Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.04.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.04.2008

obiectiv

 

Salariu: 400,00 USD / luna

Beneficii: decontarea calatoriilor,bonuri de masa(eventual cazare)

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

10.07.2007 - 03.08.2007

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Eu avind functia de receptioner primeam clientii si ii indreptam catre restaurant pe unii ,ii cazam/decazam pe altii, faceam facturi fiscale si bonuri fiscale(eventual chitante), faceam rezervari prin telefon,mail,fax.Verificam camerele dupa decazarea clientului si completam minibarul.Gestionam cu furnizorii,primeam produsele,le verificam(ca de exemplu bauturile racoritoare,baututile alcoolice,vinurile,bauturile alcoolice scumpe,hirtia igienica,precum si produsele alimentare sau alte servicii-reparatia camerei frigorifice), luam facturile fiscale si achitam costul lor,faceam Zet-ul si Monetarul in fiecare seara pentru contabilitate,faceam tabelul de Rooming in fiecare seara si in fiecare luna trebuie facuta si o statistica a intrarilor,innoptarilor si iesirilor din hotel. mai aveam grija si de clientii care veneau la sala de fitness,sauna,piscina sau la sala de jocuri ca sa le cronometrez timpul si sa le fac bon fiscal corespunzator TVA-ului.pe linga plata cash mai efectuam si tranzactii cu cardul.

Realizari:

au fost cazuri cind am reusit sa retin cit mai multi clienti la hotel prin amabilitate, felul in care i-am primit si mai ales ca vorbeam cu fiecare strain in limba sa materna ,atit la restaurant cit si la cazare,in acea perioada am avut toate locurile ocupate in hotel.

16.10.2006 - 13.03.2007

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor

Responsabilitati:

sa observ cum este tratat fiecare elev de catre profesor,cind si cum este intrebat si cum reactioneaza fiecare elev la profesori diferiti,la tematici si situatii diferite.

Realizari:

am reusit sa domin o clasa de profil agrar de la liceul agro-industrial din Comuna Miroslava,in timpul unei ore de franceza pe care le-am predat-o eu,chiar si profesoara si colegii mei de la universitate au remarcat cit de bine au colaborat cu mine in comparatie cu orele la care am asistata inainte.

studii

 

Facultati:

- Liceul teoretic din Cotiujenii Mari,Republica Moldova,profil umanist,
- Universitatea"Alexandru Ioan Cuza" Iasi, Facultatea de LItere,Sectia: Franceza-Italiana;
- Academia de Administrare Publica pe linga Presedintele Republicii Moldova,Masterat Academic(durata 1 an)- Management
-Universitatea”Alexandru Ioan Cuza”Iasi, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, masterat, specializarea Management Turistic si Hotelier

Activitati extracurriculare

-abilitati de comunicare si lucru in echipa
-dinamism
-spirit organizatoric
-interes manifestat si implicare pentru lucrul facut,
-punctualitate
-onestitate
-responsabilitate
-autocontrol(rezistenta la stres)

Premii

- Curs de germana atestat de Universitatea"Al.I.Cuza"Iasi,
- Curs de psiho-pedagogie atestat de Universitatea"Al.I.Cuza"Iasi.
- Diplome pentru organizare si participarea activa la spectacolele tinerilor din Republica Moldova la Ateneul Tatarasi din Iasi(voluntariat)
- Diploma cu locul II la concursul interjudetean "Dimitrie Cantemir-rege intre filosofi si filosof intre regi"(Soroca,Republica Moldova),
- Diplome de colaborare cu firma pentru dezvoltare USAID(Chisinau,Rep.Moldova- voluntariat)
- Recomandare de la Primaria comunei Dobrusa(Re.Moldova),
- Atestat de stagiu pedagogic si srisoare de referinta de la Liceul teoretic din Cotiujenii Mari(Rep.Moldova)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(avansat,avansat,avansat)

germană(incepator,incepator,incepator)

italiană(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close