Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.02.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.04.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obtinerea unui loc de munca.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Functii publice, Productie, Achizitii, Inginerie, Protectia muncii, Controlul calitatii, Banci, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti, Campulung Muscel, Cluj-Napoca, Craiova, Pitesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Timisoara, Curtea de Arges, Mioveni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: sef birou imbunatatire continua

Responsabilitati:

Asigurare imbunatatire continua a proceselor si a produselor pentru cresterea performantelor globale ale organizatiei.

01.06.2011 - 31.03.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer mecanic, tehnolog sectie - departament mentenanta

Responsabilitati:

- intocmesc programul anual de reparatii si revizii, plan mentenanta predictiva, conform ore functionare si istoric utilaj;
- emit planificarile saptamanale de mentenanta preventiva;
- intocmesc instructiunile de mentenanta pentru utilaje si SDV-uri;
- analizez evolutia indicatorilor specifici sectiei M.S.I, MTTR (media timpului de reparatii) si MTBF (media timpului de buna functionare), pe fiecare utilaj in parte; in urma acestei analize propun actiuni corective, acolo unde este nevoie, pentru remedierea problemelor.
- efectuez analiza costurilor cu mentenanta, urmarind incadrarea in bugetul propus;
- urmaresc modul de exploatare al utilajelor si propun masuri de imbunatatire;
- sunt responsabil cu 5S, raspund de starea de curatenie din cadrul sectiei si biroului;
- sunt responsabil cu Mediu si SSO, Managementul Calitatii, Sit de Urgenta;
- raspund in fata tuturor auditurilor (interne sau externe) care se adreseaza S. M.S.I
- inregistrez zilnic, sau de cate ori este nevoie, solicitarile de reparatie in istoricul utilajelor;
- intocmesc grafice de analiza pareto pe sectie/pe tipuri defecte/pe utilaj;
- colaborez cu toate departamentele primind si transmitand corespondente;

01.04.2011 - 01.07.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

A trebuit sa optimizez sistemul de aprovizionare cu componente a liniei de montaj cutii viteze, sa implementez un sistem automat de aprovizionare. Am gasit ca solutie aducerea unui vehicul ghidat automat (AGV) care sa poata prelua sarcina celor 2 operatori.

Realizari:

Optimizare sistemului de aprovizionare cu componente a liniei de montaj cutii viteze. Am automatizat postul si am castigat 24000 euro/an + 6 minute castigate de un operator zilnic adica 1410 minute/an

01.05.2009 - 31.07.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari jaguar & land rover

Responsabilitati:

Consilier vanzari Jaguar&Land Rover

01.03.2009 - 31.08.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: cadastru

01.06.2008 - 01.11.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Am indeplinit pe fiecare luna targetul impus de magazin.
bonuri de masa, bonus din vanzari.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Trafic Rutier si Evaluarea Accidentelor de Circulatie la Universitatea din Pitesti din Pitesti.
2007 - 2011 Facultate / Colegiu: Ingineria Transporturilor si Traficului la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti.
2007 - 2010 Facultate / Colegiu: Finante - Banci la Universitatea din Pitesti - Academia de Studii Economice din Pitesti.
2003 - 2007 Facultate / Colegiu: Finante - Banci la Colegiul Economic Maria Teiuleanu din Pitesti.

Premii

Certificari
May 2014 - Jul 2014: Universitate din Pitesti - Facultatea de Mecanica si Tehnologie - Departamentul de Fabricatie si Management Industrial
Program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională continua.
Denumire program: TEHNOLOGII SI ECHIPAMENTE PENTRU PRELUCRAREA MASELOR PLASTICE SI MATERIALELOR COMPOZITE
Mar 2013 - Sep 2013: LEAN 6 SIGMA
In anul 2012 am participat la un curs de instruire LEAN SIX SIGMA, pe o perioada de 6 luni, care a avut loc in cadrul SC Subansamble Auto SA.
In cadrul acestiu program am avut de realizat un proiect de optimizare timp schimbare fabricatie pe care l-am finalizat printr-un castig de 30 minute. In cadrul acestui program pot spune ca mi-am largit viziunea despre acest proces de eliminare a pierderilor.
Proiecte
Feb 2008 - Jul 2012: Cursuri, atestate si premii
Participari la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti (proiecte realizate):
In anul 2011 am participat la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti care a avut loc la Universitatea din Pitesti cu lucrarea:
1) Nume lucrare: Optimizarea sistemului de aprovizionare cu componente a liniei de montaj cutii vitezei. Cu aceasta lucrare am obtinut locul II.

In anul 2010 am participat la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti care a avut loc la Universitatea din Brasov in cadrul congresului CONAT cu o lucrare.
1) Nume lucrare: DESCOPERIREA CENTRULUI GEOGRAFIC AL ROMANIEI.

In anul 2010 am participat la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti care a avut loc la Universitatea din Pitesti cu doua lucrari.
1) Nume lucrare: Incarcatoare frontale autopropulsate si telescopice. Cu aceasta lucrare am obtinut locul III.
2) Nume lucrare: Calculul unghiului rampei maxime care o poate urca incarcatorul frontal in conditiile in care cupa este incarcata la capacitate maxima. Cu aceasta lucrare am obtinut locul III.

In anul 2009 am participat la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti care a avut loc la Universitatea din Pitesti cu doua lucrari.
1) Nume lucrare: Studiul cu privire la necesitatea promovarii unui traseu paneuropean pe traseul Budapesta, Iasi, Chisinau, Odesa pentru crestera rolului geopolitic al Romaniei Cu ceasta lucrare am obtinut locul I.
2) Nume lucrare: Studiu de trafic pentru zona strazii Fratii Golesti din Campulung Muscel, in perspectiva realizarii unui supermarket Kaufland. Cu aceasta lucrare am obtinut mentiunea I.

In anul 2009 am participat la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti care a avut loc la Universitatea din Bucuresti cu o lucrare.
1) Nume lucrare: Studiul cu privire la necesitatea promovarii unui traseu paneuropean pe traseul Budapesta, Iasi, Chisinau, Odesa pentru crestera rolului geopolitic al Romaniei.

In anul 2008 am participat la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti care a avut loc la Universitatea din Pitesti cu lucrarea:
1) Nume lucrare: Program pentru calculul numeric al integralelor.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close