Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.08.1958

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:09.07.1977

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa fiu de folos companiei angajatoare prin prestatia mea profesionala si prin cunostintele tehnice accumulate in 30 de ani de experienta si sa nu dezamagesc conducerea de top.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Arhitectura / Design interior, Achizitii

Oras de lucru: Bucuresti, Campulung Muscel, Pitesti, Ramnicu-Valcea, STRAINATATE, Targoviste, Curtea de Arges, Gaesti, Slatina, Mioveni

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2014 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

-Intocmesc/Verific documentele (eligibilitate, propunere tehnica si propunere financiara) aferente participarii la LICITATII.
-Verific proiectele din punct de vedere tehnic , incluzind aici si verificarea cantitatilor de lucrari din listele de cantitati fata de realitatea din teren-unde se impune acest lucru .
-Intocmesc PROIECTE (SCHITE) pentru diverse operatiuni tehnologice cu ajutorul softului de proiectare AUTOCAD;
-Propun tehnologii la anumite lucrari mai dificile . Rezolv pe loc , in santier , unele probleme neprevazute aparute in executie - daca situatia existenta impune acest lucru . -Intocmesc ANTEMASURATORI la proiecte fara antemasuratori sau liste de cantitati .
-Intocmesc DEVIZE OFERTA pentru licitatii executate in diferite programe (DOCLIB-furnizor INFSERV, DEVIZ PROFESIONAL 2011-furnizor INTELSOFT , WINDOC-furnizor SOFTMAGAZIN,WINDEV-furnizor SOFTEH,DELTA- furnizor COCC ,EXCEL , etc.) , daca situatia o impune-volum mare de lucru in firma .
-Intocmesc grafice tip GANTT in mai multe tipuri de programe (Microsoft Project Manager , Construct Project Manager , etc) , inclusiv stabilirea DRUMULUI CRITIC si/sau a diagramei PERTH.
- NOTA : Posed softul specializat DOCLIB38 (definitiv) , fiind reprezentantul firmei INFSERV in judetul Arges , iar ANGAJATORUL NU MAI ESTE NEVOIT SA INVESTEASCA IN ACHIZITIONAREA ACESTUI PROGRAM. Pot intocmi , pe baza programelor mai sus amintintite : histograme de resurse , flux de numerar , bugete pe categorii de resurse, etc..
-Analizez si port discutii pentru stabilirea de solutii tehnice cu furnizorii , beneficiarii si proiectantii asupra lucrarilor in curs de executie sau pentru cele in curs de proiectare (unde este cazul), care nu sint bine conturate in proiecte (D.D.E.-uri).
-Tin corespondenta (atunci cind este necesar) cu diversi furnizori si/sau fabricanti de materiale si echipamente mai importanti , asupra corelarii intre cerintele caietelor de sarcini sau ale beneficiarului si posibilitatile de aprovizionare ale acestor furnizori si/sau fabricanti. Contactez alti furnizori si/sau fabricanti , in cazul in care cei contactati anterior nu se pot incadra in cerintele mai sus amintite !
-Pot coordona activitatea de METROLOGIE in firma.
-Verific toata gama de TARIFE pentru toate utilajele (de mica sau mare mecanizare) existente in firma.
-Pot coordona/implementa activitatea de certificare SISTEME DE MANAGEMENT (SR EN ISO 9001-2008 ,SR EN ISO 14001-2005 ,SR OHSAS 18001:2008.Intocmesc si/sau verific "CARTEA CONSTRUCTIEI" pentru orice tip de lucrare.
-In prezent sunt Project Manager pentru trei lucrari in cadrul firmei : 1) Imobil locuinte in zona Floreasca -Bucuresti - 2S+P+10 E = 15.000,00 mp desf.; 2) HALA INDUSTRIALA Campulung Muscel = 500 mp desf.;3) Reparatii cladiri in urma inundatiilor la Hypermarket-urile REAL si OBI din zona Nord Pitesti = 32.000,00 mp desf.)

01.04.2013 - 01.03.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Supervizare din punct de vedere tehnic pentru lucrarile in desfasurare. Suplimentar , daca situatia o impunea , intocmeam oferte pentru licitatii , respectiv , eligibilitate , propunere tehnica si propunere financiara.
Lucrari mai importante : Manager tehnic pentru realizarea unor obiective precum : Canalizare oras Brezoi , jud. Valcea , Brutarie in com. Poiana Lacului , jud.Arges , subcontractare lucrari de drumuri in jud. Caras Severin , com. Valiug , Reabilitare imobile in Satul Copiilor Bucuresti , etc.
Sef santier , ing. Gheorghe Petre

01.04.2012 - 31.03.2013

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Aceleasi ca si la ultimul loc de munca.

Realizari:

Manager tehnic pentru executarea de hale de productie , la firmele DELTA INVEST S.R.L. , NEWTON 2005 S.R.L. ,DELTA COLOR S.R.L. etc. .

01.10.2005 - 31.03.2012

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Aceleasi ca si la ultimul loc de munca.

Realizari:

Am participat la supervizarea tehnica a mai multor obiective social-culturale si industriale importante ! Sunt mai multe si enumar doar cateva , aici : lucrari la UZINELE DACIA , R.T.R. Titu , Manager de proiect la Instalatia de nocturna de la Stadionul Nicolae Dobrin , blocuri ANL , consolidari , reparatii si lucrari noi de obiective social culturale (scoli, gradinite , spitale , blocuri de locuinte , baze sportive , parcuri) si multe altele. Nu pot cuantifica aportul la realizarile firmei decit daca arat ca cifra de afaceri a crescut an de an , iar rata profitului brut cit si net , de asemenea.

