Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.01.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.01.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

National Sales Manager intr-o companie de top din industria in care activeaza.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Beneficii: Asigurare viata, Asigurare medicala, bonus realizari

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Marketing, Administrativ / Logistica, Agricultura, Transport / Distributie, Achizitii, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Braila, Buzau, Constanta, Galati, Slobozia

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2014 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: regional sales manager direct distribution east

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de vanzari din aria desemnata catre clientii retele internationale, implementarea si monitorizarea negocierilor departamentului de account. Zona este formata din 12 judete: Iasi, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Buzau, Prahova si jumatate din Bucuresti. Diviziile pe care activez sunt food, inclusiv inghetata si non food.

Diurna, asigurare viata, asigurare privata de sanatate, masina.

01.02.2014 - 01.09.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: regional sales manager moldova

Responsabilitati:

ASM Moldova, zona care cuprinde judetele: Buzau, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Braila, pe diviziile food si non food atat pe comertul traditional cat si international si coordonarea afacerii cu Inghetata pe IKA.

Diurna, asigurare viata, asigurare privata de sanatate, masina.

01.06.2010 - 01.01.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager dobrogea

Responsabilitati:

ASM Dobrogea, zona care cuprinde judetele: Vrancea, Buzau, Galati, Braila, Ialomita, Tulcea, Constanta pe diviziile food si non food atat pe comertul traditional cat si international.
O echipa puternica cu un standard de performanta ridicat. Echipa cu cea mai mare crestere versus anul precedent.
Cateva premii primite
Diurna, asigurare viata, asigurare privata de sanatate, masina.

23.10.2005 - 01.06.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: key account executive

Responsabilitati:

Din luna Octombrie 2005 pana in prezent ocup functia de Key Account Executive pe zona Braila, Galati , Vrancea, Buzau si am ca atributiuni implementarea, monitorizarea si realizarea obiectivelor companiei in categoria produselor non-food pe zona alocata. Responsabilitatile sunt atat pe canalul de distributie indirecta, prin distribuitor, cat si pe distributie directa, clientii KA internationali. Coordonez o echipa de patru agenti comerciali, doi directori de vanzari, patru merchandiseri pentru canalul de distributie indirecta si 16 merchandiseri pentru cel de distribuite directa. Distribuitia se realizeaza prin firma Legato, iar dintre clientii internationali: Metro, Selgros, Carrefour, Billa, Real.

01.08.2003 - 01.10.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: local key account executive

Responsabilitati:

Din luna August 2003 am ocupat functia de Local Key Account Executive la Unilever South Central Europe pentru zona de Sud-Est a Romaniei, zona ce cuprinde judetele: Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila, Galati si am ca atributiuni coordonarea vanzarilor efectuate prin distribuitorul Legato pe clientii importanti. In acest scop coordonez o echipa formata din 9 agenti comerciali si 5 directori de vanzari. Atributiile sunt acelea de a coordona activitatea de distributie cat si de a administra si deduce bugetele necesare pentru activitati promotionale, de a organiza diverse actiuni promotionale locale. Practic clientii cuprinsi in canalele WT si LKA sunt deserviti de agenti comerciali dedicati, coordonati din partea distribuitorului de directorul de vanzari si toate aceste persoane supervizate de mine.

01.01.2003 - 01.08.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: branch executive

Responsabilitati:

Angajat in luna Ianuarie 2003 la Unilever South Central Europe in functia de Branch Executive aria de desfasurare a activitatii fiind judetele Ialomita si Calarasi. Atributiunile acestui post erau acelea de a coordona activitatea de distributie, atat numerica si cantitativa cat si calitativa efectuata de unul din distribuitorii nationali, respectiv firma Legato. Rolul meu era de a coordona un numar de 8 agenti comerciali si un director de vanzari. Aceasta functie am ocupat-o pana in luna octombrie.
Diurna, asigurare viata, asigurari private de sanatate, masina

01.11.2001 - 01.10.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales supervizor

Responsabilitati:

Supervizarea activitatii de distributie directa, atat la clientii de traditional Trade cat si la cei IKA si coordonarea activitatii celor 3 agenti de vanzari de pe judetele Galati, Braila si Buzau. Negocierea directa a contractelor, a datelor de livrare si a cantitatilor de aprovizionare la clientii mari: Sidex, Alcom, Metro, Billa. Verificarea in teren a datelor financiare pe zona alocata

Diurna, masina

01.01.2001 - 01.11.2001

Departament: vanzari

Titlu Job: key account

Responsabilitati:

De la data de 3 Ianuarie pana la 30 noiembrie am ocupat functia de Reprezentant Vanzari la Tabco-Campofrio S.A. pentru judetele Ialomita si Calarasi, iar pe perioada mai-octombrie am avut in zona de activitate si orasele Cernavoda si Medgidia. In toata aceasta perioada am urmarit atat largirea bazei de clienti, pentru ca aceasta zona era una noua din punct de vedere a vanzarilor pentru aceasta firma, cat si realizarea targetului lunar de vanzari.
Diurna, masina

06.08.2000 - 06.10.2000

Departament: vanzari

Titlu Job: local manager

Responsabilitati:

Am ocupat functia de Local Manager Calarasi la firma Net Group Distribution Sibiu, firma ce se ocupa cu distributia tigarilor produse de catre Philip Morris.
Atributiile erau acelea de a organiza punctul de lucru si de a coordona cei 4 agenti de vanzari pentru atingerea targetelor de vanzari si incasari, cat si pentru a eficientiza munca acestora.

06.01.1998 - 06.07.1998

Departament: marketing

Titlu Job: administrator

01.05.1997 - 01.12.1997

Departament: marketing

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Am desfasurat activitati de promotie si studii de piata pentru firmele Coca-Cola si firma producatoare a berii Ursus (S.A.B) prin intermediul firmei Mercury Bucuresti.

studii

 

Facultati:

2014 - prezent Facultate / Colegiu: Tehnologia Produselor Agricole la Universiatea Lucian Blaga Sibiu din Targoviste. Inginer
1997 - 2000 Facultate / Colegiu: Tehnologia si Controlul Calitatii produselor Alimentare la Universitatea Dunarea de Jos Galatii din Galati. Inginer Diplomat tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare

Premii

Premii si Distinctii
Sep 2015: Premii interne Unilever

May 2010: Cursuri interne Unilever, Time management, Contabilitate, Managementul echipei

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close