Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 16.11.1985

Permis conducere:  Cat.B, C,, Data obtinerii:01.11.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Administrativ / Logistica, Agricultura, Turism / Hotel staff, Productie, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Import - export, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Service / Reparatii, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: restaurant team leader

01.11.2014 - 31.08.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: food production specialist

Responsabilitati:

Prepararea de produse alimentare la nivelurile corecte de producție pentru a asigura prospețimea, maximizarea vânzărilor și a minimiza pierderile.
Verificarea stocurilor prin inventare zilnice, saptamanale si lunare.
Implementarea de noi meniuri si produse pentru restaurant si cantina angajatilor.
Pregatirea noilor angajati si a managerilor aflati in pregatire.


01.07.2013 - 31.07.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: assistent manager

Responsabilitati:

Supervizarea zonelor de lucru din restaurant;
Coordonarea turelor;
Efectuarea inventarelor zilnice;
Efectuarea comenzilor de materie prima;
Trainig cu lucratorii;
Conduc turele sub indrumarea companiei pentru a asigura maximizarea vanzarilor , respactarea standardelor si pastrarea unui climat motivant in restaurant;
Asigur continuitatea in corectitudinea manuiri si depozitarii banilor;
Asigur corectitudinea comenzilor facute, verificarea produselor receptionate, buna administrare a materialelor si bunurilor restaurantului;
Pregatesc orarul saptamanal pentru zona din restaurant desemnata de catre seful direct, afisat din timp la avizierul locatiei pentru a asigura forta de munca necesara bunei desfasurari a turelor si urmarind in continuu deplina satisfacere a clientului;
Asigur continuitatea in respectarea standardelor companiei si a procedurilor OPS(operations manual).



01.12.2010 - 30.06.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef de sala

11.12.2008 - 30.09.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: assistent manager

Responsabilitati:

Supervizarea zonelor de lucru din restaurant;
Coordonarea turelor;
Efectuarea inventarelor zilnice;
Efectuarea comenzilor de materie prima;
Trainig cu lucratorii;
Conduc turele sub indrumarea companiei pentru a asigura maximizarea vanzarilor , respactarea standardelor si pastrarea unui climat motivant in restaurant;
Asigur continuitatea in corectitudinea manuiri si depozitarii banilor;
Asigur corectitudinea comenzilor facute, verificarea produselor receptionate, buna administrare a materialelor si bunurilor restaurantului;
Pregatesc orarul saptamanal pentru zona din restaurant desemnata de catre seful direct, afisat din timp la avizierul locatiei pentru a asigura forta de munca necesara bunei desfasurari a turelor si urmarind in continuu deplina satisfacere a clientului;
Asigur continuitatea in respectarea standardelor companiei si a procedurilor OPS(operations manual).

01.07.2001 - 30.04.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: floor manager

Responsabilitati:

*cunoaste si urmareste in permaneta standardele si procedurile
*contribuie la asigurarea permanenta a calitatii materiilor prime si a produselor finite din restaurant
*efectuarea inventarelor zilnice
*efectuare receptie livrari - NIR-uri
*supervizarea zonei de lucru
Bonuri de masa
Prima din vanzari



studii

 

Facultati:

2005 - 2009 Facultate: Istorie la Universitatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
2001 - 2004 Liceu / Școală profesională: Informatica la G.S.I. Dacia din Bucuresti.

Premii

Traininguri
Apr 2016 - Apr 2016: Food Safty and Hygiene level 3

Jan 2016 - Jan 2016: First AID

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(incepator,incepator,incepator)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close