01.10.2004 - 01.10.2005

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Aceleasi ca si la ultimul loc de munca.

Realizari:

Supervizare Reabilitare si modernizare fost bloc nefamilisti transformat in bloc de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere ; Supervizare Amenajare 3 farmacii "DONA" in 3 cartiere ale Pitestiului ; Reamenajare si reconfigurare HALA 6 -REPARATII CONSTRUCTII , la S.C.AUTOMOBILE DACIA-GROUP RENAULT MIOVENI ; Supervizare LICITATII DIVERSE la mai multi agenti economici .

03.01.2000 - 31.12.2003

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

ACELEASI CA LA ULTIMUL LOC DE MUNCA.

Realizari:

Consolidare si remodelare camin nefamilisti SCHELA DE PETROL GAESTI ; Supervizare structura rezistenta HOTEL VICTORIA PITESTI ; Reamenajare cantina SCHELA DE PETROL POTCOAVA - jud. Olt ; Supervizare realizare INFRASTRUCTURA pentru noua linie de fabricatie model DACIA LOGAN S.C. AUTOMOBILE DACIA - GROUP RENAULT ; Supervizare REAMENAJARE ETAJ 5 - DOSI - PAVILION - S.C. AUTOMOBILE DACIA-GROUP RENAULT si alte lucrari de mai scazuta importanta.

01.01.1997 - 01.12.1999

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef birou tehnic-productie, licitatii, contracte

Responsabilitati:

Aceleasi ca si la ultimul loc de munca.
Supervizare consolidare pereti subsol HALA 4 -TRATAMENTE TERMICE -S.C. AUTOMOBILE DACIA-GROUP RENAULT ; Supervizare AMENAJARE SPATII NOI PTR. SERVICIUL DE IMPOZITE SI TAXE -PRIMARIA PITESTI ; PARTICIPARE/VERIFICARE DOCUMENTE DE ATRIBUIRE LA LICITATII DIVERSE LA NIVEL LOCAL SI NATIONAL .
PAUL VELICU - fost Director General.
Aceleasi , ca la ultimul loc de munca.

01.02.1994 - 01.12.1997

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Aceleasi , ca la ultimul loc de munca.
Supervizare lucrari EXTINDERE SEDIU , HALA PRODUCTIE SI SERVICE - S.C. TRANSPECO S.A. Pitesti ;Supervizare lucrari amenajare cantina SCHELA DE PETROL DRAGASANI - sectia FAURESTI ; Supervizare lucrari SEDIU SI BAZA NOUA DE PRODUCTIE al S.C. TRANSPECO S.A. PITESTI , la DRUMUL 23 -Platforma ARPECHIM ; Supervizare LICITATII DIVERSE la mai multi agenti economici.
Sucala Constantin - Administrator.
Aceleasi , ca la ultimul loc de munca.

01.08.1988 - 01.10.1996

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: coordonator lucrari , sef lot , sef departament contractare , licitatii , proiectare

Responsabilitati:

Coordonator lucrari , sef lot , sef departament contractare , licitatii , proiectare
Coordonator lucrari la urmatoarele obiective : Reparatii capitale la Statia de epurare Pitesti - decantoare apa uzata ; Proiectare si cordonare executie statie de betoane si mortare la S.C. SANCON S.A. Pitesti ; Consolidari si reparatii capitale la blocuri de locuinte si case nationalizate in Pitesti si zone limitrofe ; Amenajare Studiou televiziune ANTENA 1 Pitesti ; Reparatii capitale si extindere spatii de productie si utilitati la S.C. ANA IMEP S.A. Pitesti; Rezervor subteran pentru acumulare apa potabila , din beton armat , in sistem chesonat cu cutit , in incinta S.C. SPICUL S.A. Pitesti.
Coordonare activitati de proiectare , contractare si participare la licitatii in domeniul constructii si instalatii in constructii.
Fost sef lot Baciu Veronel.
Prime pentru realizari deosebite .

01.02.1984 - 01.07.1988

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: tehnician proiectant

Responsabilitati:

Am participat efectiv la partea de intocmire planse la proiecte in domeniul specificat , in timpul facultatii , pe care am urmat-o la seral , in Timisoara.
Participare la realizarea unor proiecte precum : Centrala Hidroelectrica Cerna , Conducte de aductiuni fortate in toate zonele hidrografice enumerate mai sus , Acumulari de ape in zonele respective , Baraje de acumulare , Statia de pompare de la Lacul Timis Trei Ape - jud. Caras Severin.
Ing. Hidis Petru - fost Sef de Colectiv

studii

 

Facultati:

2014 - prezent Facultate / Colegiu: Constructii civile , industriale si agricole la Institutul Politehnic din Timisoara.

Premii

Certificari
Jan 1996 - Apr 1996: CURS OPERATOR AUTOCAD
Certificat recunoscut de Ministerul Invatamantului
Apr 1994 - Jun 1994: Cursuri analist programator
Curs intensiv de 3 luni - certificat recunoscut de Ministerul Invatamantului

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close