Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.07.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.08.1998

obiectiv

 

Cultivarea performantei in atingerea obiectivelor individuale si de echipa

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Publicitate, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2016 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: sap executive

Responsabilitati:

Activitate de vanzari privind plasare de resurse de consultanta SAP in diverse proiecte pentru clienti directi si indirecti localizati in Romania si Germania, inclusiv generarea si procesarea de oportunitati de vanzare, recrutare si coordonare de proiect. Vanzari recurente pe clienti activi; suport pentru plasarea de resurse SAP in alte piete europene, realocare de resurse SAP, contributie la dezvoltarea oportunitatilor in valoare de +300,000 Euro. Maparea de procese, fundamentarea selectiei pentru componentele solutiei de gestiune interna, gestiune de proiect pentru implementarea de tehnologii SAP (S/4HANA, Hybris C4C, SuccessFactors).

01.04.2016 - 31.08.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: sales manager

Responsabilitati:

Activitati de vanzare desfasurate in Romania pentru solutiile dezvoltate de grup, dezvoltarea unui portofoliu de 100,000 Euro prin companii private din domeniul farmaceutic, retail-distributie si materiale de constructii. Pregatire privind intelegerea functionalitatilor sistemului si a proceselor se afaceri principale.

01.09.2015 - 31.12.2015

Departament: marketing

Titlu Job: senior solution sales specialist

Responsabilitati:

Derularea activitatilor de vanzari in zona de Sud a Romaniei, concentrate pe solutii SAP (Business All-in-One, SAP 4/HANA), si Success Factors. Deschiderea proceselor de vanzari si ofertare inca din prima luna in 4 companii de importanta majora. Initierea certificarii in sistemul Success Factors. Responsabilitati in ce priveste activitatile de marketing si reprezentare.

01.04.2011 - 31.08.2015

Departament: management

Titlu Job: country manager

Responsabilitati:

Fondarea si operarea structurii din Romania pentru solutia CRM - SFA fondata pe Android, iOS, .net si MySQL dedicata companiilor din industria farmaceutica. Dezvoltarea procesului de vanzare, dezvoltare pipeline de la cold call la incheiere contract; gestiune contracte clienti pentru implementarile solutiei realizate in cadrul celei mai importante companii din domeniu din Romania Sanofi printr-un contract de parteneriat de peste 4 ani si un sfert de milion de Euro. Functiuni Marketing si HR.

01.06.2010 - 30.04.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: sales director

Responsabilitati:

Dezvoltarea procesului de vanzare si deschidere pipeline pentru piata din Romania, derularea activitatilor de vanzare (de la prospectare la ofertare) directionate catre companii din Romania pentru solutii extranet, intranet, internet, integrare de sisteme si solutii in vederea publicarii informatiilor din sistemele interne in mediul online; elaborarea si dezvoltarea de campanii de vanzare si promovarea solutiilor fondate pe php, Java si .net. Construirea cu success a contactelor pentru ofertare pentru solutii e-learning si e-commerce.

01.05.2008 - 30.06.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: business development manager si director marketing ad interim in proiect

Responsabilitati:

In pozitia de Director Marketing Ad Interim, gestiunea componentei marketing in proiectul de Business Process Transformation in cadrul Ambient SA
Dezvoltarea procesului de vanzare, identificarea potentialilor clienti, elaborare de oferte pe directia optimizarii proceselor business, implementarea de sisteme de gestiune SAP, proiecte Human Capital si outsourcing.
Dezvoltarea echipei, cresterea vizibilitatii companiei pe piata, contributie la realizarea obiectivelor de vanzare

01.02.2006 - 31.05.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: business consultant

Responsabilitati:

Dezvoltarea de produse si servicii de consultanta,elaborarea de oferte privind solutii de management organizational, implementare de sisteme integrate de gestiune SAP, asigurarea serviciilor catre clienti, gestiunea schimbarii si sustinerea unei componente de project management pentru clientii activi desemnati.
cresterea portofoliului de clienti, cresterea cu 30% a vanzarilor, generarea de vanzari suplimentare pe clientii activi

01.01.2005 - 31.01.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: business development manager

Responsabilitati:

Dezvoltarea vanzarilor si serviciilor companiei, incluzand un nou instrument de gestiune a performantei campaniilor. Contributie la elaborarea si implementarea strategiei de marketing si a actiunilor directionate catre performanta afacerii pentru clienti, concentrate pe cresterea notorietatii. Responsabila de gasirea si incheierea de contracte de afiliere internationala. Account management, dezvoltare strategiei de business, coordonarea echipei si stabilirea fluxurilor de lucru; trainer intern trainer privind competente de prezentare, comunicare interna. Cresterea vanzarilor cu 25%: Flanco, Univer, Fabryo, Ruukki, Carpatica Bank.

studii

 

Facultati:

2004 - 2007 Masterat: Teoria si Practica Imaginii la UAUIM - Universitatea Bucuresti din Bucuresti. Master interdisciplinar
1990 - 1996 Facultate / Colegiu: Comert / Marketing la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close