Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.07.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.10.2002

obiectiv

 

Sa imi dezvolt abilitatile de comunicare si cunostintele in achizitii si marketing intr-un mediu de lucru multicultural.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Posibilitatea de a promova.

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Farmacie, Publicitate, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Achizitii, Traduceri

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: project manager achizitii

01.02.2014 - 29.02.2016

Departament: achizitii

Titlu Job: analist achizitii

01.01.2011 - 31.01.2014

Departament: achizitii

Titlu Job: agent achizitii

01.01.2010 - 31.12.2010

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: analist risk management

Responsabilitati:

Negocierea si incheierea asigurarilor de raspundere civila, auto, de bunuri si ale angajatilor; rularea rapoartelor lunare, semestriale si anuale in ceea ce priveste asigurarile de masini, terenuri, cladiri si cele de raspundere civila.
De asemenea, mi-a revenit in totalitate responsabilitatea de a implementa si de a administra programele de inregistrare a contractelor incheiate cu furnizorii si cel de inregistrare al daunelor, cat si asigurarea prin rapoarte lunare ca departamentele respecta in totalitate reglementarile impuse.
Administrarea si buna derulare a documentelor de drept societar ale Lidl Romania, asigurarea ca modificarile aduse sunt in concordanta cu cerintele Lidl International reprezenta una dintre activitatile saptamanale.
In cei doi ani de colaborare in cadrul departamentului Administrativ am creat si impus celorlalte departamente reglementari si proceduri referitoare la buna derulare a activitatilor acestora.
Radu Stoica - Director Finaciar
Gabor Teleki - Director General Administratvi

01.02.2009 - 31.12.2009

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager

01.03.2008 - 31.01.2009

Departament: traduceri

Titlu Job: interpret, franceza

Responsabilitati:

In calitate de interpret, am facilitat comunicarea pentru persoanele de nationalitate franceza sosite in tara. De asemenea, am participat la diversele activitati culturale ale Institutului Francez in colaborare cu Ambasada Frantei, ajutand la organizarea unor evenimente, printre care targul internaţional de universitati, Romanian Internaţional University Fair (RIUF), Comedia Franceza la Bucuresti, Festivalul Filmului Francez, vernisaje si expozitii.
Cristina Parvu - Responsable Espace CampusFrance
Fanny Chartre - Responsable Espace Culture France

01.11.2007 - 31.03.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: analist servicii client

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele constau in asigurarea asistentei clientilor HP, reprezentantilor de vanzari, partenerilor si grupurilor comerciale, in departamentul de vanzari. Dispuneam de programe speciale si sisteme pentru creearea de cereri respectand timpul limita convenit, pentru procesarea si coordonarea comenzilor ; verificam acuratetea datelor, optimizand procesele operationale.
Daniel Necula - Manager
Plescan Dragos - Team Leader

01.10.2005 - 30.06.2006

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer service representative - limbile franceza si engleza

Responsabilitati:

Rolul meu in companie este acela de a raspunde cerintelor clientilor francezi, de a le oferi cat mai multe informatii pentru rezolvarea problemelor. Trimiterea de email-uri, ghidarea clientilor catre alte persoane de contact. In aceasta companie am lucrat si in departamentul vanzari.
Am pastrat legatura dintre client si firma, respectand cerintele si dorintele clientilor.
Nicoleta Stavire - Manager
Bogdan Ureche - Team Leader

studii

 

Facultati:

2007 - 2011 Facultate / Colegiu: Relatii Economice Internationale la ASE din Bucharest.
2007 - 2009 Masterat: Comunicare multiculturala in business la ASE din Bucharest.
2006 - 2007 Facultate / Colegiu: Facultatea de Limbi Straine la Universitatea Savoie, Franta din Chambery, Savoie, France.
2003 - 2007 Facultate / Colegiu: Facultatea de Limbi Straine, Franceza-Germana la Universitatea Bucuresti din Bucharest.

Facultati in straiatate

In perioada septembrie 2006-martie 2007 am obtinut o bursa de studiu in Franta, la "Universite de Savoie", Chambery - Annecy.

Activitati extracurriculare

Participare la proiecte interculturale Aprilie si Octombrie 2008 derulate in Ankara, respectiv Istanbul, Turcia, "Cope with used batteries and acumulators", "Believe in Europe" prin intermediul organizatiei "Young Partners for Civil Society Developement".

Voluntariat la Asociatia franceza "Association de la Fondation Etudiante de la Vie" (AFEV) in Franta

Voluntariat la Lectoratul Francez din cadrul Universitatii Bucuresti

Voluntariat la Centrul de Plasament Buzau

Premii

Managementul Timpului (2009 si 2010)

Diplome Approfondi de la Langue Francaise (DALF)- 2005

Mentiune la Olimpiada Nationala de Franceza (2001 si 2002)

Attestation de formation en Didactique du Francais Langue Etrangere (en collaboration avec Le Service de Cooperation et d'Action Culturelle de l'Ambassade de France en Roumanie et l'Universite Lumiere Lyon 2, 2006).

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)

engleză(avansat,avansat,avansat)

germană(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close