Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.06.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.11.2012

obiectiv

 

Asumarea unui rol esential in functionarea si succesul unei organizatii, in cadrul careia diversitatea planului meu de activitati, experienta si devotamentul meu sa poata fi utilizate in avantajul companiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Medicina umana, Farmacie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Medicina alternativa, Medicina veterinara

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2013 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

- Promovarea produselor farmaceutice in domeniile: oncologie, cardiologie, reumatologie, ginecologie, urologie, dermatologie, psihiatrie, diabet si nutritie, endocrinologie, neurologie, medicina de familie in acord cu politica de marketing.
- Construirea si mentinerea unor relatii profesionale cu medici specialisti.
- Dezvoltarea, administrarea si gestionarea retelei de clienti in conformitate cu politica de vanzare a companiei.
- Participarea la manifestări ştiinţifice şi de promovare în domeniul medical.
- Organizarea de simpozioane, mese rotunde cu specialistii din domeniul medical.
- Organizarea de sedinte, conferinte si intalniri de afaceri.
- Intocmirea de rapoarte de sedinta.
- Crearea si gestionarea unei baze de date cu farmacii (individuale) target cu scopul mentinerii si cresterii performantelor acestora in ce priveste portofoliul de produse avizate.
- Cresterea ariei de promovare si cresterea portofoliului de client.
- Prezentarea produselor firmei la medici in cadrul congreselor nationale.
- Participari cu lucrari in cadrul congreselor.
- Negocierea contractelor de sponsorizare ale firmei la diverse manifestari stiintifice.
- Cresterea constanta a vanzarilor produselor companiei.

01.09.2010 - 01.12.2012

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inginer de cercetare in controlul calitatii produselor alimentare

Responsabilitati:

- Verificarea calitatii materiei prime receptionate comparativ cu calitatea si sortimentatia solicitata in comenzile ferme realizate de catre furnizori.
- Supravegherea fluxului de productie si intocmirea rapoartelor de productie.
- Instruirea personalului de executie privind modul de lucru si respectarea procedurilor de lucru.
- Stabilirea factorilor de risc, urmarirea conformitatii produselor cu standardele si legislatia in vigoare.
- Respectarea normelor si reglementarilor legale in domeniul de activitate.
- Intocmirea specificatiilor tehnice pentru echipamente, activitatea de receptie, implementare si omologare a echipamentelor, stabilirea parametrilor optimi de functionare, crearea documentatiei de lucru specifica fiecarui echipament (instructiuni de lucru), acorda suport la elaborarea planului de operatii, asigura instruirea muncitorilor.

01.02.2009 - 01.08.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

- Promovarea si vanzarea produselor si serviciilor Orange in magazine sau pe teren - in cadrul actiunilor organizate la nivelul departamentului de vanzari.
- Identificarea si propunerea celor mai bune solutii, realizand o vanzare consultativa.
- Ofera suport pentru realizarea setarilor de telefoane, solutii de conectare la serviciul de date mobile, cu scopul de a maximiza utilizarea serviciilor de voce si de date.
- Realizarea gestiunii stocului de marfuri si participarea la inventarul de marfa.
- Incasarea de numerar sau prin tranzactii EPOS contravaloarea produselor si serviciilor Orange vandute.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Expert Chimist / Inginerie Chimica la Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din Bucuresti. Master: Expertizarea produselor chimice, alimentelor si materialelor
2006 - 2010 Facultate / Colegiu: Inginer Chimist la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Licenta: Controlul si expertiza produselor alimentare
2002 - 2006 Liceu: Tehnician in Industria Alimentara la Liceul Agricol “Sandu Aldea” din Calarasi. Atestat: Aditivii alimentari din preparatele si semipreparatele din carne.

Premii

Proiecte
Mar 2014: Festivalul de Spiritualitate – Medicina Alternativa si Terapii Complementare – TMA; Bucuresti; Romexpo

Nov 2013: Al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie si Conferinta: Nutriterapia – orientari actuale si de perspectiva; Tema generala – Progrese recente in Cercetare, Preventie si Clinica Medicinii Integrative; Bucuresti; INMCA – Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa

Mar 2013: Participare in proiectul Forumul International De Medicina Alopata Si Alternativa – Pacientul, beneficiar al medicinei alopate si alternative; Bucuresti; World Trade CenterPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close