in chunk-uri pentru fisiere mari cu mecanism de “resume” după închiderea ferestrei de browser sau pierderea conexiunii la internet.
Implementare și optimizare query-uri pentru baze de date mari și complexe.

01.05.2010 - 31.03.2016

Departament: it software

Titlu Job: programator php postgresql

Responsabilitati:

Dezvoltarea si intretinerea site-urilor web ale firmei si pentru clienti, dezvoltare si intretinere aplicatie de trimitere mailuri.
- Implementare site-uri, respectand cerintele de programare orientata pe obiect.
- Implementare si optimizare structuri baze de date si query-uri pentru baze de date mari, triggere, view-uri si proceduri stocate
- Dezvoltare si mentenanta aplicatie de trimitere mailuri
- Implementare module de generare automata de survey-uri, chestionare, rapoarte customizabile din interfata
- Coada de procesare pentru query-uri mai lente
- Dezvoltare si mentenanta site-uri realizate in symfony
- Configurare baze de date, scripturi de backup baze de date
- Configurare sistem de versionare (git) pentru proiecte
- Mentenanta si monitorizare servere de linux.

01.09.2007 - 22.05.2010

Departament: it software

Titlu Job: programator php postgresql

Responsabilitati:

Dezvoltare/intretinere situri referat.ro, clopotel.ro

Realizari:

referat.ro: Dezvoltarea back-end-lui de administare intr-un framework intern (familiarizat cu conceptele de OOP). Optimizare query -uri pentru traficul ridicat pe care il are site- ul si implementare triggere necesare pentru aceasta. Dezvoltarea sectiunilor de referate, burse, cariera, chestionare. Imbunatatirea tagurilor de referate print utilizarea sistemului de cautare cu sphinxul (http://www.sphinxsearch.com), Implementare google custom search pe sectiunile de referate si licente. .

clopotel.ro: Dezvoltare mecanismului de alerte intr-o maniera suficient de abstracta ca sa inglobeze diferitele cerinte de pe sectiunile site-ului, modul de galerie foto pentru albumul site-lui, sistem-ul de raportare de content imoral de pe diferitele sectiuni ala site-lui, modul de felicitari, modul de concursuri, diverse mecanisme de parsare de content

calificativ.ro: Modulele de materiale didactice si voting - poll

01.07.2003 - 30.09.2007

Departament: it software

Titlu Job: fizician

Responsabilitati:

-INTOCMIREA DE PROGRAME IN VISUAL BASIC PENTRU VALIDAREA SI TRANSMITEREA DATELOR DE RADIOACTIVITATEA MEDIULUI
-CALCUL DE CONCENTRATII SI ESTIMARI DE DOZE
-RULARI SOFTURI DE DISPERSIE
- REALIZAREA UNUI PROGRAM DE PRELUARE SI TRANSMITERE AUTOMATA, PRIN INTERNET, A DATELOR DE RADIOACTIVITATE A MEDIULUI DIN TARA, PENTRU BAZA DE DATE A UNIUNII EUROPENE-EURDEP. (VISUAL BASIC)
- REALIZAREA UNOR PROGRAME DE EVALUARE A DISPERSIEI POLUANTILOR RADIOACTIVI, IN MEDIUL AERIAN IN LIMBAJUL DE PROGRAMARE VISUAL BASIC SI C++ sub LINUX.
- REALIZAREA UNUI PROGRAM DE EVALUARE A DISPERSIEI TRITIULUI EMIS DE CNE CERNAVODA IN CANALUL DUNARE-MAREA NEAGRA, CU TRATAREA SURSELOR DE EMISIE CONTINUE, CONTINUE DE DURATA FINITA SI INSTANTANEE.
- REALIZAREA, IN LIMBAJUL VISUAL BASIC, DE PROGRAME PENTRU CONVERSIA DATELOR (FORMAT ASCII)DIN FISIERE GENERATE DE PROGRAME SPECIALIZATE DE DISPERSIE, PENTRU INTOCMIREA DE GRAFICE ALE CAMPULUI DE CONCENTRATIE SI DOZE, CU PROGRAMUL SURFER.
- COLABORAREA PENTRU PERFECTIONAREA UNUI SISTEM AUTOMAT COMPUTERIZAT DE MONITORIZARE A RADIOACTIVITATII MEDIULUI, IN SCOPUL ALARMARII IN TIMP UTIL A FACTORILOR DE DECIZIE.
- INTOCMIREA DE BILANTURI DE MEDIU PENTRU CNE CERNAVODA SI SCN PITESTI, PENTRU ACORDAREA AUTORIZATIILOR DE FUNCTIONARE.
- MONITORIZAREA RADIOACTIVITATII MEDIULUI IN ZONELE DE INFLUENTA CNE CERNAVODA SI CNE KOZLODUI.
- PRELUAREA DATELOR, INTOCMIREA SI TRANSMITEREA DE RAPOARTE ZILNICE CU PRIVIRE LA RADIOACTIVITATEA MEDIULUI IN ZONELE DE INFLUENTA CNE CERNAVODA SI CNE KOZLODUI.
- PARTICIPAREA LA EXERCITIUL INTERNATIONAL CONVEX 2005, PENTRU EVALUAREA CALITATII COMUNICARII SI REACTIEI DE RASPUNS A INSTITUTIILOR GUVERNAMENTALE SI DIN DOMENIUL PROTECTIEI MEDILUI IN CAZUL UNUI ACCIDENT NUCLEAR LA CNE CERNAVODA.
- REALIZAREA UNUI STUDIU DE CERCETARE PRIVIND DISPERSIA TRITUILUI EMIS DE CNE CERNAVODA, IN CANALUL DUNARE - MAREA NEAGRA.
- PRELEVAREA DE PROBE PENTRU MASURATORI DE RADIOACTIVITATE.

studii

 

Facultati:

2003 - 2005 Masterat: Fizica la Master FIZICA ATMOSFEREI - UNIVERSITATEA BUCURESTI - FACULTATEA DE FIZICA BUCURESTI din Bucuresti.
1998 - 2003 Facultate / Colegiu: Fizica la UNIVERSITATEA BUCURESTI - FACULTATEA DE FIZICA BUCURESTI din Bucuresti.
1994 - 1998 Liceu: Electronica industriala la LICEUL DE ELECTRONICA INDUSTRIALA NR. 14 BUCURESTI din Bucuresti.

Activitati extracurriculare

SERIOS, PERSEVERENT, PASIONAT DE PROGRAMARE, CAPACITATE DE EFORT PRELUNGITPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close