de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.05.1984

Permis conducere:  Cat.B

obiectiv

 

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Medicina umana, Farmacie, Agricultura, Transport / Distributie, Inginerie, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Medicina alternativa

Oras de lucru: Bacau, Constanta, Iasi

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: reprezentant medical

01.11.2018 - 31.03.2019

Departament: medicina umana

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

Vizite la medicii din zona arondata (Bacau, Neamt), promovarea medicamentelor din portofoliu, prezentari la raportul de garda, organizare mese rotunde/simpozioane,prezentari in farmacii, raportari in format electronic ,feedback dupa fiecare actiune organizata,follow up dupa fiecare prezentare sau actiune organizata, participarea la congrese interne.

01.01.2018 - 30.11.2018

Departament: medicina umana

Titlu Job: pharma area coordinator

Responsabilitati:

Vizite la farmaciile din zona arondata (Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita), promovarea produselor din portofoliu, organizare mese rotunde/simpozioane,prezentari in farmacii, raportari in format electronic ,feedback dupa fiecare actiune organizata,follow up dupa fiecare prezentare sau actiune organizata, coordonarea activitatii echipei de vanzari.

01.11.2014 - 31.12.2017

Departament: medicina umana

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

Vizite la medicii din zona arondata (Bacau, Neamt, Vaslui), promovarea produselor din portofoliu, prezentari la raportul de garda, organizare mese rotunde/simpozioane,prezentari in farmacii, raportari in format electronic ,feedback dupa fiecare actiune organizata,follow up dupa fiecare prezentare sau actiune organizata, participarea la congrese interne/externe.

Specialitati vizitate: Neonatologie,Pediatrie, Medicina de familie.

01.07.2012 - 30.11.2014

Departament: medicina umana

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

Vizite la medicii din zona arondata (Bacau, Vrancea), promovarea produselor din portofoliu, prezentari la raportul de garda, organizare mese rotunde/simpozioane,prezentari in farmacii, raportari in format electronic ,feedback dupa fiecare actiune organizata,follow up dupa fiecare prezentare sau actiune organizata, participarea la cursuri de promovare/vanzare organizate in cadrul companiei.
Specialitati vizitate: Cardiologie, Diabet, Neurologie,Medicina Interna, Gastroenterologie, Medicina de familie.

01.01.2012 - 30.06.2012

Departament: medicina umana

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

Vizite la medicii din zona arondata (Bacau, Neamt, Vaslui), promovarea produselor din portofoliu, prezentari la raportul de garda, organizare mese rotunde/simpozioane,prezentari in farmacii, prezentarea ofertelor in farmacii, raportari in format electronic ,feedback dupa fiecare actiune organizata,follow up dupa fiecare prezentare sau actiune organizata.
Specialitati vizitate: Neurologie, Psihiatrie, BFT, Oncologie, Cardiologie, Diabet, Medicina Interna, Gastroenterologie, Medicina de familie.

01.04.2011 - 31.01.2012

Departament: medicina umana

Titlu Job: reprezentant medical

Responsabilitati:

Vizite la medicii din zona arondata (Bacau, Neamt,Vaslui), promovarea produselor din portofoliu, prezentari la raportul de garda, organizare mese rotunde/simpozioane,prezentari in farmacii, raportari in format electronic ,feedback dupa fiecare actiune organizata,follow up dupa fiecare prezentare sau actiune organizata.
Specialitati vizitate: Cardiologie, Diabet, Medicina Interna, Gastroenterologie, Medicina de familie.

01.09.2010 - 01.04.2011

Departament: medicina umana

Titlu Job: reprezentant vanzari farmacii

21.06.2009 - 01.09.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: agent vazari

Responsabilitati:

MENTINEREA SI IMBUNATARILEA RELATIILOR CU CLIENTII EXISTENTI IN MOMENTUL ANGAJARII, REZOLVAREA PROBLEMELOR CLENTILOR, MARIREA GAMEI DE PRODUSE IN CLIENTII PRELUATI, MARIREA NUMARULUI DE CLIENTI.

Realizari:

CRESTEREA NUMARULUI DE CLIENTI CU PESTE 30%, MARIREA GAMEIDE PRODUSE IN CLIENTII EXISTENTI, CRESTEREA VANZARILOR CU PESTE 15% FATA DE ANUL ANTERIOR.

15.08.2008 - 15.03.2009

Departament: altele

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

MENTINEREA RELATIEI DE COLABORARE CU CLIENTII DEJA EXISTENTI, CRESTEREA NUMARULUI DE CLIENTI, PRELUAREA COMENZILOR, INCASAREA SOLDURILOR EXISTENTE DE LA CLIENTI, REZOLVAREA PROBLEMELOR CLIENTILO.

Realizari:

CRESTEREA PORTOFOLIULUI DE CLIENTI CU 30%

01.02.2008 - 15.08.2009

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

IDENTIFICAREA POSIBILILOR CLIENTI, PREZENTAREA OFERTEI, INCHEIEREA CONTRACTELOR SI REZOLVAREA PROBLEMELOR CLIENTILOR EXISTENTI.

Realizari:

DEPASIREA TARGHETULUI LUNAR

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: Managementul protectiei mediului la Universitatea Vasile Alecsandri Bacau din Bacau.
2003 - 2008 Facultate: Ingineria si protectia mediului in industrie la Universitatea Vasile Alecsandri Bacau din Bacau.
1999 - 2003 Liceu: Stiintele naturii la Liceul Spiru Haret din Moinesti.

Premii

Absolvent al Cursului universitar de profesionalizare didactica in cadrul Universitatii Bacau.
Masterand la Universitatea din Bacau specializarea Managementul protectiei mediului.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)

engleză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close