Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.05.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.03.2015

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc sa ajung sa lucrez pe o functie importanta intr-o firma serioasa pentru a ajuta la dezvoltarea acesteia.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Transport / Distributie, Achizitii, Import - export, Merchandising / Promoteri, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - 30.06.2019

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner / director adjunct

Responsabilitati:

Introducerea rezervarilor pe booking, primirea si cazarea clientilor, incasarea banilor de la clienti in momentul sosirii lor, informarea clientilor in legatura cu tot ceea ce tine despre beneficiile pe care le au clientii in timpul sederii la untitate, oferirea operatiilor specifice de alimentatie, emiterea facturilor si a bonurilor fiscale catre clienti, emiterea rapoartelor zilnice, intocmire acte contabilitate primara, organizarea activitatii in cadrul hotelului, organizarea de evenimente private, nunti, botezuri, aniversari, reuniuni, conferinte, organizarea programelor turistice optionale.

01.11.2017 - 30.09.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: agent comercial / sef magazin

Responsabilitati:

Receptia calitativa si cantitativa a marfii, vanzarea marfii, inventarierea stocului, efectuarea de plati catre furnizori, efectuarea de comenzi, responsabil pentru cautare de furnizor, deplasare cu masina dupa marfa la furnizori, aprovizionarea magazinului cu produsele specifice acestuia

01.06.2014 - 30.09.2017

Departament: management

Titlu Job: shop manager / area sales manager

Responsabilitati:

Prezentarea produselor posibililor clienti, realizarea targetului lunar, trimiterea comenzilor pe e-mail, raportarea zilnica si lunara a clientilor si a sumei totale vandute, raportarea necesarului lunar, programarea interviurilor in cazul anagajarii a noi colegi in firma, consilierea clientilor in functie de nevoile personale, vanzarea produselor din gama proprii, mentinerea curateniei la locul de munca, coordonarea zonei din subordine, stabilirea strategiilor specifice fiecarui magazin pentru implementarea procedrurilor de la sediul central, propunerea ofertelor de reduceri de pret, efectuarea vizitelor periodice la magazinele din subordine, responsabil pentru pontajul si concediile angajatilor din magazinele subordonate, asigurarea cursurilor de formarea continua personalului din subordine, responsabil pentru realizarea planului de vanzari in zona acoperita, organizarea, deplasarea si participarea la targuri, expozitii si alte evenimente nationale.
01.06.2013 - 30.04.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: gestionar vanzator

Responsabilitati:

Receptionarea calitativa si cantitativa a marfii, introducerea in baza de date a facturilor si a avizelor, pregatirea marfii pentru livrare.
01.11.2012 - 28.02.2013

Departament: management

Titlu Job: adjunct sef departament

Responsabilitati:

receptionarea calitativa si cantitativa a marfii, prelucrarea de comenzi de la furnizori, aranjarea estetica a raionului, inventarierea lunara a marfii raionului, coordonarea echipei

01.07.2010 - 30.09.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari / area sales manager

Responsabilitati:

Prezentare produselor si a informatiilor despre produsele comercializate, relationarea cu posibilii clienti, deplasarea la clientii din protofoliu, distribuirea produselor, aranjarea produselor in depozit, evidenta produselor din stoc, deplasarea in tara si in afara tarii dupa produse, intocmirea facturilor si a chitantelor catre clienti, incasarea banilor de la clienti.


01.10.2009 - 31.05.2010

Departament: achizitii

Titlu Job: stivuitorist / adjunct sef depozit

Responsabilitati:

Incarcarea si descarcarea marfii cu ajutorul stivuitorului si plasarea ei in depozit

01.07.2008 - 30.06.2009

Departament: achizitii

Titlu Job: primitor - distribuitor

Responsabilitati:

descarcarea marfii, receptionarea calitativa si cantitativa cu avize si plasarea marfii

01.11.2007 - 30.06.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef tura/bucatar/ospatar/pizzar

Responsabilitati:

Prepararea mancarii, incasarea banilor, intocmirea rapoartelor zilnice, efectuarea platilor catre furnizori, intocmirea de acte.

01.10.2006 - 31.10.2007

Departament: achizitii

Titlu Job: receptioner marfa / sef adjunct receptie marfa

Responsabilitati:

descarcarea marfii, receptionarea calitativa si cantitativa cu avize si plasarea acesteia in spatiul destinat receptiei marfii

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Liceu: Uman / Bilingv Franceza la Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Cluj-Napoca. Diploma de Bacalaureat

Premii

Certificari
Oct 2006 - Apr 2007: I.S.C.I.R
Carnet de stivuitoristPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close